Cestninska rampa!!!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Me je klical kolega malo prej. Je danes šel iz avtoceste v Lukovici na poti iz LJ v CE in stoji pred tisto rampo da plača tovornjak za njim po 3 avtomobili in on. Gre vse lepo skoz a njega udari rampa po strehi
bonk.gif
Aja ko papolicist vpraša če je to edini primer pa darsvoc menda zamahne z roko pa reče da se to večkrat zgodi. Policist je rekel kaka je možnost da je zatajila tehnika pa mu darsovec reče da to ni možno pa ga policist vpraša zakaj potem rampa udari pa spet ni vedel kaj naj reče! Policist reče kolegu da bo na podlagi ugotovljenega v zapisanik napisal da gre za tehnično napako ker on ne vidi razloga da je voznik karkoli naredil narobe.

Kake ima kolega možnosti da mu brez boja DARS plača škodo na strehi?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kolega je sedaj šel gledat nazaj nobenega znaka nikjer! popolnoma nič!
bonk.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Hm...ne vem kaj komplicirajo tam na cestninski. Nam je na služen kombi pravtako padla rampa. Pa se je tam samo izpolnil en obrazec in s tem se je potem šlo na zavarovalnico in zadeva se je rešila v roku 1 meseca (od prijave do dobljene poravnave - kapo dol Gori).

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj je on tut izpolnil tam en obrazec poleg tega pa bo še policija naredila zapisnik. Policist je rekel da ne vidi niti enega razloga da bi lahko kolega kaznoval oz. da bi kolega karkoli naredil narobe saj se je peljal tako kot se mora varnostna razdalja pa je po sekundah še večja kot med ostalimi čeprav nikjer ne piše da mora biti razmik med vozili! Gre kolega v ponedeljek ocenit škodo k gori! Še kaka izkušnja?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Me je klical kolega malo prej. Je danes šel iz avtoceste v Lukovici na poti iz LJ v CE in stoji pred tisto rampo da plača tovornjak za njim po 3 avtomobili in on. Gre vse lepo skoz a njega udari rampa po strehi
bonk.gif
Aja ko papolicist vpraša če je to edini primer pa darsvoc menda zamahne z roko pa reče da se to večkrat zgodi. Policist je rekel kaka je možnost da je zatajila tehnika pa mu darsovec reče da to ni možno pa ga policist vpraša zakaj potem rampa udari pa spet ni vedel kaj naj reče! Policist reče kolegu da bo na podlagi ugotovljenega v zapisanik napisal da gre za tehnično napako ker on ne vidi razloga da je voznik karkoli naredil narobe.

Kake ima kolega možnosti da mu brez boja DARS plača škodo na strehi?
confused-1.gif

Eh stari, stari DARSov štos. Saj za časa avtomobilskega ABC je bilo isto. Takoj skoči DARS možicelj ven izpolnjevat polo, da je šofer kriv.

Kake so šanse? Glede na zapisnik policajev, da je šlo za tehnično napako na rampi, kar velik. Samo naj začne takoj urejat z DARSom. Če ne jebejo pa po odvetnika. S tem, da bi mu koristil kasko, ker bi se potem šla zavarovalnica fajtat za svoj denar.
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nima več kaska! Je rekel da sta bila policista zelo zelo korekta. Če bi ga poznali bi vedeli da v svojih 29 letih tega ni rekel niti enkrat!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.681
6.711
113
pri taščici
Vse je enkrat prvič
wink-1.gif

Upam, da bo dobro rešil in naj takoj teži za zapisnike, da se slučajno ne bodo "izgubili" video posnetki

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Vse je enkrat prvič
wink-1.gif

Upam, da bo dobro rešil in naj takoj teži za zapisnike, da se slučajno ne bodo "izgubili" video posnetki

aja a se ti videoposnetki radi izgubijo?
shocked-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Muca jih rada papa.
smile-1.gif

a misliš da potem policaja znata tut hitro spomin izgubit? Sam po moje bosta ravno te sekunde v katere sta se policista piknila omenila v zapisniku a mislite da ne?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.681
6.711
113
pri taščici
Nikol ne veš, bolje da čimprej začne težit po PP Domžale oziroma katerakoli je že obravnavala nesrečo, da dobi nek papir v roke. Pa seveda upam, da je škodo žeprijavil na svoji zavarovalnici....

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
včeraj popoldan okrog 16 ure je bilo to urejali pa so policisti pp Grič. Sam nekaj zaj bi moral prijaviti svoji zavarovalnici a ne gre direkt naTriglav ocenit tam ima DARS to zavarovano? Urejevat gre pa stvari v ponedeljek. Sem pa šel jaz danes ker sem še v LJ na grič da bi dobil zapisnik z njegovim pooblastilom pa so mi rekli da še ni napisan, tak da jih bo tut v ponedeljk poklical. ve pa že tudi kdo na darsu ureja te škode in ga bo v ponedeljak poklical. Bo imel gužvo!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Brez zamere, ampak si ti že slišal za ločila? Ker branje prvega posta je ubitačno. Kot da bi blondinka na drogah in kavi pripovedovala štorijo.
tongue-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Je je, že od mene velikrat... To je največja greška Vaginkota...
grin1.gif

Verjetno je v OŠ, ko so pisali spis, čisto na koncu napisal:

, . ! ? - -->vstavi po potrebi
evil.gif

a si bil ti moj profesor da veš?
evil.gif
Dal si mi pa dobro idejo, bom po vsakem postu naredil to! Drugače, pa še vedno ne vem zakaj, bi moral kolega it do svojega cenilca in ne do triglavskega kjer ima dars zavarovano.

..??!!,,, dodaj po izbiri!
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.681
6.711
113
pri taščici
Hm tule pa res ne vem do katere zavarovalnice naj gre kolega. Ampak jaz še vedno mislim, da naj najprej gre na svojo. Če pa so dvomi preveliki, naj pokliče svojgea agenta7azvarovalnico in mu bodo povedali.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Njegov agent mu je rekel, da nej gre na triglav, ker imam dars tam zavarovano

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
po enem tednu policiji ni uspelo napisat poročila o nesreči, se vam to zdi normalno al ne?