Ciciban

Sej imaš prav. Resno. Vedno bolj (no zdej že malo manj, ker sem dojel da tulim v prazne glave) sem nestrpen. Enostavno me pogrejejo kretenski pogledi na svet (pa ne govorim samo o tem) določenih individumov oz. obnašanje določenih ustanov
grims-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
No si že pokazal svojo strpnost, zanimivo da pri RKC vidiš le slabo, kaj se dogaja dobrega tega seveda ni ne slišati niti videti! Zanimivo da ogromno SD in ostalih levih staršev pošilja v RKC šole in vrtce svoje otroke, ali pa da veliko ljudi hodi na Karitas, takrat vas to ne moti! Si že slišal za svobodo govora?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ali ni tako, da če si strpen, si strpen do vseh?

Kje folk to idejo pobira? Se pravi moram biti kot "liberalec" strpen do pedofilov, posiljevalskih duhovnikov, Hutujevskih milic, Huga Chaveza, rezima Basharja al-Assada, Jozefa Fritzla in Freda Phelpsa?
bonk.gif

Veš kaj je moj problem pri ne samo RKC ampak splošno religiji. Prodajanje megle - poneumljanje ljudi in vsiljevanje tega preko mej dobrega okusa. Zame je veren človek, katerekoli religije pač neumen (vem zdej bo letelo, da sem jaz neumen ipd. - nima veze, vsak ima svoj pogled). Enostavno ne morem takega človeka dojemati kot pametnega. Ne gre mi skupaj.

Kar praviš, da ne vidim dobrega ni res. Samo 3 in 1 tukaj ni 2-zadostno. Slabo težko zbrišeš s kakšno dobro potezo.

Briga me za SD in SDS in politiko takšno kot je na splošno. Zaradi mene če pošiljajo v SS šole. Zato pa so možnosti izbire.

Za svobodo govora sem že slišal, seveda. Samo v tej državi je žal tako. Pljuvaš čez cerkev - širiš versko nestrpnost, pljuvaš čez ostale - ja kur.c, tako je. Oboje je svoboda govora. Če že najdeš kakšno luknjo je pa to kulturna dediščina, si pa spet najebal. Kontra sankcij ni. Kdo pa cerkev sankcionira, ko se vmešava v državne zadeve? Za to propagando? malo morgen. Svoboda govora ja, ko bi le bila.

Kot berem tukaj si je nekateri ne želijo sploh. Sej je bilo super za časa Tita. Si vedel točno kaj lahko in kaj ne. Vsi so imeli vse, pa noben nič. 200€ plače, pa je ostajalo - seveda....kje boš pa zagonil? Kaj boš pa kupil, če ni nič?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ne, zakon tega ne dovoljuje. Gre se spet za princip, 2 geja nista in NE moreta biti in nista enakovreden partner heterospolnemu, v dobrem in slabem.

Točno tako!

Zdaj se pa, prosim, dajmo lotiti resnih problemov. Zadnjič sem v Topu moral plesati v istem prostoru kot trije črnci (nigri!). To ni, ne sme in ne more biti normalno!!!

Navsezadnje bodo s svojimi dolgimi penisi še penetrirali v gensko čiste zlatolase Slovenke, fuj!
crazy1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj te razumem, zdomska je težka!

13.gif
Kaksno povezavo ima to z mojim komentarjem?

A je "Saj razumem, versko blazna je tezka!" potem primeren odgovor na tvoj komentar? :D

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Ne, zakon tega ne dovoljuje. Gre se spet za princip, 2 geja nista in NE moreta biti in nista enakovreden partner heterospolnemu, v dobrem in slabem.

Točno tako!

Zdaj se pa, prosim, dajmo lotiti resnih problemov. Zadnjič sem v Topu moral plesati v istem prostoru kot trije črnci (nigri!). To ni, ne sme in ne more biti normalno!!!

Navsezadnje bodo s svojimi dolgimi penisi še penetrirali v gensko čiste zlatolase Slovenke, fuj!
crazy1.gif

Tablete popustile
sprasujem se.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:

Točno tako!

crazy1.gif

Ogabno! Nesprejemljivo! Kaj je naslednje - Azijci in nihove navade da zrejo pse?! ZASCICITE NASE CUCKE!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No si že pokazal svojo strpnost, zanimivo da pri RKC vidiš le slabo, kaj se dogaja dobrega tega seveda ni ne slišati niti videti! Zanimivo da ogromno SD in ostalih levih staršev pošilja v RKC šole in vrtce svoje otroke, ali pa da veliko ljudi hodi na Karitas, takrat vas to ne moti! Si že slišal za svobodo govora?

SD starši peljejo mulca v RKC vrtec, ker drugega ni. Ker se je RKC dobro spomnila in lepo izkorišča pomankanje vrtcev. Se pravi, da cerkev izkorišča stisko staršev. In tud tisti, k hodijo v Karitas, ne gre prostovoljno. Verjemi. V sili tud hudič muhe žre!