Bo šel T2 v stečaj?

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kaj pa?
smile-1.gif

Stečaj
10.gif

Hkrati pa pricakujes, da ti bodo napeljali optiko in gradili centrale?

@ all: ce bi vsi dejansko placali priklop optike po ceniku (npr 2000 €), bi imela ze vsa Slovenija optiko. Ne stekam tistih, ki udrihajo po tem ali onem operaterju, ces da jim noce pripeljat optike, zato da bi potem oni dajali 20 € na mesec. Pisuka. Placajo naj priklop, pa bodo dobili. Brez bencina se avto ne vzge!!!

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Glede neplacevanja avtorskih pravic: T-2 dejansko tega ze lep cas ne placuje. Bili so tudi prijavljeni, ali jim bodo sedaj zaceli kaj odklapljati ne vem ... verjetno bodo pac tik pred izvrsitvijo za dolocene programe avtorske pravice delno poplacali, tko da za navadne smrtnike to ne bo opazno.
Upam vsaj...

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Staro vodstvo je odšlo, nov direktor je prišel. Kakšna je razlika za nas uporabnike in tiste, ki bi se radi na novo priključili?
Ne vidim nobene razlike, oz. je samo slabše. Niti na internetni strani T-2, niti na neformalmalnem forumu, kaj šele v javnih obvestilih ni zaslediti nič. Torej ali naj naročim storitve T2, naj jih kot uporabnik odpovem in začnem iskati novega providerja, ker mi bo šel ta v k....
Kaj vsevedi forumaši mislite o tem.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Jaz defenitivno ostajam na T-2, ker me ne bodo prestrašili faušljivi forumaši, ki gnijejo pri SiOLu ali kje drugje in nimajo kaj druga za počet, kot pljuvati po T-2. Če se bo zgodil črn scenarij, in bo T-2 šel v stečaj, to še vedno ne pomeni konec vsega. Torej, dokler bo vse delalo, ostajam zvest. Tudi, če bi se sedaj odločal, katerega ponudnika izbrati, bi izbral T-2. Bo delalo dok pač bo, upam pa, da bo T-2 deloval še dolgo.
Treba je vedeti, da če jih več ne bo, bo SiOL izkoristil priložnost in ponovno navil cene, Slovenija pa bo šla nazaj v kameno dobo, kar se tiče področja interneta.

Dajte no, vsak naj razmišlja s svojo glavo, ne pustite pa, da vam drugi vceplajo v glavo stvari o "skorajšnem" propadu, vi pa temu celo vrjamete.

Nazadnje urejeno:

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Tudi jaz se strinjam s tabo. Ostajam na T-2 dokler bodo zadeve funkcionirale. Ko in če ne bodo storitve delovale kot je treba, bom pač prešaltal na kakšnega drugega ponudnika. Vezan tako ali tako pri T-2 nisi nič in lahko odpoveš kadarkoli želiš.

Je pa res malo bolano tole na forumu ratalo, ker so nekateri totalno privoščljivi in samo čakajo kot jastrebi na vsako potencialno slabo novico in drkajo ob copy/paste-anju razno raznih člankov z že stokrat ponovljeno vsebino.
stupid-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Meni trenutno vsi kanali delujejo.

Sem opozoril, da se bodo oglašali tedvajevci in pretvarjali resnico zaradi takšnih in drugačnih vpletenosti in interesov! Vsaj bodi pošten do sebe, sej vidiš, da ti ne delajo nekateri programi. Farbaš edino sam sebe.

Fantje, ne se zajebavat, izklopili so vam dva jugo programa. Kaj pa zdaj? A bo sporočeno odgovornim? In kaj bodo naredili?

Za začetek spremenite obnašanje in način delovanja. Poštenost in korektnost vam ne bi škodila.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Tudi jaz se strinjam s tabo. Ostajam na T-2 dokler bodo zadeve funkcionirale. Ko in če ne bodo storitve delovale kot je treba, bom pač prešaltal na kakšnega drugega ponudnika. Vezan tako ali tako pri T-2 nisi nič in lahko odpoveš kadarkoli želiš.

