Covid-19 Cepiva

javr

Guru
6. dec 2011
1.941
1.144
113
v postih se včasih izgubi kakšna misel - predvsem sem imel v mislih oddajo Utrip izpred nekaj tednov, ne vem točno kdaj, kakšne 3-4 tedne nazaj, ko so kot primer tistih, ki so proti cepljenju, kar nekaj minut namenili posnetkom nekega svobodnega raziskovalca , ki je protestiral pred RTV in govoril res čudne stvari, milo rečeno

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.132
16.370
113
In kaj točno si potem želel povedati z izjavo "če bo naletela na karkoli realnega, dokazljivega, razumljivega, ne bo predvajano"?
Da se bo realne stvari cenzuriralo? Kaj se bo pa potem predvajalo?

javr

Guru
6. dec 2011
1.941
1.144
113
kot v stilu takratnega Utripa - nekaj, da ljudi, ki jih bo prikazala v prispevku, prikaže kot kandidate za zdravljenje na zaprtem oddelku

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.132
16.370
113
Kaj misliš, da bodo intervjuvanci razlagali o kovancih, ki se jim po cepljenju primejo na telo in podobno ali kako bi jih lahko prikazali kot psihične bolnike?

javr

Guru
6. dec 2011
1.941
1.144
113
lej, če ti gre tisti kovanec tako na živce - poskusi sam, ko boš šel po 3., 4., X dozo, in me demantiraj. Jaz sem poskusil, za hec. In sem bil nad rezultatom večkratnega poskusa z vedno enakim izidom presenečen. Nisem pa nikoli delal analize zakaj je rezultat takšen kot je.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
lej, če ti gre tisti kovanec tako na živce - poskusi sam, ko boš šel po 3., 4., X dozo, in me demantiraj. Jaz sem poskusil, za hec. In sem bil nad rezultatom večkratnega poskusa z vedno enakim izidom presenečen. Nisem pa nikoli delal analize zakaj je rezultat takšen kot je.

Mogoče bi moral v tednik povabit tiste klošarje ki so bili po 10 krat cepljeni da povejo kakšne so kaj posledice po večratni cepljenjih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.132
16.370
113
Lej, nikakor mi ne gre na živce, v bistvu me po svoje prav zabava in lepo nasmeji tako kot veliko drugih antivaxx idiotizmov. Kar se pa analize tiče pa izvoli:

"Nove teorije zarote - po cepljenju se kovanec prilepi na mesto vboda"

javr

Guru
6. dec 2011
1.941
1.144
113
Mogoče bi moral v tednik povabit tiste klošarje ki so bili po 10 krat cepljeni da povejo kakšne so kaj posledice po večratni cepljenjih.
ideja ni slaba, a bo zaključek napačen, češ, poglejte, nič jim ni, zadeva je popolnoma neškodljiva, hitro na cepljenje ! Dolgoročnih posledic pa ne pozna nihče, vključno s proizvajalci. Pa ne od desetih doz - tudi od ene ne. Pa pravijo da se je cepilo 95% slovenskih zdravnikov - kam ? V najbližji umivalnik ?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.574
-3.825
113
Dr. Ihan: Na začetku sem imel kar velike dvome glede mRNK-cepiv, ker se mi je zdela nova tehnologija, zelo nepreizkušena. Ampak po tem, ko so prišli rezultati preizkusov, pa rezultati o učinkovitosti tega cepiva, sem postal navdušen za mRNK-cepiva.
Glede na to, da se Ihan kar dosti pojavlja v medijih, ali je kdo zasledil, da bi v začetku kdaj v medijih omenil te svoje dvome?
Ker kar se js spomnim, je cepivo tudi v začetku, ko je še sam dvomil vanje hvalil in priporočal drugim. Se motim?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.574
-3.825
113
Ah, o tistih klošarjih in narkomanih so itak fake news.
Od koga je pa novinar dobil te podatke, kaj mislite?
Je podatke dobil v cepilnem centru, al so kar verjeli narkomanu, ki za litrco pove vse, kar hočeš slišat?

Mimogrede, ko se cepiš ali testiraš moraš pokazat osebno.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Ja dvomim je "tiho pri sebi", javnosti pa tega ni oznanil, zdaj pa na veliko lapa.

Le nekaj je pozabil pri tem super duper cepivu, da je pridobljena imunost slabša, kot naravna.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in mirsi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Ja vprašaj potem Ganzota, kake posledice je imel.

A če nekdo kihne, je to že huda posledica?

Jaz imam raje nekaj dni vročino, pa potem kihanje/šmrkanje, pa je mir, kot pa pikanje vsake 6 mesecev s temi cepivi. Verjetno nisem edini.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Ytbnd