Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
sam mene pa čudi, da nimamo na obali mac-a več
same burekađine in kebapænice pa sljastišarne
Če so pa celo obalo šiptarji pokupl
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
sam mene pa čudi, da nimamo na obali mac-a več
same burekađine in kebapænice pa sljastišarne
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Sir v robu je tud pr nas, samo pride tok debel rob, da je čist bedno za jest.
Sir v robu imajo pri Loncaricu nasproti Litostroja ...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Men ni blo tok všeč. Je pa res da imam očitne težave s tem, da sem poskusil premalo stvari in potem za pol dodatkov ne vem ali pašejo zrave ali ne in kak bo okus... In pol tko zmedeno tam zbiram da sem nehal hodit. V subwayu pa sem enkrat zadel pravo kombinacijo ki mi je bila zelo vsec in sem rad hodil pol. Seveda po vedno isto (tu bi bilo verjetno iskati vzrok da za ostale stvari nimam pojma kakega okusa so - in zacaran krog je sklenjen) =)
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zdej mora samo se nekdo odpret breakfast kafic, v stilu amerikanosov, ampak na malo bolj normalni osnovi. Vcasih prav pogresam, da bi se nekje lepo v miru sparkiral, si narocil zajtrk po zelji. Sendvici mi ze presedajo, razni bureki odpadejo.
Citat:
Uporabnik feler pravi:
...ksz...
...sej drugače je ogromno fast food restavracij po shoping centrih, tudi Burger Kingovih, no že v Trstu imaš McDonalds v Torriju, največ na kupu sem jih pa videl v nekem shoping centru v Istanbulu, celo nadstropje fast food restavracij, več ali manj vse svetovne fast food verige + kitajska,tajska,indijska,turška ipd. ipd., vse polno, sediš kjer hočeš, postaviti ti ni potrebno, tako da se niti nisem mogel odločiti kje bi jedel....no nekdo je pisal da je polno mladine in družin po teh shoping centrov...no in to mu dam prav, ker sploh dol sem videl nenormalno veliko mladih v tem centru, in kot smo se pogovarjali, se oni pač tam dobivajo,družijo sploh ker zunaj je dokaj nevarno....no res pa da je imel ta shoping center več trgovin kot cel BTC....tam okoli 600-700. In kot kaže da ta način druženja na žalost prihaja tudi k nam.
Bo šel jutri kdo stat v vrsto?Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zdaj je že uradno: Burger King v City Parku odpre vrata v četrtek, 10. marca 2011.
Pon - pet: 9.00 - 21.00, sobota: 8.00 - 21.00, nedelja: 9.00 - 15.00.Citat:
Uporabnik disc pravi:
Kako je pa kej odprt tole za vikende?