Burger king Slovenija

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Okoli LJ bo kar stežka izpod 4,5 + pijača.

Pa tudi če so menze cenejše, ni drago v našem BK, vseeno ne. Za Jadote že, drugače pa ne pretirano, ko se samo spomnim cen na Kairskem letališču.
bonk.gif

Jaz plačujem 3.5 - 3.8, skoraj sredi LJ. Menza VO-KA.

Se pa strinjam, da so cene v "našem" BK več kot konkurenčne glede na cene po svetu in pridobljene kalorije
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Aja, vidim, da so v Mcdonaldsu končno dobili wrapse, so presenetljivo dobri.

wrape so imeli že pred 1 letom, pa so jih potem nehali prodajat, ne vem zakaj, čisto preveč majo teh specialnih for, namesto da bi imeli v redni ponudbi vedno Big Tastya in Wrape...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ja, fabriške so pa še nekoliko cenejše, samo takih ni več veliko, zdaj se delavska šteje že vsaka taka privat reč, ki se ji reče gostilnica, okrepčevalnica ipd, v takih pa je redko konkretna malica (kar 3-whooper meni vsekakor je) izpod 4,5.

Pa tako, izbire je proti AUT podobno? Saj bi šel sam preverit, pa trenutno ne smem zaradi BO, na internetu (razen FB) pa nimajo še nič objavljenega, kar mi je malo čudno za tako reč, ko pa ima spletno stran že skoraj vsaka kemična čistilnica.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Meni se zdi podobna ponudba kot AUT. Ponudba na panelih je klasična, več pa nisem preverjal, ker je bla totalna gužva. Tripla ni na panelih, pa sem ga kljub gužvi b.p. dobil customiziranega
wink-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Pa tudi če so menze cenejše, ni drago v našem BK, vseeno ne. Za Jadote že, drugače pa ne pretirano, ko se samo spomnim cen na Kairskem letališču.
bonk.gif

Se pa strinjam, da so cene v "našem" BK več kot konkurenčne glede na cene po svetu in pridobljene kalorije
grims-1.gif

Ima VO-KA menzo odprtega tipa? Jaz sem namreč v Leku, kjer je menza sekret. Bi prav rad prišel pogledat kako je pri vas. Poleg tega je pri nas osnoven meni 5 eur, velikokrat pa neuporaben.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Saj imaš Klopčiča eno ulico bolj severno.

Če naročiš kaj, kar ni direkt z oljem povezano se kar uredu (zdravo) nabutaš.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ima VO-KA menzo odprtega tipa? Jaz sem namreč v Leku, kjer je menza sekret. Bi prav rad prišel pogledat kako je pri vas. Poleg tega je pri nas osnoven meni 5 eur, velikokrat pa neuporaben.

Saj jaz nisem iz voke. Mi hodimo tja, ker je pri nas dražje in slabše. Je pa dost lepo, že skor samopostrežna restavracija.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Če bom jedu bom jedu čikenwrapa,sam rečš brez majoneze. Polpa mislm, da je to kr zdrav obrok, če odmisliš dodatke. V avstriji smo drgač skoz to jedl...

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:

bonk.gif

grims-1.gif

Hahaha v Leku mamo pa ja naj naj naj zdravo prehrano! predvsem skrbijo za vitko linijo, saj poješ zelo malo oz nič!
bonk.gif

Drgače pa še nisem jedel v BK. A tale Whooper je kao ena vrsta Big Maca? Sj sploh nevem kaj naj naročim v prve k bom šu tja
sprasujem se.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Whopper je recimo Big Mac. Lahko pa si vse izbiraš po želji (brez kumaric, brez čebule...) in posebej te vprašajo, če hočeš sir.

Whopper ima eno pleskavico, double dve in triple tri, ni pa vmes še enega kruha kot v Big Macu.

Tu si lahko pogledaš kak zgleda kateri: http://www.burgerking.at/menu

Moj najljubši: Long chicken

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pri mcdonaldsu so posneli nemci že več dokumentarcev, grem stavit, da v nobenem fast foodu (teh po raznih avtobusnih) v sloveniji ni enake stopnje kvalitete in higiene...

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Enkrat sm podobn dokumentarc pogledu. Vem, da nism jedu kako leto dni po tem, mesa. No sedaj k sm vidu, sam delček, kako koljejo prašiče, mi je že salbo ratal!