Je pa res malo bolano tole na forumu ratalo, ker so nekateri totalno privoščljivi in samo čakajo kot jastrebi na vsako potencialno slabo novico in drkajo ob copy/paste-anju razno raznih člankov z že stokrat ponovljeno vsebino.
stupid-1.gif

Enivej, nekateri znalci, katerih vse znanje izvira s POPTV in podobnih univerz, so prepričani, da stečaj pomeni potop podjetja. Ja, lahko se ga izkoristi za to, načeloma pa je to inštitut zaščite podjetja pred napadi upnika, s katerim se da podjetju (ali pa sedaj tudi pri nas posamezniku), da sanira poslovanje in prenovljeno deluje naprej, po možnosti bolje.

Tko da, nč bat.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.316
7.323
113
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Citat:
Uporabnik smack pravi:

Sem opozoril, da se bodo oglašali tedvajevci in pretvarjali resnico zaradi takšnih in drugačnih vpletenosti in interesov! Vsaj bodi pošten do sebe, sej vidiš, da ti ne delajo nekateri programi. Farbaš edino sam sebe.

Fantje, ne se zajebavat, izklopili so vam dva jugo programa. Kaj pa zdaj? A bo sporočeno odgovornim? In kaj bodo naredili?

Za začetek spremenite obnašanje in način delovanja. Poštenost in korektnost vam ne bi škodila.

Kaj ko bi ti napisal katera dva sta izklopljena? Pa nimam nič s t-2-jem razen da uporabljam njihove storitve in mi vsi kanali ki sem jih dosedaj gledal - delajo.

Torej - kaj je izklopljeno?

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Enivej, nekateri znalci, katerih vse znanje izvira s POPTV in podobnih univerz, so prepričani, da stečaj pomeni potop podjetja. Ja, lahko se ga izkoristi za to, načeloma pa je to inštitut zaščite podjetja pred napadi upnika, s katerim se da podjetju (ali pa sedaj tudi pri nas posamezniku), da sanira poslovanje in prenovljeno deluje naprej, po možnosti bolje.

Tko da, nč bat.

Točno tako. Stečaj še zdaleč ni propad, lahko je nov začetek!

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Citat:
Uporabnik smack pravi:

Ne delam pri T-2.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik kritik pravi:
Staro vodstvo je odšlo, nov direktor je prišel. Kakšna je razlika za nas uporabnike in tiste, ki bi se radi na novo priključili?
Za mene uporabnika ni nobene razlike.
(Niti si ne 24 ur na dan razbijam glavo s tem)

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Pri kom si diplomiral in kdo ti je predaval srednji vek? Si študiral samostojno in če ne, kaj je bila tvoja druga smer. Sam tolk da vidim, če sva ista generacija in če sva kolegi enkrat al dvakrat?

Eno je kako v šolah učijo zgodovino, drugo je pa kaj piše v raznih zgodovinskih knjigah. Mogoče se bo kdo o cerkvi razmislil, ko bo uveden cerkveni davek. Drugače pa počakajmo do 10 decembra, da vidimo če se nam obetajo boljši časi tistim, katere je T-2 do sedaj namerno ignoriral.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ni kaj T-2 propada.

Dva neidentificirana kanala sta bila baje kao pol dneva nedosegljiva nekaterim neimenovanim uporabnikom smo čuli od nekoga, ki je čul od nekoga, ki je kao baje zelo zanesljiv vir informacij sigurno, garantirano, no ja, se mi zdi, ne vem...

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
mmx pač ne more iz svoje kože. Če mu nebi kdo tu in tam nasedel, ne vidim pointa, da to še vedno počne
smile-1.gif

mmx, a pri vas vedno vse deluje ok?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Najbrž bodo kaj debatirali okoli tega:

SODIŠČE: Okrožno sodišče v Mariboru
DATUM IN URA: 10.12.2009 ob 12:00:00
SODNIK: Matjaž Štok