Ko človek tole bere, se zamisli. Pa ste res toliko bedni, da odgovarjate na vse SMS-je? Mene zaboli k...., če mi ni po godu, sploh ne odgovarjam. Itak so tisti, ki pokličejo, precej bolj resni, kot tisti z SMS-ji.
Prodajam avto za 400 EUR. Gare. Me nekdo pokliče, če ga dam za 350. DAM. Pride, odpelje. Par "kupcev" prej mi je po SMSju ponujalo 100-200 EUR. Ko taisti izvejo (oglas sem odstranil), da je avto "prodan", mi ponujajo 500 EUR ... spet po SMS-jih ... LOOL. Na niti en SMS nisem odgovoril. BMK, če si resen, boš poklical.
Pred mesecem me je pa nekdo "skoraj" nategnil. Prodajam gume, ki sem jih skladiščil v kleti (jebiga, za vsak slučaj, če bi morale počakat do naslednje zime
. Potem pa sledi srhljivi preobrat, da te zmrazi .... bolje da ne pišem ... pa saj veste, kaj je bilo, a ne? Bom vseeno napisal, čeprav verjetno sklepate ...
[cenzura] [cenzura] [cenzura] [cenzura]
Ja nič, kupec je gume kupil.
A sem vas, a ne? Mal na suho, kot bi tale kupec kmalu mene. Kupec "pridem takoj v pol ure" je bil skrajno simpatičen kupec. Če ne bi bilo referenduma tiste čase, bi jih mogoče dobil zastonj