Bo šel T2 v stečaj?

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
NavadniNimda,
HVALA TI ZA VSE.

Se pridružujem in se mu tudi jaz zahvaljujem.

Pogrešali te bomo
frown-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Če je to res...

Spodobilo bi se častno slovo, z vsemi odkritimi in pristnimi mislimi od koncu nekega poglavja v življenju. Častni odhod za vse svoje uporabnike, privržnce pa tudi nasprotnike.Preden nadaljuješ v drugi funkciji pod drugim imenom.
(bom prizanesljiv, brez kritik)

p.s.: Pogrešal bom najine intimne dvoboje kdo ima daljšega. Očitno se obeta dolgčas.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
NN: če je to res, čast in slava tudi iz moje strani! Veliko si naredil za svoje uporabnike in to spoštujem.

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Se strinjam NN, upam, da boš še naprej uporabnik ter prispeval s svojimi posti. Si super in tudi z moje strani vsa čast!!!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Koga bom pa zdaj drezal?

Še zadnja na to temo: ko ladja tone, ... bežijo.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Morebitna povezava?

Turk zapušča krmilo T2?
Ljubljana - Direktor družbe T2 Matevž Turk se je včeraj po naših neuradnih informacijah z lastniki, med katerimi je največji Zvon Ena Holding, dogovarjal o tem, da bi predčasno zapustil poslovodstvo tega telekomunikacijskega podjetja, ki mu grozi stečaj. Prav nesoglasja z upniki o poplačilu dolgov naj bi bila razlog za njegov odhod. Ali Turk po treh letih in pol res zapušča vrh T2 in ali ga bo zamenjal Uroš Rožič, ki je v družbo prišel pred dvema mesecema iz državne DSU, ni bilo mogoče preveriti, saj v T2 na naša vprašanja niso odgovarjali.

update

Nazadnje urejeno:

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
tnx! ...po številu postov lahko sklepamo na novo reinkarnacijo starega člana?
nahrung002.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Vsem forumašem se zahvaljujem za izraze podpore. Še enkrat hočem tule poudariti, da je bil direktor odstavljen, hkrati sem pa dal odpoved tudi jaz (in baje še nekaj delavcev). Bistveno pri vsem skupaj pa seveda je, da ima lastnik vso pravico v celoti razpolagati s svojo firmo tako, kot se mu zdi prav. Zato iz tega ne smemo delati nekega razmatazz-a. Lastnina je eden temeljev zahodne civilizacije.

Naročniki v firmi pa naj se seveda ne razburjajo preveč, saj mora funkcioniranje storitev delovati normalno naprej. Upajmo, da bo čimmanj težav in da bo vse delalo kot se spodobi še naprej. Tudi jaz ostajam zvest naročnik storitev T-2 še naprej.

Ostajam na forumu, sicer ne kot T-2jevec, pač pa kot eden "top notch" poznavalcev telekomunikacijske scene na področju slovenske đamahirije (a bogami i šire). In seveda bo še kdaj padel kak dvoboj, tudi z MMX-om, Ogotom, in drugimi, saj če me politični instinkt ne vara, bo za to še olala priložnosti.
cool-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Aha. Če potegnem pod črto. Najbrž si v redu človek, vendar v dozdajšnji vlogi zaradi nasprotnih si funkcij ter različnih interesov tukaj ni moglo priti do velike ljubezni. Lahko pa morda v prihodnje, vse odvisno od vloge
grin1.gif

edit: to je bilo namenjeno NN

Nazadnje urejeno: