Citat:
Uporabnik ggg pravi:
eh 8 let imas vozniski izpit, si mulc zame. jaz sem se ucil voziti na turbo petki (renault) z dvojnim fergazerjem, brez zadnjega stabilizatorja, brez servo volana, brez elektronike, esp... in rocnim zaugom, 750kg in 120KM.
saj jaz sem bil isti.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Saj je pisal, da je 5 Touring še za golf palce premalo.... rad bi videl njegovo torbo za golf.
PS. Zanimivo... 5tka Touring je čist neuporabna...premajhna za karkoli pa se sprašujem....kdo hudiča potem kupi 5 limuzino, saj jih je več na cesti kot Touringov, kaj šele vseh drugih limuzin, cabriov, hatchev ipd.
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Kaj pa Citroen C5? Men je en lepših karavanov trenutno zuni?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8766920&show=2
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ne vem kaj si hotel prikazat, ampak ciganov se tudi 20 pelje v taki petkiče je treba.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Saj je pisal, da je 5 Touring še za golf palce premalo.... rad bi videl njegovo torbo za golf.
PS. Zanimivo... 5tka Touring je čist neuporabna...premajhna za karkoli pa se sprašujem....kdo hudiča potem kupi 5 limuzino, saj jih je več na cesti kot Touringov, kaj šele vseh drugih limuzin, cabriov, hatchev ipd.
A so tole slučajno 3je otroški sedeži na zadnji klopi avta (bmwE46touring), v katerega nikakor ne grejo?