Ja za USB sem delal z Rufusom. Recimo, da je v USB-ju volumen neskončni, medtem ko si pri CD-ju omejen.Kako se pa spravi liter vode v deci kozarc? Kako si naredil bootable usb ključ? Si uporabil rufus ali ker drug program?
Problem je v tem, ker ima računalnik samo CD pogon (ne DVD), USB-ja pa ne morem bootat, ker mi ga ne ponudi v Boot menuju.Js več nimam idej. Če pravilno zapečeš iso file z nerotom na dvd in ima comp dvd enoto (kljub temu da v biosu pravi cd-rom) ali pa če pravilno z rufusom zapišeš iso na ključ (si izbral bios pod target system?) bi moglo delat. Probaj mogoče še z win7 isotom.
Sem poskušal pa se ne zgodi nič. Sem sprobaval tudi z CD kartico, ker ima čitalec, pa se tudi nič ne zgodi.Pomoje je Removable devices v biosu mišljeno za usb.
Saj zdej poskušam z Win7. Poskušam z SD kartico. Problem je tudi v tem, da mi v Bios-u ne zazna ne USB-ja in ne SD kartice. Ne zgodi se nič.Sem probal z rufusom naredit zagonski usb (z isotom od hojnikb) in na mojem kompu dela.
To so ble nastavitve
Poglej priponko 40392
Pa kot je že nekdo napisal win10 verjetno ne bo niti delal zarad cpuja. Js bi probal še z win7.
Kaj je to za ena reč?Poskusi tiny7, pride ravno na cd.
zapeci tale boot manager na cdKaj ne obstaja kakšen .exe program?
Zrihtal, samo vse mi je šlo k vragu. Vse kar je bilo prej gor je šlo.zapeci tale boot manager na cd
Plop Boot Manager 5.0 - Download
www.plop.at
zalaufaj s cdja in s tega managerja izberi boot z kjuckom, na katerem si nasnel z rufusom win7. to bi moglo it.