Sej imaš prav. Resno. Vedno bolj (no zdej že malo manj, ker sem dojel da tulim v prazne glave) sem nestrpen. Enostavno me pogrejejo kretenski pogledi na svet (pa ne govorim samo o tem) določenih individumov oz. obnašanje določenih ustanov
![grims-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/grims-1.gif)
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ali ni tako, da če si strpen, si strpen do vseh?
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ne, zakon tega ne dovoljuje. Gre se spet za princip, 2 geja nista in NE moreta biti in nista enakovreden partner heterospolnemu, v dobrem in slabem.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj te razumem, zdomska je težka!
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Ne, zakon tega ne dovoljuje. Gre se spet za princip, 2 geja nista in NE moreta biti in nista enakovreden partner heterospolnemu, v dobrem in slabem.
Točno tako!
Zdaj se pa, prosim, dajmo lotiti resnih problemov. Zadnjič sem v Topu moral plesati v istem prostoru kot trije črnci (nigri!). To ni, ne sme in ne more biti normalno!!!
Navsezadnje bodo s svojimi dolgimi penisi še penetrirali v gensko čiste zlatolase Slovenke, fuj!![]()
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Kdo si ti, da boš nekomu odrekal pravico do nečesa,
Ne nečesa ampak NEKOGA! Otrok ni in ne sme biti predmet trgovanja ali namišljenih pravic!
Nečesa. Posvojitve.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Točno tako!
Zdaj se pa, prosim, dajmo lotiti resnih problemov. Zadnjič sem v Topu moral plesati v istem prostoru kot trije črnci (nigri!). To ni, ne sme in ne more biti normalno!!!
Navsezadnje bodo s svojimi dolgimi penisi še penetrirali v gensko čiste zlatolase Slovenke, fuj!![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj te razumem, zdomska je težka!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No si že pokazal svojo strpnost, zanimivo da pri RKC vidiš le slabo, kaj se dogaja dobrega tega seveda ni ne slišati niti videti! Zanimivo da ogromno SD in ostalih levih staršev pošilja v RKC šole in vrtce svoje otroke, ali pa da veliko ljudi hodi na Karitas, takrat vas to ne moti! Si že slišal za svobodo govora?
Citat:
Tablete popustile![]()