Klima z montažo?

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
579
107
43
širne planjave Dolenjske
jaz sem recimo zelo zadovoljen z LG klimami imam 4 in nobenih težav, v primerjavi z mitusbishi, ki jih imam 3 bi lahko rekel, da sem celo malo bolj zadovoljen z LG ker ima mnogo bolj prijazen vmesnik na telefonu, ima pa recimo mitsubishijeva katastrofa od aplikacije eno odlično funkcijo, ki se je reče omejitev daljinskega upravljalca, s katerim lahko recimo rečeš, da ne more spremeniti temperature, kar je odlično, ker mi gre na živce, da mi jo v apartmaju na morju terajo na 16 stopinj
Moj 5'c izven teme ;)

Ti gre na živce al te tošl boli, da terajo klimo na 16 stopinj? Če/ker jim oddajaš apartma, ti ga plačajo po zahtevani ceni in kaj jim imaš ti zdaj za omejevati?:sprasujemse: Lej, če misliš da plačajo premalo, jim več zaračunaj.:rolleyes:

netko

Guru
25. jul 2007
7.422
2.839
113
Moj 5'c izven teme ;)

Ti gre na živce al te tošl boli, da terajo klimo na 16 stopinj? Če/ker jim oddajaš apartma, ti ga plačajo po zahtevani ceni in kaj jim imaš ti zdaj za omejevati?:sprasujemse: Lej, če misliš da plačajo premalo, jim več zaračunaj.:rolleyes:
v resnici me ne boli, ker so zneski elektrike minorni za celo leto je račun pod 400 eur kar dobim notri v 2,5 dneva v sezoni bolj me nervira, ker delati 16 stopinj je nonsense, bolj kot to me nervira, ko domači gredo v jesensko zimsko pomladnih časih in hočejo imeti notri 26 stopinj...

no kot rečeno kljub vsemu so zneski ne omembe vredni, meni gre bolj za princip

jezek

Guru
24. jul 2008
6.032
2.738
113
Klasika, tako je meni en Mujo se hvalil ko je prisel po keš v app na smucisce, da smo mi pa eni redkih, ki ne grejemo app preko 22⁰.....in da redno znizuje gostom na daljavo... No, po tem sem iz inata grel na 24! Yebowammamu.....200e/noč...potem bos pa ti mene temperiral....

• Všeč mi je
Reactions: godfather

netko

Guru
25. jul 2007
7.422
2.839
113
jaz bi lahko zniževal na daljavo pa tega ne počnem, bi pa omejil na 20 poleti in 24 pozimi, s tem nihče nebi bil prikrajšan, mogoče bi bil celo bolj zdrav, saj poleti iz 35 na 16 nikakor ne prispreva k zdravju, tudi nočem, da ugašajo naj jo imajo na avtomatsko na 22 stopinj ko so notri in ko jih ni notri, če imajo radi malo bolj hladno pa bodo najbolj zadovoljni
in še enkrat nima veze s stroškom, gre za zdravo pamet

jezek

Guru
24. jul 2008
6.032
2.738
113
...čemur se odpoveš v trenutku ko izdas app. Vecina bab, ki jih poznam, drkajo klimo gor dol nonstop. Mokre kopalke...mokra glava...vroce....zebe....piha....kuha se hrana....

• Haha
Reactions: godfather