Covid-19 Cepiva

D_K

Guru
24. sep 2007
3.076
852
113
Pogled čez planke tam kjer so pred nami.Ergo gledamo našo prihodnost.
VB.
V VB je okuženih in smrti med cepljeni višja kot med necepljeni.
Smrti necepljenih do 60 let je skoraj nič.
Vir:

Glej Izrael tudi po 3 osvežitvenem cepljenju.Rekordni izbruh delte.
vir:

Destvo, da cepivo ščiti pred težjim potemko še vedno drži. Za okužbe pa kaže bolj slabo :)

1633432142572.png

I

Izbrisan uporabnik 474

Pa vse to sranje se je začelo, ko je Trump začel zajebavat Kitajsko. Mi v EU, pa kot papige za njim. Sedaj sumim, da se Kitajci malo maščujejo. Se pa lepo vidi, da mi rabimo bolj Kitajce kot oni nas. Skratka čudno je to vse skupaj.

Sranje se je začelo, ko sta pristanišči v San Franciscu in Los Angelesu zaprli vse dol zaradi izbruha Covid-19. In pol je bila samo spirala navzdol...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Meni je tudi zagonetka, odkor ta problem z dobavo, baje kitajci nimajo več kontejnerjev, da bi sploh lahko poslali robo, skladišča pa polna.

Nekaj se očitno dogaja, skrito za vso to kovid farso, morda pa zato tudi vodilni toliko bolj pumpajo sceno, da bi se usmerilo pozornost drugam?
Temu kar se dogaja, se rece nizanje stroskov z in time delivery. Potem se pa zadeve za par mescov zaprejo zarad virusa, zalog ni, in prides do tega da je in time par mescov uzad.

I

Izbrisan uporabnik 474

Meni je tudi zagonetka, odkor ta problem z dobavo, baje kitajci nimajo več kontejnerjev, da bi sploh lahko poslali robo, skladišča pa polna.

Nekaj se očitno dogaja, skrito za vso to kovid farso, morda pa zato tudi vodilni toliko bolj pumpajo sceno, da bi se usmerilo pozornost drugam?

To je pravi vihar vseh možnih naključij in posledic. KO sta se zaprli pristanišči v ZDA (SF in LA) so ladje čakale zunaj tudi več kot 3 tedne (ponavadi 2-3 dni), "umrl" pa je tudi promet proti Kitajski. In tako so se prazni kontejnerji kopičili po pristaniščih (in drugod), Kitajska pa je počasi ostala brez kontejnerjev, zato so tudi cene prevoza šle v višave. Kar spet pomeni manj izvoza itd... Ker je usahnil tudi tok turistov, so številni rent-a-carji razprodali svoje flote avtomobilov, drugače bi crknili (Hertz je pordal na desettisoče svojih avtomobilov). Ker je medtem avtoindustrija zaradi nedobav (ali zakasnelih dobav) že skorajda stala, je folk seveda pokupil vse te avtomobile. Ko so se po prvem valu stvari malo umirile, pa so rent-a-carji hoteli nakupiti novo floto, a kaj ko se avtov ni dalo dobiti in tako zabasali kvote proizvodnje (torej pleh so naročili in si rezervirali mesto). Vmes seveda zaradi pandemije folk na AliExpressu in Amazonu nakupi vse možno kar itak ne rabi, tako da spet "odžirajo" elektronske komponente (recimo) bolj pomembnim stvarem. In kar je najhuje - vedno slabše je. Če sem do sedaj recimo en temperaturni pretvornik dobil direkt od proizvajalca v 30 dneh, sem ga letos maja naročil in dobil v 16 tednih. Ko sem naročal za drug projekt v juliju, je bil dobavni rok 20 tednov. Če ga naročim danes, je 29 tednov.

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: sandra in darjan

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
A sploh še kdo dela s kešom pod mizo? Še vsak obični privatnik ve anonimno firmo v davčni oazi odpreti.

Ti mojstri se že lep čas pajtlajo s temi davčnimi oazami ker so vsakih 5 mesecev neki leaki, uhajajo neki dokumenti in marsi kdo se je zajebal s tem. Problem je nastal da stvari ki so bile prej pregovorno "ziher" niti niso več tako ziher kajti vsak užaljen uslužbenec ki ga odpustijo že ukrade kopico dokumentov in jih proda za badove. Tako da jaz bi trenutno vseeeno raje žakel denarja pod mizo, potem pa bi poslal teto Anko, mamo Marico, sestrično Tanjo in ostale da kupijo zlate unče in bi jih shranil.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113

Ladies and Gentlemen,

We, the survivors of the atrocities committed against humanity during the Second World War, feel bound to follow our conscience and write this letter.

