Jaz nisem govoril o nobenih zarotah. Meni je samo zanimivo da vsak post rabte googlat, samo da crko A zamenjate v crko B.
Psiholosko je dognano, da je prva novica tista, ki se cloveku vsidra v spomin. Vse nadaljne novice nam ne dajo vec toliko zaupanja.
Tudi ce bi sedaj po televiziji javno povedeli, kar sem jaz napisal. Za zaroto se torej steje vsakic, ko se demantira osnovno prvo novico.
Torej, zarota ali ne, zanimivo je le, da pri vseh vojnah, borznih spekulacijah,virusih in ostalih odmevnih stvareh vedno stojijo zadaj
politiki z zasluzkom. Vse to se enostavno preveri in je JAVNO, kdo ima kje lastnistvo. Ce ne znate skupnega imenovalca povleci,
in sprejeti, da od pamtiveka denar igra GLAVNO vlogo pri vseh stvareh, potem nimam ostalih argumentov.
Gre pac za splosno razgledanost in kancek zelje po znanju. Ni mi treba googlat, da bi napisal, kako virusi delujejo, kaj in kaka vrste cepiva obstajajo, kako cepivo deluje, in kako lahko (in tudi dejansko tako je) s samim procesom cepljenja virus lahko mutira,
in povzroci ves skode kot koristi. Ker to znanstveniki vejo, dodajajo zato v sama cepiva se dodatke, da se izognjejo takim stvarem,
vsi ti dodatki pa povzrocajo skodo na drugih podrocjih.
Cepivo za crne koze so npr dolgo casa izpopolnjevali, da ga lahko jemljemo za "zdravega" nasemu telesu. Pri cepivu za h1n1 virus je slo testiranje prehitro skozi, teste so pri zivalih dokaj uspesno naredili, predno so rezultate dobili se od ljudi, so ga pa ze prodajali.
Ce toliko zaupate medijem, potem enostavno poglejte, koliko ljudi je umrlo po svetu zaradi tega cepiva. Stevilke niso tako
zelo visoke, so pa dovolj, da lahko recemo, ali je res to varno ali ne.
Zivimo v 20 stoletju ki nam s tehnologijo prinasa tako pozitivne stvari kot negativne. V dark ages je blo dovolj da je en vascan
eno oznacil za carovnico, pa je bla ze markirana. Tukaj pa mediji isto pocnejo. Sploh mediji, ki so z lastnistvom povezani
z isto stvarjo, ki jo objavljajo (noben ne bo v lastno skledo pljuval) in spadajo med gigante.
Skratka, vsak nej si ustvari svoje mnenje, najbolje je da si malo precitate stvari, in sami sebi zaupate, na forumih
bo itak 1000 ljudi 1000 odgovorov. Lahko pa iz lastnih izkusenj recem, da kadarkoli je bil kaksen naval necesa, sem se prvo
vprasal, kdo vse bo s tem zasluzil.
@jernej, jest ne rabim googlat za to, ker te stvari vem iz glave, tko da lahk recem da sem vsaj razgledan.
Pa ne vem od kod ti ideja da imam baxterjeve stvari za boljse od novartisa. Vprasanje je blo izkljucno v zvezi z baxterjem.
Ker pa rad surfas, pa verjamem da bos slej ko prej naletel na kissingerjev intervju, katerega so kmalu umaknili z neta, kjer
se je zagovoril, da bi bilo potrebno zmanjsati populacijo. Sam verjetno je tud to zarota, pa zmontirano pa ne vem kaj.
Ti se mal zbudi pa zacni brati za sebe zarad znanja, ne zato, da komentiras na vse zivo s copy/pastom.