Burger king Slovenija

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Trenutno se čaka 75 minut. Piščančjega mesa je že zmanjkalo in se ga pred pol ure ni dalo dobit.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Trenutno se čaka 75 minut. Piščančjega mesa je že zmanjkalo in se ga pred pol ure ni dalo dobit.
Ja buh pomagej no. Res hud fast food. Sicer se pa Slovenci spet nismi izneverli tradiciji. Kot ovce deremo na vsako noviteto. Glih cez ene 2~3 mesece bo it za pogledat, ko se bo naval hlastajoce drhali umiril.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Tko kot Nordsee, Dairy Queen,...

Sicer pa, enkrat bom šel malce probat kak njihov meni, to je pa vse. V meka pa več ne zahajam. Sem enkrat las dobil v bigmacu
rolleyes-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
No, lepo. Bo treba it probat kar imajo v ponudbi (kaloričnega seveda).

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
569
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ti in cbb pridta do mene pa gremo v VO-KA jest =)

Js tut delam na Verovskovi. Sam na malco hodimo pa v Jelena na koncu celovske. Malica po 3.8 €,kruh zastonj in res odlicna malica. Sicer imas samo dve malici na izbiro,je pa okusno
smile-1.gif

Back to topic, tale BK bo treba it mal pogleadt. Dons sem sel u koloseja v meka po milk-shake,pa je biu prazn
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.670
6.429
113
Malo daljši članek o hitri hrani pri nas:
Restavracijam s hitro hrano pri nas ni lahko

Na svoj meni uvršča vse več (bojda) zdravih in nizkokaloričnih jedi, kot so solate ali pa njihova najnovejša pridobitev, McWrap. To je tortilja, polnjena z zelenjavo in mesom, ki nezadržno spominja na dobro staro "jufko". Ob prvem preizkusu smo ugotovili, da na kebab spominja tudi packarija, ki nastane ob konzumaciji, saj se tortilja precej lepi na embalažo. Medtem pa hiter pregled podatkov o kalorijskih vrednostih trditve o nizkokaloričnem prigrizku postavi na laž, saj imajo te polnjene tortilje približno enako število kalorij kot McDonald'sov največji hamburger Big Mac, pri nekaterih kombinacijah sestavin pa so celo bolj kalorične!

"Slovenski Burger King bo svoje sestavine uvažal iz skupnih evropskih zalog iz različnih držav. Solata bo slovenskega izvora, ostale sestavine pa bodo iz drugih evropskih držav, a kljub temu vrhunske kakovosti," je poudaril Johnston. Medtem so v McDonald'su slovenskega izvora desertni prelivi, sirupi, kava, mineralne in osvežilne pijače ter pivo.

Burger King je zelo priljubljen in razširjen v srednjeevropskih državah in Slovenci ga dobro poznajo," je pojasnil Johnston. Kot je dejal, naj bi jim Slovenci pogosto pisali, da si želijo prihod Burger Kinga v Slovenijo, "da jim ne bo treba več hoditi v Avstrijo."

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ja, ker Primorci v hrani večinoma uživajo in jim je to obred, ne pa neki nahitro vase zmetat. obisk je bil posledično slab. če bi bil mcdonalds kje ultra hit, bi bil na gorenjskem.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
ja, ker Primorci v hrani večinoma uživajo in jim je to obred, ne pa neki nahitro vase zmetat. obisk je bil posledično slab. če bi bil mcdonalds kje ultra hit, bi bil na gorenjskem.

ja, če bi bilo pol cenejše...
tongue-1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Zanimivo,

ko se je v Ljubljani odprl Loving Hut Express (zdrava veganska hrana), pa ni bilo navala novinarjev, pa gužve za 75 minut
smile-1.gif
.

Revčki podalpski, čist umrejo, ko pride en FF joint k nam
smile-1.gif
.

LP,
PIC

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Heh meni je že smešno ko gremo v Graz in vsi zganjajo Evforijo da se treba v Burger Kingu ustavit, skoraj obvezna postaja
grin1.gif

bendeho

Pripravnik
16. jan 2008
44
0
6
Meni je bil BK kul ravno zaradi tega, ker sem tam jedel samo par krat na leto. Zdaj se ga bom takoj naveličal, tako kot sem se meka.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
ko se je v Ljubljani odprl Loving Hut Express (zdrava veganska hrana), pa ni bilo navala novinarjev, pa gužve za 75 minut
smile-1.gif
.
Ne more biti razmajana prikolica, parkirana ob grmovju na Aškerčevi cesti, ravno tematika dneva.
tongue-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
smile-1.gif
.
Ne more biti razmajana prikolica, parkirana ob grmovju na Aškerčevi cesti, ravno tematika dneva.
tongue-1.gif
Pozabil si dodat še leseno pasjo uto in jebene eko sekrete
evil.gif
.