Bo šel T2 v stečaj?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
mmx, ne vem, če so to razhajanja v pogledih. So pa razhajanja, ker gredo narazen
wink-1.gif

"O spremembi v upravljanju so sicer govorili že na skupščini prejšnji teden, vendar so skupščino prekinili, da bi dosegli možnost sporazumnega dogovora."

Dali so človeku možnost, da sam odide, namesto, da ga razrešijo. Tudi postopek je ponavadi enostavnejši. V dveh mesecih od sredine septembra pa je Turk Rožiča uvedel za primopredajo poslov.

Pri prevzemih pa je tako, da obstoječa uprava podjetja, ki se prevzema, ne mara prevzema (še posebej ne sovražnega), ker ve, da bodo leteli, oziroma če jo ohranijo, da se jim bodo zmanjšala pooblastila in službene bonitete.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Poslovodstvo T2 je živelo v nekem svojem balonu z nekimi svojimi fiktivnimi idejami, ki niso imele stika s slovensko telekomunikacijsko in poslovno realnostjo. Morda v nekem drugem prostoru in času, bi reči imele smisel ...
rolleyes-1.gif

V principu je žalostno, da so pri Zvon Holdingu sploh čakali toliko časa, v principu dolga leta. Pri klasičnih tujih investicijskih holdingih, bi jih skinili brez milosti v roku 5 minut, ko si bi pogledali Excel s poslovnimi rezultati, brez nobene primopredaje, samo z varnostnikom, ki bi jim prinesel škatlo z osebno robo iz pisarne.

To kar se sedaj počne pri T-2 je dejanje iz obupa, pet minut pred polnočjo. Enormna poslovna škoda je že bila narejena in jo bo nemogoče popraviti. Sreča bo, če se bo lahko dosedanji lastnik losal celotne investicije brez kakšnih dodatnih stroškov. Namreč izgube in dolgovi so enormni, struktura prihodkov in stroškov pa porazna.
V principu je treba vse živo postaviti na nove komercialne temelje, kar bo prineslo nove rizike in stroške, zato spet poudarek, sreča bo, če se bodo lahko losali brez dodatnih stroškov. Če dobijo od prodaje celo kak resen denar, pa lahko skačejo od veselja in zmolijo milijon očenašev.

Ogo

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kritik pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Naj kdo pove, če ve, ali so odšli tudi Paško, Paško ml., Krambi in Krambi ml.?

Ali nihče noče nič povedati?
sprasujem se.gif

Paškotov sin ima svojo podjetje in ni bil nikol zaposlen v podjetju T-2 d.o.o.

Za ostale pa ne mislim komentirati.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Ok, sam Fora se verjetno pretežno napaja iz T-2ja. In če novo vodstvo prekine sodelovanje pri tv vsebinah je tudi šit.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Jaz sam upam, da bo novo vodstvo kaj bolj naklonjeno izgradnjam central.

...in optike.

@Narodnjak
Kaj se že mogoče kaj ve, kdaj (če sploh) se bo spet kaj vlačlo kable v Mariboru na Pobrežju?

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Morphey, če jim Pobrežje ni zanimivo, potem tak vemo kako pametni so bili na T-2ju. Upajmo, da bo novo vodstvo kaj bolj resno. Čeprav sem mnenja, da bodo izgradnjo optičnega omrežja začasno ustavili. Že ko vidiš, da se 3 lete gradi centrala, veš da nekaj ni OK. Pa mi reče znanec iz T-2ja, da že od avgusta delo na centrali miruje zaradi ekonomskih razlogov (uradna izjava) . V resnici pa zato, da lahko še čakamo, ker smo lahko samo na Telekomu, in prioriteta je tam, kjer je konkurenca. Tam na tistem kvazi neuradnem forumu od T-2 se pa folk pod*ebava. In bedaki pač čakajo in čakajo in čakajo. Oni pa samo odlašajo.

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Sem bil "odsranjen" iz "neformalnega foruma" T-2, ker sem vztrajal pri objavi nekega kopiranega članka, kateri ni bil ravno prijazen do T-2 oz. do kakšnega od šefov. Kopiran članek je bil takoj odstranjen s strani administratorja in potem sem dobil sledeče:

Informacija
Vaš račun je za vedno onemogočen na tem forumu.

Za več informacij kontaktirajte administratorja foruma.

Razlog za onemogočitev: najeda

Vaš IP je bil onemogočen.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Tam so taki uber zagrizenci, da ne vidijo radi realnega stanja. Administratorji pa itak marsikaj kar jih smrdi brišejo in zaklepajo. Je pa tam tudi veliko zaposlenih, tko da...