Covid-19 Cepiva

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.351
113
Dej ne zapletaj se sam vase. Nazadnje si imel izgovor, da imaš administrativne težave, da to ne gre tako hitro. :valjamse: :valjamse:
Nič se ne zapletam, tisto potem je pa naslednji korak zaradi FURSa. Primarno se je pa ustavilo zato, ker imaš to zgolj velik gobec in si se potegnil nazaj, to je to.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Primarno se je ustavilo, ker si izpadel bedak s to tvojo akcijo. Kako lahko pustiš ogromno zaintereseranega folka na cedilu, ki ti je pisal baje na ZS, kam naj nakaže. Šel bi se humanitarca, pol si pa najdeš izgovor FURS. :valjamse:
Potem si najdeš izgovor, da ni kandidatov in ko le te najde sam nacionalni radio ti stisneš rep med noge.
In pol še trdiš, da se ne delaš norca?

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.351
113
In nabijalec nabija ter gladko laže ter zavaja še naprej, vse za ceno tega, da proba sebe potegnit iz dreka v katerega se je potopil s svojim prvotnim nakladanjem. LoL.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Ne bodi nakladač in spelji zadevo do konca, če si dec. Ampak, ker si pusi, boš iskal krivce drugje.

• Haha

damirj

Guru
9. maj 2012
5.376
2.438
113
Izgleda ni tako zelo nesrečna. Mogoče ji pa paše, da je sedaj nepokretna. Ji čisto vse prinesejo h riti...

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Zgleda, da ste vsi debili. Če bi bila akcija resno zastavljena, se nebi okoli mene na zobe metali, ampak bi bila tendenca da se stvar spelje. Ampak dejte se med sabo še naprej lajkat, pa po rami treplat, da ste humanitarci in boste neki dobrega naredili, čeprav je vse fejk.
Podatke Mateju? To je tako kot, da bi pedofilu zaupal otroka v varstvo.

• Haha
I

Izbrisan uporabnik 474

Hm, mislim, da se nas je v tisti temi kar nekaj pofočkalo, da smo pripravljeni donirat. Prav bi bilo, da nabijalček Mateyu sporoči ime in priimek uboge nepokrtene ženice, on pa nato preveri, ali navedbe držijo. Če držijo, nabijalček javi še TRR, Matey pa pozove vse, ki so se v anketi opredelili "za", da nakažejo na TRR. Transparentno, da bolj ne more bit.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in MrDaco

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.574
-3.825
113
Res? Zanimivo, jaz pa imam občutek, da cepljenju otrok nasprotujemo bolj kot ne vsi, če ne kar dejansko vsi tako da mi je ta izjava kar malo smešna.
Js imam pa občutek, da cepljenju otrok nasprotujejo protestniki, tisti, ki že ves čas tolčejo po protestnikih in podpirajo vladne ukrepe in orgazmirajo ko policaji špricajo protestnike pa nikakor ne.

• Haha