Katastrofalno stanje v Koloseju Ljubljana

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kaj je z vami, če bi jaz zagledal metersko razpoko na platnu, grem na blagajno, vrnite mi denar, nasvidenje.

Se strinjam, jaz fašem popizditis že za kaj manjšega. Vsekakor nebi vztrajal do konca filma pri taki napaki.

3 tedne nazaj v Koloseju Kranj gledal 3D Gravity.... zelo hladno je blo, film sem gledal v jakni, na koncu filma me je zeblo v nos.
crazy1.gif
Če se ne bi ravno fajn namestil v tistem njihovem udobnem kavču, bi šel verjetno pizdakat.

Kolosej postaja katastrofa.

Nasprotno je v Planetu Tuš v Kranju...

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Žal nisva mogla s frendom biti ob 20:00 v kinu že, ko je bila predstava.... V koloseju je bila ob 21:40, kar je ustrezalo.

Grem raje kakšen dan dva kasneje, samo da mi ni treba v Koloseja
wink-1.gif

Sicer pa tudi do Kranja tistih 20 km ni tako dolga...

Važno da veš za naslednjič
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Sploh nisem vedel, da imajo v koloseju še vedno 3D.

Jaz grem že par let vedno v Xpand. Nimam nobenih pripomb, očala so odlična, čista, sedeži prav tako. Platno je gladko, sedeži udobni. Tehnologija je sicer slabša kot v tušu, ampak nisi za nič prikrajšan.

V koloseju pa mene že, ko stopim skozi zunanja vrata v ogromen hall, začne dušit (dobesedno) vonj po olju od pečenja kokic.
13.gif

Pa je to ogromen prostor, videti tudi zadostno zasnovan za prezračevanje. Verjetno šparajo z zračenjem, al kaj?

V xpandu so očala glomazna, težka in grozno temna. Razen, če so v zadnjem letu spremenili tehnologijo (močno dvomim). V tušu so čisto lahka, tanka in prozorna. Sploh ni primerjave v kvaliteti, pa tudi cena ni višja. Je pa res malo dlje (zame sicer manj kot 10km razlike, pa še to po AC).

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.441
3.750
113
V Koloseju so zaradi tehničnih težav odpovedali 3D predstave (vsak nekaj njih).

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Pred kratkim sem bil v Koloseju Maribor, pa še to, ker sem dobil 2 brezplačni vstopnici. Čistoča je OK, recimo. Ni tako čisto kot bi moralo biti, ne kolosej sam, ne dvorane, ampak definitivno ni tako kot opisujete, da je v Ljubljani. V dvorani nas je bilo 5-9, tam nekje, nič več. Projekcija je obupna, zvok tudi, sicer pa ni lukenj v platnu, še!
Planet tuš v MB pa je res čisto nasprotje, vse ok, sploh zdaj ko je cinemaplex. Sicer ne hodim redno filmov gledat, mogoče 3x na leto z družbo. Motijo me samo "sosedi", katerih zelo radi zahajajo v planet in se obnašajo kot pač se.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.441
3.750
113
Je pa tako da če vas je bilo 5-9 je veliko, v koloseju in cineplexxu Lj/Kr se zgodi pogosto da si v dvorani sam s svojo družbo.

zadnjič smo šli gledat Mačeto v Kranj:
- 4 karte prosim
- em, sami boste
- ok
- a vam vseen dam karte?