Bo šel T2 v stečaj?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
aha pol si ti bivši Direktor...
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
kak nič...ne moreš od lufta živet...pa položnice se ne bojo same plačale....
grims-1.gif
Glede na to, da gre od T2 stran, mogoče se mu pa bodo same plačale.
17758-icon_confused.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Če že tvojemu nicku grozi upokojitev, lahko poveš od kod navidh za ime.

Wikipedia pod Nimda pove tole:

Nimda is a computer worm, and is also a file infector. It quickly spread, eclipsing the economic damage caused by past outbreaks such as Code Red. Multiple propagation vectors allowed Nimda to become the Internet’s most widespread virus/worm within 22 minutes.

Nimda affected both user workstations (clients) running Windows 95, 98, Me, NT, 2000 or XP and servers running Windows NT and 2000.

The worm's name spelled backwards is "admin".

Dobro si tole zadel
wink-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Nisem rekel, da mojemu nicku grozi upokojitev. Navadni Nimda je trademark ime in je bil na forumskem prostoru precej pred T-2jem.

Unega worma pa nisem jaz napisal. Lahko pa dam nasvet: mašine naj bodo vedno popatchane, saj to odpravi 99,99% možnost vdora v sistem.
cool-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
NN: vem, da ni forum zato, da boš tu z nami "pral svoje perilo", ampak me res zanima, če ni skrivnost zakaj si odšel? Mislim, po pravici povedano ne poznam kaj dosti ljudi, ki bi odšli samo zato, ker se je menjal direktor. Ti kaj ni všeč? Nova politika? Nestrinjanje s čim?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Včasih je potrebno pokazati z dejanji s kom držiš. Nikakor pa ne mislim delati tam, kjer se ne bi dobro počutil. O notranjih razmerah v firmi pa ne bom govoril, saj se ne spodobi.

Poleg tega bo sedaj pasal en izjemno dolg dopust. Moram kar nekaj stvari preštudirati, strokovnost ne sme zaspati. Marca izide Visual Studio 2010, ki je tudi vreden moje pozornosti.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Mogoče je pa NN v sorodstvenih alih kakšnih drugačnih razmerjih s tem, ki je sedaj šel, pa ne bi bilo etično da bi on ostal, niti ga ne bi želeli gledati tam, tudi če je opravljal res dobro delo tam, kar kažejo vse pohvale uporabnikom.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ja, ne vem kaj mu je to tako težko priznati, mislim da bi to vsak to čisto razumel, kri le ni voda. Tako pa napeljuje na neko etičnost bla bla, kar meče čudno luč na vse, če veš kaka je stvar v resnici.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Zgleda da novo vodstvo puca staro gardo in prehaja v novo ero. Verjetno so pa tukaj tudi kakšna oče-sin razmerja pri zdaj že bivših T-2jevcih.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
mmx: si mi vzel besede z ust. Ne vem zakaj bi namrec zaposleni, ki nima direktnega stika z direktorjem ali ga pa direktor ni postavil na doloceno delovno mesto zaradi sorodstvenih vezi v istem trenutku dalo odpoved...posebej v teh kriznih casih, ko sluzb ni ravno na pretek

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Naj kdo pove, če ve, ali so odšli tudi Paško, Paško ml., Krambi in Krambi ml.?

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Če so bli ekipa, verjeno ni nobeden ostal. Čeprav Krambi kao uradno ni imel nobenega uradnega rezmerja.