Pa ta računalnik je že 16 let star, papirji in ostalo je kdo ve kje.Navadno je poleg updata zapakiran tudi program za nadgradnjo
Če boš dobil na internetu novejšo nadgradnjo za bios, bo v tem zip paketu tudi program s katerim boš lahko bios nadgradilPa ta računalnik je že 16 let star, papirji in ostalo je kdo ve kje.
Je pa BIOS od Phoenixa.
Ker ne morem pognati boot iz USB ključka.zakaj bi posodabljal bios sploh?
Ja proc je Ok (virtual double Cpu), rama tudi za silo, SSE2 so tudi ... saj mora delat, če ni glih prva serija P4 z Rambus Ram ...... sem užgal svojo najstarejšo mašino (nek pentium4, ram 512). ... sem kar presenečen kako lepo dela firefox.
Ko vse odpove FD drive dela (hardversko v čipu chipseta!) ... sam uporabljam in cenim to ......uporabit še kakšno disketo iz lokalne arheološke zbirke...
Gotovo ima še disketnik, samo za diskete bo treba v Bistropri taki starini bo moral v ta namen uporabit še kakšno disketo iz lokalne arheološke zbirke...
Nimajo vse pentium4ke SMTja oz hyperthreadinga.Ja proc je Ok (virtual double Cpu), rama tudi za silo, SSE2 so tudi ... saj mora delat, če ni glih prva serija P4 z Rambus Ram ...Ko vse odpove FD drive dela (hardversko v čipu chipseta!) ... sam uporabljam in cenim to ...
Ps.: http://softplanet.com/QtWeb browser 8MB !!! (ne 80 ali 800!) ... meni sicer občasno na LiteXPsp2 zmrzne, ma mora nekaj bit pri meni narobe s kakšnim sistem fajlom, ki mu ne odgovarja. TW ne dela, FB samo mobile, za ostalo ne vem (prestara verzija trdijo soc.omrežja) ...
------------------------------------
" ..." I Want To Believe "..."
Mater me srbijo prsti da bi se po 20 letih lotil spoznavanja tega Linuxa.
Imam dva laptopa z XP in sta mogoče primerna za tako spoznavanje Linuxa....
Ker sedaj mi od začetka videokonference pri šolanju na daljavo ležita v predalu.
Prej sta se bila pogojno uporabna za otroško raziskovanje
Najprej se prepričaj sploh če update biosa reši to zadevo (doda usb opcijo!)Ker ne morem pognati boot iz USB ključka.
Sem že precej izven forme glede peke zagonskega DVD-ja (poskušam z bootom iz DVD-ja)Najprej se prepričaj sploh če update biosa reši to zadevo (doda usb opcijo!)
Da se ne boš zastonj zezal....
Vsekakor se pa učiš...in to na laptopu ki ga ni škoda....če ti rata ti rata....če ne pa kanta
You wishJa proc je Ok (virtual double Cpu), rama tudi za silo, SSE2 so tudi ... saj mora delat, če ni glih prva serija P4 z Rambus Ram ...Ko vse odpove FD drive dela (hardversko v čipu chipseta!) ... sam uporabljam in cenim to ...
Sem že precej izven forme glede peke zagonskega DVD-ja (poskušam z bootom iz DVD-ja)
Škatla nekaj časa melje potem pa vrže na normalen štart Windowsov XP.
Kje delam napako?
Na devedeju so takole datoteke v root-u.
RAR sem najprej odzipal, potem pa tisto direktno zapekel, kar se vidi iz priložene slike iz mojega zadnjega posta.je cd inšatalcijski, si ga morda narobe zapekel....? če si mel stisnjkeno datoteko, jo razširiš in zapečeš kot inašatlcijski cd/dvd
predvidevam da si narobe zapekel medi
Na tako stari škatli so včasih problemi s poganjanjem boot dvd-ja. Poskusi napraviti boot CD.Sem že precej izven forme glede peke zagonskega DVD-ja (poskušam z bootom iz DVD-ja)
Škatla nekaj časa melje potem pa vrže na normalen štart Windowsov XP.
Kje delam napako?
Na devedeju so takole datoteke v root-u.
Problem je v tem, da ne morem bootat ne iz USB-ja in ne iz DVD-ja.ne zapravljaj čas z win10, ker tukaj gor _nebo_ delal. Zapeči Windows 7 32 bit, to bo mogoče delal.
CD ima prostora 700Mb.Na tako stari škatli so včasih problemi s poganjanjem boot dvd-ja. Poskusi napraviti boot CD.