YT v 1080p referenca za to, ali je uporaba Win 10 na tem računalniku mazohizem ali ne? Ne vrjamem, da bi bilo kar se tiče predvajanja YT v 1080p karkoli drugače na Win 7 ali celo XP, saj je HW karkšen je, overheade pa tudi 10ka nima toliko.Ne vem, referenca je po moje YT v 1080.
Specifikacije, do katerih sem prišel.pozabi na moderno brskanje na windows xp. Vsi glavni brskalniki so ze zdavnaj ukinal podporo + windwos xp ne podpira vec vseh ssl protokolov, tako da niti ne odpira vec vseh strani.
Kaksne ima specifakcje ta pc ?
Matr ste postali razvajeni... jest bi ga takoj pobral, če ne bi bil tolk daleč in imel FD ... Problem boota iz USB je rešljiv (nastavitev v Bios) in problem z brskalniki je samo v podpori določeni enkripciji (nadgradnja!) ...Ne uspe mi opraviti zagon iz USB ključka.
Res se mi ga zdi škoda stran vršt, ker je čist o.k. Žena ma gor še nek program ka lavfa sam na XP-jih. Računalnik dela za današnje cajte super. V Biosu sem že gledal pa nimam nobenega izbora. Če ne bo šlo bom pa imel za en določen program, ki pa za enkrat lavfa.Matr ste postali razvajeni... jest bi ga takoj pobral, če ne bi bil tolk daleč in imel FD ... Problem boota iz USB je rešljiv (nastavitev v Bios) in problem z brskalniki je samo v podpori določeni enkripciji (nadgradnja!) ...
Vse bi vas jest zabrisal nazaj na telef.modeme ... pa sem sam na "dinozavru" (PC) ...
Če ima CD, probaj s kakšno "lajt verzijo Linux", preden zabrišeš v smeti in nabavljaš novo ... utegne prej crknit nov kot tale ...
Ce ce pogovarjamo o celeron m 370, bi ta mogu podpirat sse2. Kjub temu, to je pod minimumom za danasnji cas, ko stvari ze rabijo ssse4.Kako bi ti rešil "chipset" ki ne podpira SSE2? Kakšna nadgradnja? Povej ker mam ravno namen zabrisat v kanto enga 32bit dinozavra....
ti bi gnal virtualbox na celeron m z linuxa? Malo morgen.Probaj potem linux zagnat iz CDja....poženi virtualbox in preveri če ta XP program lahko deluje v virtualki....
Problem ni samo v podpori, ampak ze bolj fundamentalno. Vsi moderni browserji so ze zgrajeni okol novejsih instrukcij, ki jih ta celeron ne podpira, tako da nobena mera tweakanja nebo resla tega problema.Matr ste postali razvajeni... jest bi ga takoj pobral, če ne bi bil tolk daleč in imel FD ... Problem boota iz USB je rešljiv (nastavitev v Bios) in problem z brskalniki je samo v podpori določeni enkripciji (nadgradnja!) ...
Vse bi vas jest zabrisal nazaj na telef.modeme ... pa sem sam na "dinozavru" (PC) ...
Če ima CD, probaj s kakšno "lajt verzijo Linux", preden zabrišeš v smeti in nabavljaš novo ... utegne prej crknit nov kot tale ...
Za Atari...C64...ZX....Nes?Aia še en nasvet....če nič od tega ne bo delalo....in ga boš hotel vržt v kanto...
Se vedno prej splača ga probat predelat na kako game konzolo...mogoče bo pa za, stare ZX spectrum.... C64.... Amiga igrice dovolj dober
Lakka - The DIY open source retrogaming emulation console
Lakka is a lightweight Linux distribution based on RetroArch that transforms a small computer like a Raspberry Pi into a full blown retrogaming console.www.lakka.tvRecalbox Home
Recalbox is THE ultimate retrogaming platform that allows you to replay all the games, consoles and computers of your childhoodwww.recalbox.com
za to bo najbolsa lakka z retroarchom. Ampak za to niti ne rabis PCja, je dovolj ze kaksna androidna skatlica.Za Atari...C64...ZX....Nes?