Citat:
Uporabnik smack pravi:
Meni trenutno vsi kanali delujejo.
Kak ??? Če pa je mmx rekel, da se je začelo!
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Tudi jaz se strinjam s tabo. Ostajam na T-2 dokler bodo zadeve funkcionirale. Ko in če ne bodo storitve delovale kot je treba, bom pač prešaltal na kakšnega drugega ponudnika. Vezan tako ali tako pri T-2 nisi nič in lahko odpoveš kadarkoli želiš.
Je pa res malo bolano tole na forumu ratalo, ker so nekateri totalno privoščljivi in samo čakajo kot jastrebi na vsako potencialno slabo novico in drkajo ob copy/paste-anju razno raznih člankov z že stokrat ponovljeno vsebino.
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Sem opozoril, da se bodo oglašali tedvajevci in pretvarjali resnico zaradi takšnih in drugačnih vpletenosti in interesov! Vsaj bodi pošten do sebe, sej vidiš, da ti ne delajo nekateri programi. Farbaš edino sam sebe.
Fantje, ne se zajebavat, izklopili so vam dva jugo programa. Kaj pa zdaj? A bo sporočeno odgovornim? In kaj bodo naredili?
Za začetek spremenite obnašanje in način delovanja. Poštenost in korektnost vam ne bi škodila.
Citat:
Enivej, nekateri znalci, katerih vse znanje izvira s POPTV in podobnih univerz, so prepričani, da stečaj pomeni potop podjetja. Ja, lahko se ga izkoristi za to, načeloma pa je to inštitut zaščite podjetja pred napadi upnika, s katerim se da podjetju (ali pa sedaj tudi pri nas posamezniku), da sanira poslovanje in prenovljeno deluje naprej, po možnosti bolje.
Tko da, nč bat.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Kak ??? Če pa je mmx rekel, da se je začelo!
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Sem opozoril, da se bodo oglašali tedvajevci in pretvarjali resnico zaradi takšnih in drugačnih vpletenosti in interesov! Vsaj bodi pošten do sebe, sej vidiš, da ti ne delajo nekateri programi. Farbaš edino sam sebe.
Fantje, ne se zajebavat, izklopili so vam dva jugo programa. Kaj pa zdaj? A bo sporočeno odgovornim? In kaj bodo naredili?
Za začetek spremenite obnašanje in način delovanja. Poštenost in korektnost vam ne bi škodila.
Za mene uporabnika ni nobene razlike.Citat:
Uporabnik kritik pravi:
Staro vodstvo je odšlo, nov direktor je prišel. Kakšna je razlika za nas uporabnike in tiste, ki bi se radi na novo priključili?
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Pri kom si diplomiral in kdo ti je predaval srednji vek? Si študiral samostojno in če ne, kaj je bila tvoja druga smer. Sam tolk da vidim, če sva ista generacija in če sva kolegi enkrat al dvakrat?
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Citat:
Uporabnik smack pravi: