Citat:
Uporabnik tony pravi:
Če se prav spomnim, so enega kolega res učili, da se avto v koloni ustavi tako, da še vidiš gume sprednjega avta...
tudi mene so učili to modrost
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Če se prav spomnim, so enega kolega res učili, da se avto v koloni ustavi tako, da še vidiš gume sprednjega avta...
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa dajte vsi tisti, ki tocno poznate katere avtosole imajo take butaste in kdo so ti instruktorji in kje so te komisije, to lepo tule napisbat. Bom sli za hec avtomagazinovci nazaj v avtosolo, da to prikrito posnamemo, pisemo, objavimo in jih javno razglasimo za kretene ...
Ta film bi pa rad videl!
V bistvu ga že komaj čakam
tudi mene, ceprav sem jih ze v soli dobival okoli uses, ker se res pogosto limam na rit(tudi pri prehitevanju vcasih). Na sreco me to se ni stalo kuponcka, ali kaj hujsega.Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa dajte vsi tisti, ki tocno poznate katere avtosole imajo take butaste in kdo so ti instruktorji in kje so te komisije, to lepo tule napisbat. Bom sli za hec avtomagazinovci nazaj v avtosolo, da to prikrito posnamemo, pisemo, objavimo in jih javno razglasimo za kretene ...
Ta film bi pa rad videl!
V bistvu ga že komaj čakam
jp jp, ideja res ni slaba, še manj pa neizvedljiva
Citat:
Uporabnik colos pravi:
Mene so učili, da poravnaš sprednji odbijač s sredinsko črto. S tem spustiš nekaj vozil v križišče in posledično jih lahko več zavije v levo. A tega ne učijo več?
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
se strinjam, popizdevam ko je pred mano avtošola pa pridemo izven naselja pa pospeši mogoče na 60 kmh ... pa kaka cepci so to inštruktorji ? meni je vedno govoril da morem ko pridem iz naselja občutno pospešit na 90, sreča majo dandanes inštruktorji telefonske zadaj na avtih, bo treba kakega kr med vožnjo poklicat pa povprašat po zdravju, gamad nesposobna
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Da se ti zadnji ne zaleti v rit, bla bla bla. To pride v upoštev, če je na kakšnem odseku (po možnosti ovinku) semafor zaradi dela na cesti, ne pa sredi Ljubljane na ravni dvopasovnici
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Tole s prestavami je bilo tudi pri meni. Društveno vožnjo opravil brez napak, ampak ko smo prišli nazaj v avtošolo, je začel "tadrug" inštruktor samo zmajati z glavo. Pri 40 omejitve sem vozil v 3., namesto v 2. prestavi, cel kilometer. Ðizs, avto pa polo tdi, 40 bi lahko v peti vozil. Aja, seveda sem ga vprašal zakaj... in odgovor "ker si v 2. prestavi bolj pripravljen na nepričakovano situacijo"