Hvala. 27.18 je umotvor Goloba. Poleg tega, da zbljuva kup neumnosti, si upa še ostale okarat za nepoznavanje problematike. Pravi politik.nekje na 28:20
Hvala. 27.18 je umotvor Goloba. Poleg tega, da zbljuva kup neumnosti, si upa še ostale okarat za nepoznavanje problematike. Pravi politik.nekje na 28:20
Madžari imajo enak populističen ukrep, kot smo ga imeli mi do včeraj.A Madžari niso v EU?
Tipične sanje navdušenca nad električnim avtom. Bo super, samo še nismo tam in dajatve na dizel niso rešitev, prej bombončki v smislu subvencij. Tovornjak in traktor bosta še lep čas šibala na dizel.Hvala. 27.18 je umotvor Goloba. Poleg tega, da zbljuva kup neumnosti, si upa še ostale okarat za nepoznavanje problematike. Pravi politik.
To bomo mi imeli. Verjamem, da ima še kakšen račun v Romuniji, za katerega ne vemo. Ne vem zakaj meni ubogemu davkoplačevalcu, računi v tujini kar ne zrastejo kot gobe.Tko da svizcu ni jasno, da ni problem tankat, bo mel prej težave ko bo v trgovini kupoval futer za froce.
Ne bodi tuk živčen noooo....seveda vsi čakamo koštruna iz golobnjaka da BO ceno nafte in bencina nabil na 1€.KOnčno da priznajo da je Janša tudi levičar.
Pa kje hudiča vi živite, a je vlada padla ali kaj? Tale današnja podražitev gre kar lepo na račun zdajšnje vlade, naslednja bo le podedovala kar ji bo ostalo. Ali je mogoče že prisegla pa da jaz tega nisem še zasledil.
Zaenkrat pa, Janševa vlada z rekordno ceno pogonskih goriv, tole si uokviri 123, ko si tako lepo nabijal takrat ko je bila cena 1€.
V bistvu gre tvojmu idolu na račun deregulacija, ker je dal bombonček kolegu Počivalšku. Predvsem deregulacija dizla in eko davki na dizel so strel v koleno. Tvoj idol je mel dve leti, da bi zrihtal, clo gazda Evrope je bil, pa nič.... Orbanu je vsaj jasn.Ne bodi tuk živčen noooo....seveda vsi čakamo koštruna iz golobnjaka da BO ceno nafte in bencina nabil na 1€.
Točno tako. Budali pernati še zdaj ni jasno da svetovna ekonomija sloni na nafti, vsak jeben kos šraufa je odvisen od nafte, da elektrodistributer že danes joka, kako ima preobrmenjeno omrežje, ko v vasi dva kmeta na svoje štale postavita sončno elektrarno. Kreten pa pametuje o Teslah. Faking metrosexualec.Tipične sanje navdušenca nad električnim avtom. Bo super, samo še nismo tam in dajatve na dizel niso rešitev, prej bombončki v smislu subvencij. Tovornjak in traktor bosta še lep čas šibala na dizel.
Tko da svizcu ni jasno, da ni problem tankat, bo mel prej težave ko bo v trgovini kupoval futer za froce.
A video v katerem Golob trdi, da je električen avto za VSE Slovence edino pravilen je tudi fejk?Nobene ideje ni, da bi vsi do konca leta imeli električne avtomobile. Tisto je fejk profil na Twitterju, ki je verjetno odprt s strani pripadnikov SDS.