Citat:
Uporabnik erikson pravi:
McDonalds pa je v Kopru zaprl zaradi premajhnega prometa?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Bi pa zmagali če ga odprejo v Kopru.
zapru je, ker je mečkator neki sral z najemnino
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
McDonalds pa je v Kopru zaprl zaradi premajhnega prometa?Citat:
Bi pa zmagali če ga odprejo v Kopru.
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Okoli LJ bo kar stežka izpod 4,5 + pijača.
Pa tudi če so menze cenejše, ni drago v našem BK, vseeno ne. Za Jadote že, drugače pa ne pretirano, ko se samo spomnim cen na Kairskem letališču.
Jaz plačujem 3.5 - 3.8, skoraj sredi LJ. Menza VO-KA.
Se pa strinjam, da so cene v "našem" BK več kot konkurenčne glede na cene po svetu in pridobljene kalorije
Ima VO-KA menzo odprtega tipa? Jaz sem namreč v Leku, kjer je menza sekret. Bi prav rad prišel pogledat kako je pri vas. Poleg tega je pri nas osnoven meni 5 eur, velikokrat pa neuporaben.
Hahaha v Leku mamo pa ja naj naj naj zdravo prehrano! predvsem skrbijo za vitko linijo, saj poješ zelo malo oz nič!
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sicer je bil pa whopper dober, pa tisti brownieji so v resnici varinata sufleja. Ampak dobra varianta ...Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Dons so se novinarji basal notr.
Otvoritu posebi za medije....lol
Eno žleht vprašanje: Kaj pa ima urednik avto revije z odprtjem fast food restavracije, da mora it na tako pasjo procesijo?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nič posebnega pač ameriški fast food.
Obilo cukra in maščob, zato pa so Američani postali taki zavaljeni pujski.
Lokalnih dobaviteljev za hrano pa nočejo, ker bogve kakšne aditive mešajo v kruh in ostalo porkerijo ki jo prodajajo - sigurno so zraven tudi hudi aditivi za addiction/okus. Dober tek vsem navdušencem.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Da tukaj dela brezplačno reklamo.
(v njegovi reviji pa dobi plačano za reklamo)
Denar pač.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
V vseh članih piše, da je širitev v planu, mogoče še letos.Citat:
Tisti viajpijevci, ki ste se gužvali včeraj - a so kaj omenili kdaj bodo še kake druge podružnice?
Saj je menda logično, da z eno restavracijo v CityParku, ki je zvečer in ob nedeljah ter praznikih popoldne zaprt, ni možno narediti preboja na slovenskem trgu. Še se ne širiš, crkneš.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Zanimivo,
ko se je v Ljubljani odprl Loving Hut Express (zdrava veganska hrana), pa ni bilo navala novinarjev, pa gužve za 75 minut.
Revčki podalpski, čist umrejo, ko pride en FF joint k nam.
LP,
PIC