Covid-19 Cepiva

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.348
113
Ja, točno pri telefonski številki se je zataknilo. To tako pač je, če se človek laže.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ahahahaha :valjamse: a se lahko še bolj osmešiš?
Akcijo boš izpeljal, samo se še ne ve kdaj.:aplauz: Kje se je zdej zataknilo? Pri telefonski številki?
a se sam sebi posmehuješ? zakaj. zato, ker si na petek zvečer izmišljaš koliko kao bolanih pa ti osebno poznaš?, to ti je smešno.?
lažnivec.
če se je kdo tukaj osmešil, si se edino ti. reakcija na tvoje laganje je bila akcija zbiranja za tvojo nepokretno osebo, nakar si kr naenkrat poniknil za dva dni, preštudiral kako se boš izvlekel iz tega in pričel z posmehovanjem kao drugih. to je tvoja reakcija na tvojo bedo.
tak, da, .... jaz se na tvojem mestu ne bi preveč smejal, nabijalček.
in točno se je vedelo, da od tebe ne bo imena ženske, ker se je vedelo da lažeš, zato tudi akcija za zbiranje.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
a se sam sebi posmehuješ? zakaj. zato, ker si na petek zvečer izmišljaš koliko kao bolanih pa ti osebno poznaš?, to ti je smešno.?
lažnivec.
če se je kdo tukaj osmešil, si se edino ti. reakcija na tvoje laganje je bila akcija zbiranja za tvojo nepokretno osebo, nakar si kr naenkrat poniknil za dva dni, preštudiral kako se boš izvlekel iz tega in pričel z posmehovanjem kao drugih. to je tvoja reakcija na tvojo bedo.
tak, da, .... jaz se na tvojem mestu ne bi preveč smejal, nabijalček.
in točno se je vedelo, da od tebe ne bo imena ženske, ker se je vedelo da lažeš, zato tudi akcija za zbiranje.
O, donator 20 eur se je oglasil.
Se pravi, da priznavaš, da je bila akcija fejk? No sej smo že bližje resnici.
Spet lažeš, ali pa ne znaš brat. Pejt še enkrat brat od začetka, pa lahko naglas, pa še s prstom si črke kaži, pa boš najbrž ugotovil, da bo matej akcijo speljal tako ali drugače. Ko se je pa javno pokazalo, da je polno kandidatov, je pa potihnil.

Nepokretnost je plod vaše domišlije. Tega nisem nikoli izjavil. Sem že povedal, da bi napisal epilog zgodbe, ampak v tisti temi ne morem, ker sem šel nekomu v nos. Mogoče tebi, da lahko zdej rečeš, da sem se potuhnil.

Naslednji prosim...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113

Finska prenehala uporabljati cepivo Moderne za mlajše moške​

Finska je zaradi redkega stranskega učinka, vnetja srčne mišice, prekinila cepljenje proti covidu-19 s cepivom Moderne za moške, mlajše od 30 let. Podoben ukrep sta v sredo sprejeli Danska in Švedska.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.593
4.741
113
O kretenu že to dovolj pove, da ga še antivaxerji tukaj ne komentirajo in podpirajo. Potem veš v kakšni luknji je.

• Všeč mi je
Reactions: zino

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
O, donator 20 eur se je oglasil.
Se pravi, da priznavaš, da je bila akcija fejk? No sej smo že bližje resnici.
Spet lažeš, ali pa ne znaš brat. Pejt še enkrat brat od začetka, pa lahko naglas, pa še s prstom si črke kaži, pa boš najbrž ugotovil, da bo matej akcijo speljal tako ali drugače. Ko se je pa javno pokazalo, da je polno kandidatov, je pa potihnil.

Nepokretnost je plod vaše domišlije. Tega nisem nikoli izjavil. Sem že povedal, da bi napisal epilog zgodbe, ampak v tisti temi ne morem, ker sem šel nekomu v nos. Mogoče tebi, da lahko zdej rečeš, da sem se potuhnil.

Naslednji prosim...
fejk akcija za fejk osebo, kako se ti to zdi?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
Mislim da ste vsi zabredli. Eni se posmehujete mrtvim zaradi kovida, drugi pritlehno tistim ki imajo posledice po cepljenju.

S sprenevedalčkom Mateyem se pa tudi nima smisla ukvarjat. Je podobnega nivoja kot nabijalček.

Pa pripopaj hržečega smajlija majm...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Mater si glup ko točak. Matej se je hvalil, da bo v vsakem primeru akcijo speljal. Zdej si pa potrdil, da je akcija fejk. Lepo si ga zayebal.
Aja, to je zino, sej drugače ne more biti. :valjamse: A 20 eur si že zahteval nazaj?
ko boš ti osebno izustil ime in priimek osebe, katera je zaradi cepiva postala hroma, takoj dam denar, upam, da tudi ti prispevaš nekaj.
do takrat pa raje molči, ker s temi tvojimi posti, delaš še večjega butla iz sebe.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Mislim da ste vsi zabredli. Eni se posmehujete mrtvim zaradi kovida, drugi pritlehno tistim ki imajo posledice po cepljenju.

S sprenevedalčkom Mateyem se pa tudi nima smisla ukvarjat. Je podobnega nivoja kot nabijalček.

Pa pripopaj hržečega smajlija majm...
Matey se do zdaj ni lagal, sploh pa ne na račun oseb, katere so naje.bale po cepivu.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
ko boš ti osebno izustil ime in priimek osebe, katera je zaradi cepiva postala hroma, takoj dam denar, upam, da tudi ti prispevaš nekaj.
do takrat pa raje molči, ker s temi tvojimi posti, delaš še večjega butla iz sebe.
Neverjetna humanost te skupaj drži. Ker nek dripec zino zahteva, pazi zahteva neko ime in priimek, ga je treba objavit. Lahko takrat, ko boš ti svojega, da bom vedel s kom se pogovarjam.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
:valjamse: ker smeh. Če se nebi lagal, bi se dnevno hvalil, kako znesek raste, tako je pa pobegnil v jazbino.
še enkrat: lagal si ti. ker si preprosto nezmožen drugače dokazovati tvoje prepričanje.
Tukaj na forumu smo eni taki, drugi pa taki, med sabo debatiramo, vsak hoče dokazat svoj prav. se pričkamo, zmerjamo, ampak eno pa je: ne lažemo si med sabo. ti forumske debate pač nisi zmožen in ne dojameš, da z lažjo nas ne boš prepričal, sorry. pa se lahko smejiš do onemoglosti tvojim glupim izpadom.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.574
-3.825
113
Ali imajo moški pod 30 let drgačno srce kot pa starejši, da lažje zbolijo za vnetjem srčne mišice. Sem mislil da imajo mlajši kvečjemu bol trpežno in manj zmatrano srce.
A gre za to, da se pri starejših zaplet po cepljenju lažje prevali na kako drugo bolezen, pa od starih če umrejo je itak samo korist za državo, ni treba plačat penzije pa dohtarjev, ko so stari in bolni. Pri mlajših od 30 pa težko rečejo, da so imeli pridružene bolezni - kot sedaj skušajo podtaknit Katji, pa jim ne ratuje najbolje.