No, še v času juge sem ob kosilu vsakič na glas zavzdihnil: oh, spet svinjina. In evo sem spet prežrt zapustil trpezarijo.V naši OŠ, ko je za malico kaj s svinjino (npr mortadela zadnjič), dobijo muslimani Nutelo. Verjetno ni za odveč omeniti, da je ostalih 20 jeznih in užaljenih.
Kar se tiče rib in morske hrane, moj otrok jih obožuje, ko jih pripravim jaz ali nekdo, ki zna kuhati. V šoli dobijo tako zanič pripravljene ribe in ostalo morsko hrano, da tega nihče ne pije in ostaja ogromno hrane. Potem pravijo, otroci so razvajeni, … model, jaz tudi ne bi ribjega menuja v sodexu naročil.
V naši OŠ, ko je za malico kaj s svinjino (npr mortadela zadnjič), dobijo muslimani Nutelo. Verjetno ni za odveč omeniti, da je ostalih 20 jeznih in užaljenih.
Kar se tiče rib in morske hrane, moj otrok jih obožuje, ko jih pripravim jaz ali nekdo, ki zna kuhati. V šoli dobijo tako zanič pripravljene ribe in ostalo morsko hrano, da tega nihče ne pije in ostaja ogromno hrane. Potem pravijo, otroci so razvajeni, … model, jaz tudi ne bi ribjega menuja v sodexu naročil.
V naši OŠ, ko je za malico kaj s svinjino (npr mortadela zadnjič), dobijo muslimani Nutelo. Verjetno ni za odveč omeniti, da je ostalih 20 jeznih in užaljenih.
Pica štručk ni, je sirova. Hrenovke so pa piščančje.Mortadela ni samo svinsko meso....Kaj pa potem ko so hrenovke na sporedu? Pa pizza štručke? Pa še
Mi pa si ne samo mislimo, ampak vemo, da si samo ti lahko tako prfuknjen, da ti uspe mojo repliko povezati z veroKdo bi si mislil,da je nekdo nestrpen do ene vere do druge pa tako čuteč.