Kolko je tole vredno?

LjuboB

Fizikalc
15. mar 2010
432
197
43
ma debila bi poslal v ikeo al pa v dipo ...
rajs bi zažgal kot pa da bi dal takemu cepcu za 180€

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
za 180€ gre lahko v nedeljo na sAjam po leseno mizo ali pa v dipota.

žaljivka, totalna.

miza je huda, še stole naredi in prodaj kot vrtno garnituro, zdele bo sezona. za jurčka ziher prodaš.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Lepa miza.
Upam, da si se sedaj navadil, da se takoj zmeniš za ceno in pa fajn je še neki avansa pobrat.
Hehe, 180 EUR, jao ej. Dej mi povej, je bil kak ''menežer'' s kakšnim hudim avtom?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Lepa miza.
Upam, da si se sedaj navadil, da se takoj zmeniš za ceno in pa fajn je še neki avansa pobrat.
Hehe, 180 EUR, jao ej. Dej mi povej, je bil kak ''menežer'' s kakšnim hudim avtom?

Za ceno se z menoj je skoraj kr malo brez veze menit saj ne mislim nobenega nategnit--služim toliko da preživim
smile-1.gif

Avans pa pobiram samo pri neznanih strankah, oziroma če glih nimam toliko denarja za material...
Ma, pustmo teh 180 €----miza bo itk šla kmalu od bajte---slej kot prej...

Menežer, pa hud avto?? he he---si tak kot moja mat--k vidi avto daljši od treh metrov--pa da ni nič rjav--misli da je ziher vreden minimalno 50000€ he he

Softič--ma kaj jst vem za spletno stran... to spet košta...

dobovšek---a bi me rad gledal
sprasujem se.gif

hanzk--mojega naslova in telefonske ne širi naprej brez moje privolitve.
10.gif

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
@suzica: če bi rad spletno stran, se mi javi pod privat, bova uredila
evil.gif

-> pa boš lahko sam objavljal svoje mojstrovine v galeriji
hysterical-1.gif

Lahko narediva tudi kompenzacijo
cool-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Za podkurt bi bla. Kolk je kubik šrot lesa? 20€
No, tolk dam. Pa ultrašpas dol zdrgni, da ne bo raufnka zasmodu!
jezen.gif

hecam se - lep izdelek
zmaga.gif
:p

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok, mislim..lepa je..kok je pa uporabna..kako sedis za tako mizo, ko ma pa povsod noge.

Noge mize niso nikjer v napoto...

Ko sediš za tako masivno mizo--se počutiš kot bi bil TITO...

abraham---sekanci so po 14 € nm3 in če imaš peč na sekance lahko tudi zdrobljeni ultrapas ukuriš--se nič ne smodi ravfnk
10.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kok je to kaj težko? Jaz bi to naložil v svojo Mečko pa mel na balkonu. Mam karavana.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to bi dal v mečko, pa mečko an balkon in bi imel vse na balknonu..ker maš karavana..

al maš stanovanje v visokem pritličju, pa bu dal mečko OB balkon, pa bi ti bil na balkonu, a v mečki karavanu, bi imel noge na mizici...

to ima kil malo in mečka pelje komot..če vozi 500 kil robe iz balkana, pol pa še pri sorodnikih na dolenskem natovoris 500kil krompirja..bo tut to mizo pripoeljala

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kok je to kaj težko? Jaz bi to naložil v svojo Mečko pa mel na balkonu. Mam karavana.

joj..kok si ti brez smisla.

suzani anrocis naj se gor vreze 'lančič', ga poszlati..al pa greš na buvljak, kupis pozlačeno ketnico..napelješ okol po robu..še mal zlatega avtolaka..in namest na balkon..v bosno..dobiš garant 10 jagenčkov