Burger king Slovenija

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
evo brgota, hitro ga je snedel
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne mislim ali je bilo za sedet ali ne, hočem povedat, da, če kaj sovražim so te mize v izložbi, ko te folk z druge strani direktno v gobec gleda, ko ješ.
Sicer sem redko v fast foodih, ampak, kadar je le ta tako odprtega tipa, si raje za domov vzamem.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ne mislim ali je bilo za sedet ali ne, hočem povedat, da, če kaj sovražim so te mize v izložbi, ko te folk z druge strani direktno v gobec gleda, ko ješ.
Sicer sem redko v fast foodih, ampak, kadar je le ta tako odprtega tipa, si raje za domov vzamem.

Ja štekam. Sem sedel na unih tavisokih klopcah pa se ti vsaj izza hrbta ne vidi. Drugač pa je meni vseeno, sej je fast food.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ugodno. V Grazu dam ponavadi za triple whopper (z sirom) kingsize menu 9 eur.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kul, to je na nivoju malce v delavskih menzah. Pravzaprav s pijačo vred še ceneje.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ugodno. V Grazu dam ponavadi za triple whopper (z sirom) kingsize menu 9 eur.

Je kar ceneje ja. Nazadnje sem v Celovcu pljunil 6.8€ za dabl meni brez dodatkov.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tisti viajpijevci, ki ste se gužvali včeraj - a so kaj omenili kdaj bodo še kake druge podružnice?

Je pa zanimiv ta podatek: ''Lani je multinacionalka McDonalds s svojimi 31.000 restavracijami po vsem svetu ustvarila 24,07 milijarde dolarjev prihodkov. Burger King je z 12.200 restavracijami ustvaril 12,2 milijarde dolarjev prihodkov.''

Očitno so Burger Kingi dosti bolj oblegani kot McDonaldsi...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Okoli LJ bo kar stežka izpod 4,5 + pijača.

Pa tudi če so menze cenejše, ni drago v našem BK, vseeno ne. Za Jadote že, drugače pa ne pretirano, ko se samo spomnim cen na Kairskem letališču.
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tisti viajpijevci, ki ste se gužvali včeraj - a so kaj omenili kdaj bodo še kake druge podružnice?
V vseh članih piše, da je širitev v planu, mogoče še letos.

Saj je menda logično, da z eno restavracijo v CityParku, ki je zvečer in ob nedeljah ter praznikih popoldne zaprt, ni možno narediti preboja na slovenskem trgu. Še se ne širiš, crkneš.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Je pa zanimiv ta podatek: ''Lani je multinacionalka McDonalds s svojimi 31.000 restavracijami po vsem svetu ustvarila 24,07 milijarde dolarjev prihodkov. Burger King je z 12.200 restavracijami ustvaril 12,2 milijarde dolarjev prihodkov.''

Očitno so Burger Kingi dosti bolj oblegani kot McDonaldsi...

Mah vse je bilo zavito v celofan mi smo najjači, več keša kot mek, mek je out, mamo bolj "zdrav" futr..., da bodo najprej eno leto takole lavfal če uspe gredo pa v druge parke
confused-1.gif
to je bilo jasno vse off the record.