Cestninska rampa!!!

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Malo off.. pred uvedbo vinjet sem šel enkrat na tem izvozu dol (v obratni smeri: LJ-MB) pa pripeljem do rampe in čakam. V kabini nikogar. Se za mano nabere nekaj avtomobilov in začnejo trobit. Potem pa deklica priteče iz kabine malo nižje dol in na desni strani. No ta deklica je bila na WC-ju
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
po enem tednu policiji ni uspelo napisat poročila o nesreči, se vam to zdi normalno al ne?

Ni nirmalno, žal pa je običajno. Tudi sam sem čakal na zapisnik PP Grič. Cenilec na zavarovalnici mi je povedal, da čakajo na zapisnike lokalnih policij približno en teden, če pišejo zapisnik policisti katere od ljubljanskih policij, potem traja dva tedna, na zapisnike PP Grič, pa se čaka približno tri tedne.
Moram pohvaliti policiste, saj nisem verjel, da imam več kot pol procenta možnosti za ugodno rešitev, pa vendar.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
aja
evil.gif
ne vem bomo videli drug teden. V ponedeljek se sliši s človekom, ki je na darsu odgovoren za škodne primere in takrat bo verjetno več jasnega.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Včasih se spomnim je bil znak ali označba na vozišču obvezna razdalja med vozili 10 m in hitrost 40 km/h.

Če ta razdalja ni več obvezna, si zmagal.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Včasih se spomnim je bil znak ali označba na vozišču obvezna razdalja med vozili 10 m in hitrost 40 km/h.

Če ta razdalja ni več obvezna, si zmagal.

Izvoz v lukovici je tak! Na avtocesti, ko zaviješ proti cestninski je tabla z omejitvijo 60 km/h, in to je tudi vse. Ni nobene talne oznaæbe, nobenega znaka, nobenega natiskanega listka o tem kaka mora bit razdalja ali kaka nova omejitev. Skratka nič!
Je pa blo včasih na ABC postajah da mora bit neka razdalja met avtomobili pa mislim da tut 40 km/h omejitev.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Je je, že od mene velikrat... To je največja greška Vaginkota...
grin1.gif

Verjetno je v OŠ, ko so pisali spis, čisto na koncu napisal:

, . ! ? - -->vstavi po potrebi
evil.gif

a si bil ti moj profesor da veš?
evil.gif
Dal si mi pa dobro idejo, bom po vsakem postu naredil to! Drugače, pa še vedno ne vem zakaj, bi moral kolega it do svojega cenilca in ne do triglavskega kjer ima dars zavarovano.

..??!!,,, dodaj po izbiri!
cheer.gif

najbolj, da daš v podpis
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kolega je govoril z odgovrnim na darsu za škodne primere glede nesreče, gospod mu je povedal da bo njegovo poročilo v smeri njihove tehnične napake, saj imajo še en senzor, ki še zaznava vinjete in ta je v tem primeru zatajil, ker se iz ene kamere vidi, da ima celoletno vinjeto!

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Da ni ta kolega malkom? On ima večkrat bližnja srečanja z rampami pa še bavarijo ma.
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
.., gospod mu je povedal da bo njegovo poročilo v smeri njihove tehnične napake, saj imajo še en senzor, ki še zaznava vinjete in ta je v tem primeru zatajil,
O kakšnih senzorjih je govora?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kolega ki ga je udarila rampa ni malkom! Imajo še en senzor, ki zazna vinjeto!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.679
6.711
113
pri taščici
senzor ki zazna vinjeto?
Naj kak "cestar" kaj več o tem napiše. Če bi to bilo res, potem ne bi z daljnogledi gledali avtov, ampak bi lahko pustili rampe na cestninskih (omejitev je itak 40) in bi jih rampe avtomatsko spuščale skozi (kot prej na ABC). Tko pa je tole eno nakladanje in nič drugega....

Mislim da je navadno zastraševanje uporabnikov AC

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to ni bilo na glavni cestninski ampak na stranski, ki je v celoti avtomatizirana in kamere so postavljene na vseh kotih, je kolega potem bil s policaji v tistem cestninskem centru kjer so si skupaj ogledovali razne posnetke! To je blo v lukovici na tisti stani ko je petrol iz smeri lj - ce! Sam mu tut v tistem centru niso nič rekli o kakem senzorju za vinjete ampak mu je to rekel rekel po telefonu gospod, ki je na darsu odgovoren za škodne primere.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Prijatelj stanuje tam na hribcku nad tem izvozom... in se vsakodnevno vozi tam skozi... pa pravi, da tam ni nobenega senzorja, ki bi odcital vinjeto... Imajo zgolj senzor, ki nekako meri dolzino oz velikost vozila in se pri kamionih pac rampa ne odpre ...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz ti povem kaj je rekel darsovec, kolegu in kolega nima nobenega razloga da bi se mi kaj lagal povedal mi je kaj je pač rekel njemu. Jaz pa se ne vozim tam dol in ne vem po kakem principu to deluje!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
evo da vas obvestim v tem primeru je DARS priznal krivdo!
cheer.gif
Čeprav roko na srce kaj drugega jim uradno niti ni preostalo, čeprav BANANASLOVENISTANU je vse mogoče!