Bolha pacienti!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.191
3.588
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Kupuje se c tujini potem pa joka ker ni garancije ker ni podpore...
Zakaj mešaš sedaj garancijo in suport? Govora je o bolhi in rabljeni robi (tudi če trgovec trdi, da je novo, nerabljeno, itd...).
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.083
113
v lokalni ostariji
Ker je nekdo privlekel trgovce notri... nic ne mesam:)

Se pa da na ebaju kaj ceneje dobit.

V slo pa lahko nabases na kupca ki ti po pol leta pride tezit zaradi 2 mrtvih pikslov na monitorju za par eur;)

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.191
3.588
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Ker je nekdo privlekel trgovce notri... nic ne mesam:)

Se pa da na ebaju kaj ceneje dobit.

V slo pa lahko nabases na kupca ki ti po pol leta pride tezit zaradi 2 mrtvih pikslov na monitorju za par eur;)
Trgovci so vmešani zato, ker je govora o tem, da raje kupiš novo kot % ceneje rabljeno ...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Po e-bayu sem naročil zadevo, ki me je prišla 6€. Žal mi ne ustreza, zato sem jo dal na Bolho, ceno sem nastavil na 6€. Pri nas pride cca. 15€. Javila se mi je ženska, predlagala je, da bi ji pripeljal v Ljubljano, seveda pa je sledilo tudi obvezno vprašanje: Ali je to zadnja cena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezen.gif

Ma ne, ni zadnja, ne dam ti zdaj tud za 20€!!!!! Raje vržem v smeti!!!!!!!!!!!!
Hm, bi nekaj napisal, pa raje ne bom...
evil.gif

Going postal?
grims-1.gif

Take enostavno ignoriraš ali pa odgovoriš, da je to končna cena.
Prodajal kolo in me kličejo kupci oddaljeni 40 km in potem jamra, da je pa to predaleč.
In sem tiho
grin1.gif

Smo počasi spucali igrače od ta malih, dal v oglas dobre cene (beri poceni) in je vse šlo dokaj hitro, brez nekega cenkanja. Ostalim ponudbam, ki bi hoteli imeti še pol ceneje, kot sem dal ceno, nisem niti odgovarjal. Škoda časa in živcev.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Evo vam zgodbice o pravi ceni:
pred enim letom začela "tetka" prodajat motor - maksi skuter za 800€, rabljen ampak realno kot nov, čez pol leta zniža na 600€, pred dobrim mesecem zniža na 500, kliče moj kolega in reče a boste za pot kaj spustili - kupil za 470€ no in to je očitno prava cena - basta.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
ksz

Meni je pa smešen Salomonov oglasnik, ki je pred kratkim začel z dražbami. Jasno "svojih" stvari. Za prodajalce to ni omogočeno.
In to oglašujejo na svojem radiu Aktual cel teden. Npr. eno. kosilnico.
hysterical-1.gif

A za Ebay še niso slišali?
stupid-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Na ebayu je prodajo treba plačat! Bolše oglaševat po radiu in svojem oglasniku kot da bi plačali za neko normalno storitev.

I

Izbrisan uporabnik 3287

vsi pljuvate cez kupce a tudi prodajaci (ne vsi seveda) so debili, da glava pece. nekateri imajo dejansko ceno visjo od nove (ja, se najdejo tudi taki), potem so tu debili, ki (nisem cisto preprican kaj je fora) kao prodajajo a nimajo casa, da bi clovek prevzel (brez zbijanja cene ali karkoli), pac poklices: bi kupil, kje lahko prevzamem? in imajo vedno nek izgovor, da nimajo casa (ever), dejansko pa zadeve ociyno nimajo (jim je dolgcas pa dajejo oglase, da jih kupci klicejo ali pa sami kupujejo tako zadevo). potem so tu debili, ki prodajajo ukradeno robo: v treh stavkih se zlaze petkrat od kod mu roba, racun bo itak se nasel. cena pa kot za novo. itd...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Eh, pri obojih se najdejo kekci, kaj češ
smile-1.gif
...
Mirne živce pa je...

