Covid-19 Cepiva

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Piše pa še tudi tole

Zdravstveno ministrstvo je ob tem še sporočilo, da bodo ljudje, ki so imeli hujše stranske učinke pri prvih dveh cepljenjih, lahko obdržali zeleno prepustnico brez tretjega odmerka, poroča The Times Of Israel.

Kako, če Matej in zino pravita, da tega ni in da se folk to zmišljuje?

Zanimivo, da je rtvslo dovoljeno objaviti tak clanek:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.130
16.363
113
Piše pa še tudi tole

Zdravstveno ministrstvo je ob tem še sporočilo, da bodo ljudje, ki so imeli hujše stranske učinke pri prvih dveh cepljenjih, lahko obdržali zeleno prepustnico brez tretjega odmerka, poroča The Times Of Israel.

Kako, če Matej in zino pravita, da tega ni in da se folk to zmišljuje?
Lejga retarda, še vedno bleja dalje, da nekateri menimo, da (hujših) stranskih učinkov ni, ahahahaha :valjamse:
Kako glup moraš biti, da zignoriraš večkrat izrecno izpostavljeno, da obstoju teh posledic v bistvu ne oporeka nihče IN DA HUJŠI STRANSKI UČINKI SEVEDA OBSTAJAJO, se pa oporeka količini oziroma domnevnemu številu le-teh, ki jih je sodeč po antivaxxerskih idiotih kot je recimo nemenabijat na kupe in že samo on pozna ogroooomno takšnih :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: zino

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Lejga retarda, še vedno bleja dalje, da nekateri menimo, da (hujših) stranskih učinkov ni, ahahahaha :valjamse:
Kako glup moraš biti, da zignoriraš večkrat izrecno izpostavljeno, da obstoju teh posledic v bistvu ne oporeka nihče IN DA HUJŠI STRANSKI UČINKI SEVEDA OBSTAJAJO, se pa oporeka količini oziroma domnevnemu številu le-teh, ki jih je sodeč po antivaxxerskih idiotih kot je recimo nemenabijat na kupe in že samo on pozna ogroooomno takšnih :aplauz:
A boš za njih tudi zbiral? Samo vprašam, glede na enormni odziv tvoje ankete in akcije.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
točno tako, tisti petek zvečer jih je nemenabijat nabijalček poznal več osebno, kot ves alter skupaj.
nato se je pa za dva dni skril med koruzo in potem počasi pripuzal nazaj na forum. lažnivec navadni

• Všeč mi je
Reactions: Matey

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
A boš za njih tudi zbiral? Samo vprašam, glede na enormni odziv tvoje ankete in akcije.
povej za gospo, ki jo poznaš in ne more hodit od cepljenja, pred tem pa je seveda lahko hodila, zberemo takoj in nesemo. samo reči že enkrat. dam 500 takoj, me pa zanima, koliko daš ti, glede na to da jo poznaš? al jo boš pustil revo?

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Hvala za prijaznost in polna usta dobrodušja. Ti kar v mošnjiček pri mateju vrži, matej bo pa objavil, koliko je zbranega. Potem, bi vas lahko začel celo resno jemati. Do takrat ste pa pač Alter nakladači. ;)

• Haha

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Ma, da si lahko tako zabit? Če bi imeli voljo in bi res organizirali neko zbiranje, bi vas lahko še resno jemal, tako ste pa slabši, kot otroci v vrtcu. Najprej iščete kandidate, ko se vam ponujajo še po radiju, se pa ukenjate in iščete izgovore. Dejanja in ne polna usta besed, šele potem te lahko resno jemljem. Koliko ste do zdaj zbrali? Aja, imate administrativne ovire. :valjamse: :valjamse: :valjamse:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in jendomen

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ma, da si lahko tako zabit? Če bi imeli voljo in bi res organizirali neko zbiranje, bi vas lahko še resno jemal, tako ste pa slabši, kot otroci v vrtcu. Najprej iščete kandidate, ko se vam ponujajo še po radiju, se pa ukenjate in iščete izgovore. Dejanja in ne polna usta besed, šele potem te lahko resno jemljem. Koliko ste do zdaj zbrali? Aja, imate administrativne ovire. :valjamse: :valjamse: :valjamse:
zakaj mi pri tvojih postih izpiše error: id10T

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.130
16.363
113
Hvala za prijaznost in polna usta dobrodušja. Ti kar v mošnjiček pri mateju vrži, matej bo pa objavil, koliko je zbranega. Potem, bi vas lahko začel celo resno jemati. Do takrat ste pa pač Alter nakladači. ;)
Prva stvar pri dobrodelnih akcijah je to, da se določi prejemnika ter preveri njegovo dejansko situacijo in to bi morala biti tvoja znanka zaradi katere je sploh prišlo do te ideje o akciji. Potem pa si se "lepo" umaknil in zdaj se pa nas ne jemlje resno? Ne samo, da si lažnivec in egoist prve klase, očitno si tudi humorist :aplauz:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.681
3.948
113
Ljubljana
hmpg.net
Komu se v ZDA ni potrebno cepiti

All Congressional staff - House and Senate
▪️6500 White House employees
▪️1500,000 CDC employees
▪️14,000 FDA employees
▪️6 Million Chinese students in the USA
▪️ all the homeless and tent communities inc illegal immigrants.
Komu ni treba verjeti?

It’s false.

In fact, the vaccine is mandated for all staff at the White House, CDC, and FDA, plus all three manufacturers of the COVID-19 vaccine being used in the United States.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Prva stvar pri dobrodelnih akcijah je to, da se določi prejemnika ter preveri njegovo dejansko situacijo in to bi morala biti tvoja znanka zaradi katere je sploh prišlo do te ideje o akciji. Potem pa si se "lepo" umaknil in zdaj se pa nas ne jemlje resno? Ne samo, da si lažnivec in egoist prve klase, očitno si tudi humorist :aplauz:
Dej ne zapletaj se sam vase. Nazadnje si imel izgovor, da imaš administrativne težave, da to ne gre tako hitro. :valjamse: :valjamse:

• Haha

damirj

Guru
9. maj 2012
5.377
2.438
113
Meni je za to, da nekaj darujem, lepo videti zakaj in cemu je to potrebno. Npr ko sem doniral za Krisa, smo pac videli posnetek, prispevek itd tako da smo vedeli cemu sluzi. In na koncu smo videli tudi napredek in nato se prej-potem. Odlicno. Tu s tvojo znanko pa, zaenkrat samo babje cence. Zato in tudi zaradi vsega kar si kasneje pisal deluje vse skupaj kot laz in temu pa pac ne bom nasedel. Enako kot tudi ne nakazujem za revne otroke v afriki, ker se je izkazalo, da na cilj prispe le 10% nakazanega dobrodelnega prispevka.

• Všeč mi je

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Meni je za to, da nekaj darujem, lepo videti zakaj in cemu je to potrebno. Npr ko sem doniral za Krisa, smo pac videli posnetek, prispevek itd tako da smo vedeli cemu sluzi. In na koncu smo videli tudi napredek in nato se prej-potem. Odlicno. Tu s tvojo znanko pa, zaenkrat samo babje cence. Zato in tudi zaradi vsega kar si kasneje pisal deluje vse skupaj kot laz in temu pa pac ne bom nasedel. Enako kot tudi ne nakazujem za revne otroke v afriki, ker se je izkazalo, da na cilj prispe le 10% nakazanega dobrodelnega prispevka.
Dej ne bluzi še ti. Pejt brat temo še enkrat od začetka in ne išči izgovorov. ;)

• Haha