Bo šel T2 v stečaj?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jaz vem za en primer, ko je na forumu nekdo objavil nekaj nezaželjenega, pa je admin kar celi forum zaklenil.
tongue-1.gif

(ne podkategorijo, ampak ves forum v celoti, pa še pripadajoči projekt zraven (neki open source program)
(je se pa res čez nekaj dni umiril in nazaj odprl; ali pa je to naredil nekdo drug)

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pomeni pa spremembo. Na slabše kot je zdaj ne more iti. Še pa nikjer ne piše, da bo sploh te lažnivce kupil. Naj ta frajer Turk iz svojega žepa plača izgubo. Ne pa da je bomo davkoplačevalci.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Pomeni pa spremembo. Na slabše kot je zdaj ne more iti. Še pa nikjer ne piše, da bo sploh te lažnivce kupil. Naj ta frajer Turk iz svojega žepa plača izgubo. Ne pa da je bomo davkoplačevalci.
Kaj ti trosiš? Kakšni davkoplačevalci, to je privatno podjetje in tako se ga obravnava, kaj imamo tu davkoplačevalci zraven?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
V čigavi lasti je T-2 ? Prvatni ? Cerkveni ? Državni ? Kako je pa prišla cerkev do premoženja ??

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
V čigavi lasti je T-2 ? Prvatni ? Cerkveni ? Državni ? Kako je pa prišla cerkev do premoženja ??
Glede na to, da nismo sakralna država, je v privatni lasti. Še enkrat, kaj imamo tu davkoplačevalci zraven? Al si to tko natrosil, ker se fino sliši, da ti pa veš, da bodo nekaj spet davkoplačevalcem obesili? Dej si najprej pojme razčisti.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Komu pa bodo obesili vse stroške ? Če bi se zgodovino učil, bi vedel, kaj je bila cerkev v zgodovini in na čigav račun je prišla do takšnega premoženja . Cerkev pa država imata eno skupno lastnost. Služita na račun ljudi. Cerkev ima "kapitala" v gozdovih, parcelah, nepremičninah itd. Da so si pa malo ugled popravili, so pa šli malo v gospodarske vode.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Komu pa bodo obesili vse stroške ? Če bi se zgodovino učil, bi vedel, kaj je bila cerkev v zgodovini in na čigav račun je prišla do takšnega premoženja . Cerkev pa država imata eno skupno lastnost. Služita na račun ljudi. Cerkev ima "kapitala" v gozdovih, parcelah, nepremičninah itd. Da so si pa malo ugled popravili, so pa šli malo v gospodarske vode.
bonk.gif

A ti nisi še slišal za d.o.o.? T-2 je T-2 d.o.o.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Jaz sem DAVKOPLAČEVALEC in cerkev od mene ni dobila, ne dobi in ne bo dobila niti beliča. Kam čmo pol tele tvoje davkoplačevalce vtaknili? Če pa enačiš vernike in davkoplačevalce, se pa motiš, ko velja v Iranu, ki je sekularna državna ureditev, pri nas ne.
Mimogrede, večino kapitala cerkev že nekaj časa ne dobiva od vernikov (davkoplačevalcev tam, kjer ti živiš), temveč iz gospodarskih družb, finančnih inštitucij, bank in podobnih konglomeratov, ki jih imajo.
Ne mešaj stvari, ki jih (še) ne razumeš.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Komu pa bodo obesili vse stroške ? Daj razjasni nas uboge reveže nevedne Če bi se zgodovino učil, bi vedel, kaj je bila cerkev v zgodovini in na čigav račun je prišla do takšnega premoženja . sem diplomiral iz zgodovine pa ne vem za primere ki jih ti nočeš povedat-pls ne nalagaj ampak podkrepi saj imaš dokaze a ne? Cerkev pa država imata eno skupno lastnost. Služita na račun ljudi. kako država služi na račun ljudi če pa smo tudi ljudje država Cerkev ima "kapitala" v gozdovih, parcelah, nepremičninah itd. Gozdovi so strašen kapital - 1m2 gozda je od 0,4-0,85€, parcele so ampak dober gospodar jih ne prodaja kar tako ampak jih ima za svoje potrebe ali pa za hude čase, neprmičnine - če bi ti imel toliko starih stavb, ki jih je treba popravljati in vzdrževati, bi jih verjetno že zdavnaj podaril ali pa podrl. A se ti še kolca po njihovem premoženju? Da so si pa malo ugled popravili, so pa šli malo v gospodarske vode. A po tvojem naj bi raje samo prosili in nič delali s svojim premoženjem

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Komu pa bodo obesili vse stroške ? Daj razjasni nas uboge reveže nevedne Če bi se zgodovino učil, bi vedel, kaj je bila cerkev v zgodovini in na čigav račun je prišla do takšnega premoženja . sem diplomiral iz zgodovine pa ne vem za primere ki jih ti nočeš povedat-pls ne nalagaj ampak podkrepi saj imaš dokaze a ne? Cerkev pa država imata eno skupno lastnost. Služita na račun ljudi. kako država služi na račun ljudi če pa smo tudi ljudje država Cerkev ima "kapitala" v gozdovih, parcelah, nepremičninah itd. Gozdovi so strašen kapital - 1m2 gozda je od 0,4-0,85€, parcele so ampak dober gospodar jih ne prodaja kar tako ampak jih ima za svoje potrebe ali pa za hude čase, neprmičnine - če bi ti imel toliko starih stavb, ki jih je treba popravljati in vzdrževati, bi jih verjetno že zdavnaj podaril ali pa podrl. A se ti še kolca po njihovem premoženju? Da so si pa malo ugled popravili, so pa šli malo v gospodarske vode. A po tvojem naj bi raje samo prosili in nič delali s svojim premoženjem

Pri kom si diplomiral in kdo ti je predaval srednji vek? Si študiral samostojno in če ne, kaj je bila tvoja druga smer. Sam tolk da vidim, če sva ista generacija in če sva kolegi enkrat al dvakrat?

Nazadnje urejeno:

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
PREVERJENO, T-2 TUDI NE PLAČUJE LICENC ZA TV PROGRAME!!! PA NE OD DANES NAPREJ, CCA POL LETA ŽE NE!!!

Zanima me, koliko časa je še do teme na tv zaslonih uporabnikov?

Dokaz, da nisem imel preveč časa in stresal laži.
Uporabniki T-2 storitev TV, je že kakšen program črn? Kej ne deluje?
Ja ja, se je že začelo, mal preglejte in poročajte. In še huje bo. Me prav zanima, če se bo sedaj našel kakšen tedvajevec ki bo z vso vnemo razlagal, da so trenutno tehnične motnje.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:

Uporabnik mmx pravi:
PREVERJENO, T-2 TUDI NE PLAČUJE LICENC ZA TV PROGRAME!!! PA NE OD DANES NAPREJ, CCA POL LETA ŽE NE!!!

Zanima me, koliko časa je še do teme na tv zaslonih uporabnikov?
Slišim, da je glede tega že bila prijava na APEK lep čas nazaj?!