Mene ne, imam Lite verzijo, z dodatno zmanipuliranimi services in registrom (manualno). (pride prav tudi knjiga "mastering WinXP registry!), pa dodatno sem to napravil preden sem jih priklopil na internet
pred leti ... da o "špijonskih" zadevah v nekih sistem fajlih in registru niti ne govorim
... pa vsi kritični fix-i zame ročno vneseni in izklop auto update
... Glede Win98seLite ENG - sem jim "vnesel" kar lepo število fajlov iz Win2k, pa so rock stable
... Oba sistema zaZipana z vsemi mojimi (tudi odvečnimi) programi vred skupaj komaj presegata 1GB (vsak na en CD bekap!). Pa restavriram jih lahko iz MicroWin95osr2 (napravil "liveCD zase slabih 20MB) ....
Vse se da, če se hoče, je pa malce mukotrpno ... in časovno potratno. Ne razumem teh tipov, da več ne uporabljajo principa "if works, dont fix it" in "keep it simple stupid"...Zgleda da so že pred več kot desetletjem "stari programerji" pobrisali med server administratorje (money!), novi pa samo "zlagajo kocke" z vizualnimi orodji, pol pa je koda ogromna in z miljon neodkritimi bugi še iz prejšnjih let etc. Pol se pa danes išče penzija programerje izpred 2k leta za pomoč za mastne pare (če so še živi)
...
Kar pa se tiče Linux ... tile programerji so tako v svojem ozkem balončku večinoma ; kot sem izprobal raznih LiveCD distibucij, so postale bloatware kot Ms-Win ... sem jih škartiral vse nad 700Mb.iso in ki ne znajo laufat solidno na starem hardware. Pa ti "butasti" Distribucijski sestavljalci bi se lahko naučili dat na njihov web site login in pass za Live distrote ali pa v read_me.txt v ISO-tu. Tako sem Škartiral več kot pol distribucij, ker nisem prišel več kot do login-a (sprobal brdo klasičnih login kombinacij, tudi po info iz Web-a)... Kot da bi morali mi ostali brat misli nekih tipov
...
... in ker je vse danes "mastodontsko", rabiš najnovejši hardver, a stvari laufajo počasneje kot kot nekdaj
... Ja, za običajnejže pač kupi novi hardware in naloži zadnjo verzijo OS in programov ... mater so ratali vsi "money" požeruhi ... Napredek je, ampak proti dobičkom Mega kompanij bistveno premali
(remember "WinTel" zarota?) ... potrošništvo je zjebalo večino stvari, ali pa sem jest postal malce preveč konzervativen ... EMŠO pa to ... zna bit to
. Pa z nečem se treba ukvarjat ... pa ne moreš non-štop v TV buljit ! ...
Ps.: evo še en mikro programček (dela na win98 in WinXP) za peko (dirDL 1MB) - uporabljam sam že leta :
http://www.schaft.com/ftp/Win95/Micro20.exe ... no install
..
------------------------------------
"
... The Truth Is Out There ..."