It is obvious to us that another holocaust of greater magnitude is taking place before our eyes. The majority of the world’s populace do not yet realize what is happening, for magnitude of an organized crime such as this is beyond their scope of experience.

We, however, know. We remember the name Josef Mengele. Some of us have personal memories. We experience a déjà vu that is so horrifying that we rise to shield our poor fellow humans. The threatened innocents now include children, and even infants.

We call upon you to stop this ungodly medical experiment on humankind immediately. What you call “vaccination” against SARS-Cov-2 is in truth a blasphemic encroachment into nature. Never before has immunization of the entire planet been accomplished by delivering a synthetic mRNA into the human body. It is a medical experiment to which the Nuremberg Code must be applied. The 10 ethical principles in this document represents a foundational code of medical ethics that was formulated during the Nuremberg Doctors Trial to ensure that human beings will never again be subjected to involuntary medical experimentation & procedures
Signed

Concentration Camp survivors, their sons, and daughters, and grandchildren, including persons of goodwill and conscience.

According to present consents:

Rabbi Hillel Handler
Hagar Schafrir
Sorin Shapira
Mascha Orel
Morry Krispijn
Shimon Yanowitz
Hila Moscovich
Tamir Turgal
Amira Segal
Jacqueline Ingenhoes
Andrea Drescher
Edgar Siemund, Esq.

• Všeč mi je
Reactions: javr

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113

Among these SAEs are cardiac AEs that include cardiac arrest, myocardial infarction, and myocarditis. Myocarditis reports in the context of the COVID-19 products are atypically high in the context of prior vaccine rollouts and in the context of baseline levels with respect to high-risk groups. The number of cases of myocarditis reported to the VAERS database dramatically outnumber case counts seen in previous years with 1 single case having been reported in 2019 and 1 single case being reported in 2020 (Refer to Section 1.4).

• Jezen sem

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Sodni postopki bodo marsikaj razjasnili, a kaj, ko sodni mlini meljejo dolgo, odloke pa se lahko sprejme "kar tako" in nima mali človek nič naredit, oz lahko bi, ampak očitno nimamo jajc.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.229
7.011
113
pri taščici
Erna Petrač za tv tednik isce izjave glede posledic cepljenja. Sicer objavljam pozno, (ker naj bi danes snemali, ampak izvedel sele sedaj) ampak mogoce bi kaksno posnela se kasneje ce bi bila "zanimiva"
Demz

• Všeč mi je

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Bi podal malo update pa ne morem, ker nimam privilegijev pisat v tvojo patetično temo oz akcijo zbiranja. Najprej mi nameniš temo, potem pa cmeraš in me banajo. :aplauz:
A donacije grejo? Se tepejo zunaj pred banko, kdo bo šel prvi notri in več nakazal? :valjamse:
Interes je baje izredno velik, vsaj po anketi sodeč. :valjamse:
A s starši Katje si bil že v kontaktu? Jim boš namenil 20eur ali pa voziček, da jim bo lažje?

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.132
16.370
113
Bi podal malo update pa ne morem, ker nimam privilegijev pisat v tvojo patetično temo oz akcijo zbiranja. Najprej mi nameniš temo, potem pa cmeraš in me banajo. :aplauz:
A donacije grejo? Se tepejo zunaj pred banko, kdo bo šel prvi notri in več nakazal? :valjamse:
Interes je baje izredno velik, vsaj po anketi sodeč. :valjamse:
A s starši Katje si bil že v kontaktu? Jim boš namenil 20eur ali pa voziček, da jim bo lažje?
Bi ti kur.ac podal update :valjamse: Pa mimogrede - nisem prosil za tvoj ban ampak, če se ob tej misli počutiš bolje pa naj bo tako :srce:
Organizacija za akcijo pa počasi napreduje, če te že kao zanima. Nikoli pa ni bilo mišljeno, da bo to speljano tako hitro kot ti lahko nakladaš in pa enako ni bilo mišljeno, da je tema namenjena tebi tako da si ne laskaj preveč saj ti nisi prizadet od cepljenja ampak od egoizma.