Bo šel T2 v stečaj?

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
upam da ni kater od "nepomembnih bageristov" kot je zgoraj omenjenjo, ko ni dobl plačila ali pa kateri od nepomembnih kablašev, ki je zakreditiral svojo firmo za t2 "okupiral svoj material".

Smrdlijiva riba je ponavadi že crknjena.

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.693
6.461
113
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Me zanima, kaj bi se zgodilo, če nebi plačali operaterju, ki T-2ju zagotavlja mednarodno povezavo ?
Zgodil bi se še en 15. april - pri Dunaju bi se pretrgali obe mednarodni povezavi.

Ali operaterju, ki zagotavlja povezavo do VDSL uporabnikov, plačujejo? Telekom Slovenije je danes objavil:

Kljub svetovni gospodarski krizi in zaostrenim razmeram na trgu elektronskih komunikacij je Skupini Telekom Slovenije v prvih devetih mesecih letos uspelo ohraniti raven poslovnih prihodkov na lanski ravni. Skupina je v tem obdobju ustvarila za 637 milijonov evrov poslovnih prihodkov. Ustvarjeni čisti dobiček je bil za 55 odstotkov nižji kot v enakem lanskem obdobju in je znašal 34,1 milijona evrov. Vzrokov je več. Spremenila se je struktura opravljenih storitev in prometa, nadaljevalo se je upadanja klasične govorne telefonije, znižale pa so se tudi marže. Na slabši poslovni rezultat so vplivale tudi neplačane zapadle pogodbene obveznosti nekaterih alternativnih operaterjev v vrednosti več kot dvanajst milijonov evrov.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ksz

http://blog.monitor.si/2009/11/t2-spet-s-tezavami-tokrat-hudimi/
ve kdo, kaj se je dejansko dogajalo?

To je pa to, ko se neka kvazi firma začne jokat, ko internet ne dela. Zato pa imajo pametna podjetja dve linji od različnih ponudnikov. Pa te en izpad ne z**be.
Drugače pa zanimivo. Da se tokrat niso na Telekom zgovarjal
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ksz

http://blog.monitor.si/2009/11/t2-spet-s-tezavami-tokrat-hudimi/
ve kdo, kaj se je dejansko dogajalo?

To je pa to, ko se neka kvazi firma začne jokat, ko internet ne dela. Zato pa imajo pametna podjetja dve linji od različnih ponudnikov. Pa te en izpad ne z**be.
Drugače pa zanimivo. Da se tokrat niso na Telekom zgovarjal
evil.gif

To tudi mene čudi, jaz imam redundanco, ker net RABIM za delo. Da pa uredništvo računalniškega časopisa nima vsaj dveh linij, se mi zdi pa najmanj čudno.

Za izgovor na TK pa počakaj čez vikend, v ponedeljek ga bodo imeli.

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
Se pravi da je omrežje o Gratela in ga T2 najema oz odkupuje?..NN se bo javil in povedal, da to niso napisal iz T2 amap da je samo poskus blatenja.
Nekdo je skuhal en velik lonec dreka, samo vprašanje časa je, kdaj bo postrežen.

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
želim si poslovenga sodelovanja t2, kajti ocenjujem da so trenutno po njihovih izjavah sodeč eno redkih podjetij, ki redno plačujejo svoje obveznosti, nimajo terjatev, dolgov, odlično poslujejo.
bonk.gif

TEmu jaz pravim kvaliteten in sposoben managment v sedajšnjem obdobju
crazy1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
T2 pravi, da nima dolgov do Gratela
http://www.finance.si/264112

Kaj bo naslednje? T2 pravi, da nima dolgov do Elektra, ko bodo štromarji že izklopili reč?
sprasujem se.gif

Ogo

Ne, trdili bodo, da jim ELES dolguje 200mW. Za to jih bodo seveda tožili. Razlog bo elektrika slabe kakovosti, malo vodena, ki je kvarila njihove naprave, za katere tožijo SmartCom in preko katerih poslujejo s strankami po kablih, ko so a: njihovi, če vse dela b: od Gratela/Telekoma, ko ne dela.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
hoho.. in ljubitelji neporavnanih obveznosti, prirejenih resnice, brezargumentnih pridig, obtozivalci vseh vpletenih ter ventilatorji megle.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Khm.. tole pa postaja vedno bolj napeto. Upam, da se T-2ju res ne piše slabo.

Namreč z mukami sem se rešil Telekoma, z Elektro Turnšek sem se pingpongal, zakaj imam slabo sliko, a le pri T-2 mi dela TV in net tako kot mora.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
To tudi mene čudi, jaz imam redundanco, ker net RABIM za delo. Da pa uredništvo računalniškega časopisa nima vsaj dveh linij, se mi zdi pa najmanj čudno.
Ja, ampak to je ja Monitor!
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Namreč z mukami sem se rešil Telekoma, z Elektro Turnšek sem se pingpongal, zakaj imam slabo sliko, a le pri T-2 mi dela TV in net tako kot mora.

Baje je Tusmobil res super, bos pac tja sel, kajne ?