Nič se ne zapletam, tisto potem je pa naslednji korak zaradi FURSa. Primarno se je pa ustavilo zato, ker imaš to zgolj velik gobec in si se potegnil nazaj, to je to.Dej ne zapletaj se sam vase. Nazadnje si imel izgovor, da imaš administrativne težave, da to ne gre tako hitro.
Mislim da to velja za tebe. Bodi dec, napiši ime in priimek, ter TRR te nesrečne ženske. Ne rabiš javno. Lahko samo Mateyu, on bo pa dalje poskrbel za resničnost tvojih podatkov.Ne bodi nakladač in spelji zadevo do konca, če si dec. Ampak, ker si pusi, boš iskal krivce drugje.
Sicer ga ne poznam osebno, ampak meni ne deluje tak tip.To je tako kot, da bi pedofilu zaupal otroka v varstvo.
Me kar lepo število ljudi tu gor pozna osebno in oni pa dobro vedo, da nisem tak.Sicer ga ne poznam osebno, ampak meni ne deluje tak tip.
Res? Zanimivo, jaz pa imam občutek, da cepljenju otrok nasprotujemo bolj kot ne vsi, če ne kar dejansko vsi tako da mi je ta izjava kar malo smešna.In folk ploska temu da se deco cepi
Js imam pa občutek, da cepljenju otrok nasprotujejo protestniki, tisti, ki že ves čas tolčejo po protestnikih in podpirajo vladne ukrepe in orgazmirajo ko policaji špricajo protestnike pa nikakor ne.Res? Zanimivo, jaz pa imam občutek, da cepljenju otrok nasprotujemo bolj kot ne vsi, če ne kar dejansko vsi tako da mi je ta izjava kar malo smešna.