Burger king Slovenija

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Bi pa zmagali če ga odprejo v Kopru.
McDonalds pa je v Kopru zaprl zaradi premajhnega prometa?
confused-1.gif

zapru je, ker je mečkator neki sral z najemnino

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Okoli LJ bo kar stežka izpod 4,5 + pijača.

Pa tudi če so menze cenejše, ni drago v našem BK, vseeno ne. Za Jadote že, drugače pa ne pretirano, ko se samo spomnim cen na Kairskem letališču.
bonk.gif

Jaz plačujem 3.5 - 3.8, skoraj sredi LJ. Menza VO-KA.

Se pa strinjam, da so cene v "našem" BK več kot konkurenčne glede na cene po svetu in pridobljene kalorije
grims-1.gif

Ima VO-KA menzo odprtega tipa? Jaz sem namreč v Leku, kjer je menza sekret. Bi prav rad prišel pogledat kako je pri vas. Poleg tega je pri nas osnoven meni 5 eur, velikokrat pa neuporaben.

Hahaha v Leku mamo pa ja naj naj naj zdravo prehrano! predvsem skrbijo za vitko linijo, saj poješ zelo malo oz nič!
bonk.gif

Saj ne, da so lansko leto delali ankete na temo lek storitev. Izboljšalo se ni nič.. razen tega, da so boni manj vredni (od novega leta).
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Dons so se novinarji basal notr.

Otvoritu posebi za medije....lol
bonk.gif
Sicer je bil pa whopper dober, pa tisti brownieji so v resnici varinata sufleja. Ampak dobra varianta ...

Eno žleht vprašanje: Kaj pa ima urednik avto revije z odprtjem fast food restavracije, da mora it na tako pasjo procesijo?

Žleht odgovor: urednik avto revije ni samo urednik avto revije (pravzaprav je to v zelo majhnem % svojega dela). In "med drugim tudi urednik avto revije" je imel pol ure po odprtju sestanek (avtomobilski) 5 minut peš stran, pa je skočil na "kosilo" in spoznat šefe firme, ki je odprla tole. Pa še BK ima rad (za razliko od mcd, ki je pač nujno zlo).
Upam, da BK še kakšen drive odpre, ker nimam navade hodit noter v take "restavracije".

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nič posebnega pač ameriški fast food.
Obilo cukra in maščob, zato pa so Američani postali taki zavaljeni pujski.
Lokalnih dobaviteljev za hrano pa nočejo, ker bogve kakšne aditive mešajo v kruh in ostalo porkerijo ki jo prodajajo - sigurno so zraven tudi hudi aditivi za addiction/okus. Dober tek vsem navdušencem.

Si moreš mislit, da ima mcd kar nekaj SLO dobaviteljev ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Da tukaj dela brezplačno reklamo.

(v njegovi reviji pa dobi plačano za reklamo
grims-1.gif
)

Denar pač.

Mejduš, parkrat sem prelistal revije (ne le AM, tudi vse ostale), pa nobene reklame za BK.
je pa za mcd v eni od naših ... Sam futr majo pa še vedno zanič, oglas gor ali dol.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tisti viajpijevci, ki ste se gužvali včeraj - a so kaj omenili kdaj bodo še kake druge podružnice?
V vseh članih piše, da je širitev v planu, mogoče še letos.

Saj je menda logično, da z eno restavracijo v CityParku, ki je zvečer in ob nedeljah ter praznikih popoldne zaprt, ni možno narediti preboja na slovenskem trgu. Še se ne širiš, crkneš.

Hja, za eno sem neuradno izvedel: nasproti mcdja v šiški, ne vem pa, če je to 100% in ali bodo imeli zraven drive ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Zanimivo,

ko se je v Ljubljani odprl Loving Hut Express (zdrava veganska hrana), pa ni bilo navala novinarjev, pa gužve za 75 minut
smile-1.gif
.

Revčki podalpski, čist umrejo, ko pride en FF joint k nam
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Novinarjev ni bilo zato, ker jih niso povabili. Jebiga, je treba v PR službo investirat.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa zakaj na tržaški neki ne postavijo? pa na dunajsko? tuki ni ničesar drive-in... folka se pa dosti prepelje.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
smeha polno, odprejo en nedn fast food pa ko amerika, vsi navalijo...
smile-1.gif
balkan.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Word! Na organ mi grejo reklame in vsa fama kot da talajo zlate palice. V bistvu se vprašam, če folk v življenju še ni jedel nič kvalitetnega.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
In kakšno je ta nežno osebje ?

V dairy quuenu se spomnim, da so bili vsi eni zacukneni
d055.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
shocked-1.gif

A eni res to jeste al sam nažigate
sprasujem se.gif

Ok, ne rečem 1X na pol leta pa še to kj malega, sam da bi mogu stat v vrsti pa čakat 30 al pa 45 min na neki
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Isti šmorn kot pa hodit na premiere filmskih predstav, pa na otvoritve raznih Hoferjev pa čakat dva dni pred trgovino za najnovejši iPhone. Enim pač ustreza.