Matey evo prilika zate, da ne boš spet imel izgovorov s tvojo akcijo zbiranja. Do takrat boš valda zrihtal administrativni zaplet na katerega se zgovarjaš.
Seveda, da ni našel nikogar ker sploh ni iskalHm, tu nekaj ne stima. Mojster okoren ni mogel nikoga najt, zdaj pa bo kar pri Tedniku?
Nekdo nekoga tu…
A vrsta tvojih obnemoglih ni ok, ko si tako lepo tiho, lažnivec mali?Matey evo prilika zate, da ne boš spet imel izgovorov s tvojo akcijo zbiranja. Do takrat boš valda zrihtal administrativni zaplet na katerega se zgovarjaš.
Res je patetičen.Nabijačka ignorirajte, itak samo smeti, potem se pa sam sebi smeji.
Upam da res prikažejo in da ne bodo cenzurirali, ali pa tista izjava ko jo zmeraj dajo: "Prednosti cepljenja so še vedno večje od rizika bla bla bla". Ja, za 80 letnike vsekakor, ne pa za najstnike.Matey evo prilika zate, da ne boš spet imel izgovorov s tvojo akcijo zbiranja. Do takrat boš valda zrihtal administrativni zaplet na katerega se zgovarjaš.
Ta na sliki je Scott Gottlieb. Za glavnega v FDA je bil imenovan za čas Trumpa. Nevtralni opazovalci so bili mnenja da kar dobro krmari v res razburkanem morju, kljub vsemu je po dveh letih odstopil. Uradno seveda zaradi osebnih razlogov, kaj je bil glavni razlog seveda nimam pojma.
Lahko žaljivke izbiraš do onemoglosti saj, ko ti zmanjka, drugega itak ne zmoreš. Kakšno žaljivko boš izbral za Matey ko se norca dela iz vseh teh ljudi? On najprej naredi akcijo in se zavzema za tisto kar je prav, nato se začne zgovarjat na to, da ni kandidatov, potem mu dela težave FURS, ker se je treba izpostavit z imenom in priimkom in potem se potuhne. Še bolj bizarno je, da narediš neko kvazi dobrodelno akcijo zame in me nato blokiraš v tej temi. Res ste neverjetni.A vrsta tvojih obnemoglih ni ok, ko si tako lepo tiho, lažnivec mali?
Smejat sem se naučil od Mateya.Nabijačka ignorirajte, itak samo smeti, potem se pa sam sebi smeji.
Lažnivi patetik.Lahko žaljivke izbiraš do onemoglosti saj, ko ti zmanjka, drugega itak ne zmoreš. Kakšno žaljivko boš izbral za Matey ko se norca dela iz vseh teh ljudi? On najprej naredi akcijo in se zavzema za tisto kar je prav, nato se začne zgovarjat na to, da ni kandidatov, potem mu dela težave FURS, ker se je treba izpostavit z imenom in priimkom in potem se potuhne. Še bolj bizarno je, da narediš neko kvazi dobrodelno akcijo zame in me nato blokiraš v tej temi. Res ste neverjetni.
Ni potrebno, ne boš razumel.Lahko kaj bolj domiselnega? Zgleda, da mehaniki ne premorete kaj bolj izvirnega.
Točno tako. Tako sem napisal in tako bo. Bi pa bilo vse že veliko bližje cilju, če se ti ne bi lagal.Evo še en tvoj citat:
"Zdaj se nekako že ve, da je interes s strani folka, enako se ve da s strani nemenabijalca 99% ne bo nič in bo treba poiskat koga drugega ampak ja, bomo speljali. Dobiš PM ali pa SMS."