Citat:
Uporabnik softi pravi:
polkna si rekel velik..al pa jaz definiral slabo.
rabim tri okvirje, k jih bom zafilal sam z dilcami..opazem.
in se set okvirjev, ki binosil mrezo..napnem sam..
sem se narobe izrazil..polkna polkna pa ja..400
Ja , vem--sam nisem nič pametnega najdel od vrtnih miz katere sem jaz delal--je hudič ko vse izdelke ne poslikam- pa še enkrat mi je računalnik crknil in je tudi vse slike hudič uzel...-tisto ki je pa švoh oziroma manj masivno (želja stranke) pa raje ne pošiljam okoli po svetu----Citat:
Uporabnik Company pravi:
KSZ
Suzica, pred kakim mesecem sem te po ZS spraševal o mizi in klopeh za na vrt, obljubil si slike, pa še nič. Te ne zanima posel?
LP!
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Maš prav, pozabil sem, da imam panorama dach.
Miza bo jim živi ščit, to še Kalašnjikov ne prodre kar je Suzica skupi spravil.
Pa naj Suzica, da great minds don't think alike.
Smo jebeno dobra ekpia.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Ja , vem--sam nisem nič pametnega najdel od vrtnih miz katere sem jaz delal--je hudič ko vse izdelke ne poslikam- pa še enkrat mi je računalnik crknil in je tudi vse slike hudič uzel...-tisto ki je pa švoh oziroma manj masivno (želja stranke) pa raje ne pošiljam okoli po svetu----Citat:
Uporabnik Company pravi:
KSZ
Suzica, pred kakim mesecem sem te po ZS spraševal o mizi in klopeh za na vrt, obljubil si slike, pa še nič. Te ne zanima posel?
LP!
Drugi teden bomo delali en opasne vrtne mize iz okroglic 40 cm za domačo gostilno--naravno masivne mize in klopi
plate za mizo in klopi pridejo na pol--20 cm--počaki še en teden... če hočeš--boš videl in se čudil...
to ti bo ziher všeč
Na-tale je pa na isti princip--smreka in ploskev smreka masiva
Citat:
Miza taka, kot je ta, pa dve klopi, z dilo za hrbet. Smreka, za ven, pod milim nebom? Bi raje hrast, bolj verjamem, da bo zdržal...
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Kostanj bo prava zadeva.
Da še jaz vprašam koliko bi vi cenili za 3,5m dolg komplet?
[/URL][/img]