CN Europe 2010.30 izšla

I

Izbrisan uporabnik #488

zakon: ne da karta ni v redu, karte sploh ni
smile-1.gif
tisto kar potegneš je nek korupt file, ki nima veze s CN Europe.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.636
2.682
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj imajo mogoče prvošolce za programerje. V zadnjem času so si privoščili kar nekaj cvetk.

sorry - "moram" OFF

no zdaj mi je pojem PRVORAZREDEN tudi bolj jasen - pojem ne pomeni najboljši - ampak "z znanjem iz prvega razreda"
grims-1.gif

(toporisic press)

bste

Pripravnik
4. maj 2009
118
3
18
Podpulfrca
OFF2: ja no, marketing je rekel, da mora biti online, pa je bilo. Zakaj bi bilo pri Garminu kaj drugace.
smile-1.gif

Lp, B.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.805
829
113
toti Maribor
Odgovor garmina:

Težave s Garmin Communicator:
Gre za napako na Garminovi strani – ta trenutno onemogoča vse prenose. Napako smo že sporočili Garminu, jo že odpravljajo.

Lahko pa jezik portala mygarmin prestavite v angleščino (kliknite Moj račun > Spremeni nastavitve > za Jezik nastavite English). Tako se bo nadgradnja prenesla brez težav.

Jaz sem naredil tako in deluje.

I

Izbrisan uporabnik #488

No jaz sem itak mel na angleščini
smile-1.gif

Nadgradnja je še vedno fake., ziher tudi to odpravljajo...

I

Izbrisan uporabnik #488

smile-1.gif
sem napisal da moraš počakati, že po dolžini fajla se vidi da je fake.

Časovna razlika je 6-7 ur in zdaj je verjetno že kdo prišel v službo in 2x prav kliknil pa bo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Že tu je feler, ko kaže, da j update za 2010.20, čeprav na naslednji pokaže 2011.10.
Zelo šlampasto, kdorkoli je to delal, sploh ni preverjal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ique 3200 še vedno dela, ima novo baterijo in se vozi v avtu, ravno zadnjič sem ga uporabljal malo
smile-1.gif

sg1

Pripravnik
12. jan 2010
111
0
16
Lj
Kam se vam mudi z dl prve verzije, saj bo po izkušnjah s predhodno itak šele tretja različica delujoča
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik sg1 pravi:
Kam se vam mudi z dl prve verzije, saj bo po izkušnjah s predhodno itak šele tretja različica delujoča
smile-1.gif
Če bo Garmin nadaljeval z enakim stilom v takem tempu bo povsem povozil konkurenco kar se tiče števila nadgradenj na leto!!!
bonk.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Citat:
Thank you for contacting Garmin International.

We are currently having problems with the CN EU 2011.10 map update. Our IT department is currently working to resolve the issue. Please try downloading the maps again next week sometime. Thank you for your
patience.
rolleyes-1.gif