in kaj si počel, da ti je to uspel?Zrihtal, samo vse mi je šlo k vragu. Vse kar je bilo prej gor je šlo.
in kaj si počel, da ti je to uspel?Zrihtal, samo vse mi je šlo k vragu. Vse kar je bilo prej gor je šlo.
Imam prenosnik Solonote, ki je res že kar star, prvi ki sva ga z ženo kupila.Kaj pa si zdej zeznil? ... glede proca, sem mel skozi v glavi, da je kišta stacionarc, proc res nima HT po linku, ampak če je Northwood family, mora imet SSE2 ...
Moje dokumente ja ne pa programe in ostale pritikline. Kar sem imel dokumentov je narejen backup.Tega dela tud jaz ne zastopim....valda daš prej preden nalagaš nov sistem vse kar ti pomeni na disku na kak usb/CD itd...
Kot kaže mi zato ni kazal USB v Bios-u, ker ni imel driverjev inštaliranih. Sem leptop zagnal, je začel nalagat driverje od USB-ja. To dela nekaj časa, ker jih more ene štiri. Grem za foro pogledat v Bios in ga končno najdem med trdimi diski, zraven glavnega. Ga premaknem pred glavnega in na prvo mesto, zaženem komp in voila.in kaj si počel, da ti je to uspel?
Res je tudi to.Sej zato so stare "stružnice"......da se vajenci učijo na njih...in da ni škode če se kaj polomi
Saj ne vztrajam na XP-jih, samo sedaj vidim, da z Win 7 nisem nič pridobil, razen tega da moram dokupit večji Ram, da se bo kaj obračalo. Tudi tle so brskalniki zastareli. Ko sem namestil Antivirus, je šele štala. Šteka ful.To boš mel samo za par programov?
Al zakaj točno vztrajaš na XPjih?
za win7 so zaenkrat brskalniki se vedno up to date. karksn kol antivirus je pa na takem prenosniku neumnost, ker ti ga bo samo upocasnil za nic haska.Saj ne vztrajam na XP-jih, samo sedaj vidim, da z Win 7 nisem nič pridobil, razen tega da moram dokupit večji Ram, da se bo kaj obračalo. Tudi tle so brskalniki zastareli. Ko sem namestil Antivirus, je šele štala. Šteka ful.
ni nedokončan, ker če bi bil, bi bil bloatware, tako kot ostali browserji.Jest sem pa našel res rudimentaren browser za XP-je ... http://www.netsurf-browser.org/
Je bolj nepopoln projekt, manjka ful stvari, TW in YT ne dela, ostalo pa vse več ali manj in ima samo 15MB ... je bolj za "peš" vpisovat Url-je ... ma mi je zanimiv, škoda ker nedokončan ... z malododatne obdelave, bi lahko bil še kar ...
Ps.: če imate 64-bit mašino in bi radi komentirali tudi pri zaklenjenih komentarjih na straneh, evo rešitev ... https://dissenter.com/
Saj jast mam komp ( Dell), gre se mi za nostalgijo, ker je prvi katerega sva z ženo kupila. Rad bi ga, če se seveda da, tolk obudil, da bi bil še za kaj. Je bolj priročen ker je 15".leon, pa daj pejt na bolho pa za 50 eur ene par generacij boljš laptop vzem. ne pa da boš tega kremenčka matral, ki je že zdavnaj izdahnu...