Kolko je tole vredno?

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
KSZ
Suzica, pred kakim mesecem sem te po ZS spraševal o mizi in klopeh za na vrt, obljubil si slike, pa še nič. Te ne zanima posel?
LP!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik softi pravi:
polkna si rekel velik..al pa jaz definiral slabo.

rabim tri okvirje, k jih bom zafilal sam z dilcami..opazem.

in se set okvirjev, ki binosil mrezo..napnem sam..

sem se narobe izrazil..polkna polkna pa ja..400

Ti bi kar okvirje uporabil, da bojo nosili?
confused-1.gif
Saj bojo, žlebove od bajte.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Company pravi:
KSZ
Suzica, pred kakim mesecem sem te po ZS spraševal o mizi in klopeh za na vrt, obljubil si slike, pa še nič. Te ne zanima posel?
LP!
Ja , vem--sam nisem nič pametnega najdel od vrtnih miz katere sem jaz delal--je hudič ko vse izdelke ne poslikam- pa še enkrat mi je računalnik crknil in je tudi vse slike hudič uzel...-tisto ki je pa švoh oziroma manj masivno (želja stranke) pa raje ne pošiljam okoli po svetu----

Drugi teden bomo delali en opasne vrtne mize iz okroglic 40 cm za domačo gostilno
cheer.gif
--naravno masivne mize in klopi

plate za mizo in klopi pridejo na pol--20 cm--počaki še en teden... če hočeš--boš videl in se čudil...

to ti bo ziher všeč
pozdrav.gif

Na-tale je pa na isti princip--smreka in ploskev smreka masiva

fotografija0480.jpg

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Maš prav, pozabil sem, da imam panorama dach.

Miza bo jim živi ščit, to še Kalašnjikov ne prodre kar je Suzica skupi spravil.

Pa naj Suzica, da great minds don't think alike.

Smo jebeno dobra ekpia.

2x 19 iverke??? to gre skoz kot da je puter...

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Company pravi:
KSZ
LP!
Ja , vem--sam nisem nič pametnega najdel od vrtnih miz katere sem jaz delal--je hudič ko vse izdelke ne poslikam- pa še enkrat mi je računalnik crknil in je tudi vse slike hudič uzel...-tisto ki je pa švoh oziroma manj masivno (želja stranke) pa raje ne pošiljam okoli po svetu----

Drugi teden bomo delali en opasne vrtne mize iz okroglic 40 cm za domačo gostilno
cheer.gif
--naravno masivne mize in klopi

plate za mizo in klopi pridejo na pol--20 cm--počaki še en teden... če hočeš--boš videl in se čudil...

to ti bo ziher všeč
pozdrav.gif

Na-tale je pa na isti princip--smreka in ploskev smreka masiva

fotografija0480.jpg

Nekaj takega bi rabil, kot je na sliki. Dolžine cca 280, širine 90 cm. Z dvema klopema z naslanjalom. Pa za zunaj, pod milim nebom, pospravilo bi se le preko zime.
Daj mi kaj na ZS napiši.

LP!

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Naslonjalo tako kot je na sliki? Ali dve dile počez?

Če je vse smrekovo kot na sliki.... brez štrihanja...prevoz tvoj...avans pripelješ ti... hm... hmmmm....500€

Everjubadi:: Poštena cena??

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Smreka za ven na dež, Sonce, točo itd je [censored]..
Edin, če boš 3x na let štrihal.
crazy1.gif

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Miza taka, kot je ta, pa dve klopi, z dilo za hrbet. Smreka, za ven, pod milim nebom? Bi raje hrast, bolj verjamem, da bo zdržal....
LP!

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Kostanj bo prava zadeva.
Da še jaz vprašam koliko bi vi cenili za 3,5m dolg komplet?
www.shrani.si
[/URL][/img]

Nazadnje urejeno:

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
tako ja, taka garnitura pride od 200 pa do 500€, odvisno za kolikšno ceno dobiš les in koliko kvaliteten je... ker tukaj grče niso problem--saj povdarijo samo naravo.

H--kostanj je tudi sprejemljiv , vendar ni toliko trd kot hrast--poka in zvija se pa podobno..

Za vrtne garniture bi bil najbolj primeren brest--včasih so lesena kolesa za vozove delali iz njega--predvsem osi--saj je zelo trpežen in dobro kljubuje vremenskim neprilikam..

Se ga pa bolj težko dobi--nazadnje sem g kupil na eni žagi v ribnici in sem dobil plohe če me spomin ne vara po okoli 300€--in to zelo lepa kvaliteta

Citat:

Miza taka, kot je ta, pa dve klopi, z dilo za hrbet. Smreka, za ven, pod milim nebom? Bi raje hrast, bolj verjamem, da bo zdržal...

+250€
pozdrav.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Miza PRODANA....

pride sosed ...jo gleda..vpraša za kirga je..

mu povem proceduro...reče da bi mu v pasala za zunaj pred zidanco.

Dal 350€--ekstra popust---odpeljal..čao regacios.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Ja to je... samo tko me je zanimalo ker sem jo kolegu pomagal postavljat. Je bila kar težka zadeva.
Drugače pa suzica obvlada zadevo..