Rekorder je bil pa lolek, ki me kliče za dve gumi. Se zmeniva, da jih dostavim bližje (mi je bilo spotoma) in me itak nategne, kao je dobil cenejši, pa je pozabil poklicat. In čez 1 mesec me bedak spet kliče za ti dve gumi
shocked-1.gif
). Pa ga vprašam, če sta se mu tiste dve cenejši gumi že obrabili. In potem mu je kapnilo, pa pravi, če so gume še vedno tam. Ja, če ga zanima jih lahko pride iskat na original mesto, jaz mu jih nisem mislil več vlačit okoli.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
To, da ne moreš robe prevzet je zato, ker mu pošiljka s Kitajske zamuja, on pa je dal oglas, da dobi denar preden je treba kartico plačat.
wink-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
toti kolk je zadnja cena so najboljši ja. To mi je največje veselje odgovarjat
mam ene par shranjenih.

Prodajal sem pecikl za 200€ Že to je bila glede na opremo sploh pa na ostalo ponudbo super cena (v bistvu edini z hidravličnimi diski in vilco ki si zasluži naziv vzmetenje), pač htel sem da zadeva čimprej gre.
Bil sem odločen, da prvi ki pride ali kliče in ne zbija ga bo peljal za 160€ samo za nagrado, ker ne tečnari.
pol pa take finte:

on:
L.p
Za kolo vam ponudim 100 eur.
Hvala za odgovor

jaz:
L.p
To mislite sprednje ali zadnje kolo?

on:
He
smile-1.gif
oba

on:
Kulk je pa zadnja cena.?

No iz moje strani je blo to to

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Na ebayu je prodajo treba plačat! Bolše oglaševat po radiu in svojem oglasniku kot da bi plačali za neko normalno storitev.

Ja, naročnik bi za takšno oglaševanje plačal 100 kratnik vrednosti prodajane stvari.
Je pač neumna reklama za neumne ljudi.
Pa saj od takšnih se najbolje zasluži. Aka Dormeo in razni kozmodiski....

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Dejansko se vam da? Jaz samo ignoriram in brišem take maile, res pa da tudi ne znam bit ravno ustvarjalen z odgovori.
Še ena moja cvetka, zadnjič sem prodajal iPad z original usnjenim ovitkom. Take zadeve itak prodajam samo osebno, pride ded iskat, pogleda če vse dela, pregleda iPad za praske, da dol ovitek itd. Me kliče čez 2 dni zakaj sem mu prodal zraven oguljen (in menda zanič) ovitek
stupid-1.gif

Včasih me res prime, da bi pri vsaki prodaji dal za podpisat tisti list o prodaji z natančnim info o izdelku...

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Prodajal Strider-ja od hčerke. Cena novega je bila mislim da takrat 120 EUR, jaz prodajal za 70 EUR praktično novega, ker se ni hotela vozit z njim. Najcenejši je bil na netu mislm da 90 EUR. Če ni bilo saj 50 klicev/SMS-ov a daš za 40-50 EUR pa pridem iskat... No so me tolk sprovociral, da sem dopisal oglas, da je 70 EUR pa če pride ponj s sosednje ulice ali pa iz Bosne in da je cena zadnja
smile-1.gif

mii

Pripravnik
29. sep 2007
126
8
18
Kaj tolk jamrate. Če ne želite polno klicev za nižjo ceno, lahko že v oglasu napišete, kako je s ceno. Časi so taki, da jih veliko gleda na vsak € in zakaj ne bi probal znižat ceno, če ne rata pri petih, mogoče pri 6. bo.

Še en moj primer, prodal 2 puloverja, po šestih letih od objave oglasa
smile-1.gif
Pa sta bila zelo poceni in kot nova, ampak enostavno ni bilo zanimanja, ker ni firma...ampak na koncu, se je pa le našel kupec in mi dal še 2 € več, ker je bil tako zadovoljen.

Če se ne mudi, pač napišeš zadnja cena in prodajaš, enkrat bo že šlo
smile-1.gif