Bo šel T2 v stečaj?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Plač pa še vedno niso dobili...
Pri kateri firmi
confused-1.gif

Jaz sem jo dobil v zakonsko določenemu roku - in sploh ne slabo
zmaga.gif
Za T2 govorim.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Meni tudi ni jasno, zakaj. Plus zakaj se folk sploh tako obremenjuje z vsem tem. Najbrz bo to slaba slovenska lastnost oz. teznja po samounicenju.
bonk.gif

Jaz sem bil zelo zadovoljen T2 uporabnik, zal pa sem na sedanji lokaciji obsojen na Telekom, ceprav za mobilne storitve se vedno uporabljam T2, ker mi najbolj ustreza zaradi cene 4 cente v vecino drugih drzav in sekundnega intervala.
cheer.gif
Edini, ki se obremenjujejo s tem so kablaši in Tušmobilovci. Prvi, ker ne morejo dvigniti cen, drugi pa prav tako, poleg tega pa si še želijo, da bi zastonj dobili mobilno omrežje, ter fixni del omrežja, kamor je le-to priklopljeno. Poleg frekvenc, ki so jih brezplačno dobili od svojih prijateljev pri apfeku, bi tako imeli pravzaprav vse zastonj. Vse kar bi njim bilo treba vložiti, bi bilo par milijonov Evrov v une čudovite reklame na TV in v neodvisnih cajtungih. Če bi lahko potem še cene dvignili, bi lahko pa zraven še na frulice špilali ter milo žvrgoleli.

Evo, zato javnost obremenjujejo s tem. Cene si hočejo zvišati, to je edini razlog!
10.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Plač pa še vedno niso dobili...
Pri kateri firmi
confused-1.gif

Jaz sem jo dobil v zakonsko določenemu roku - in sploh ne slabo
zmaga.gif
Za T2 govorim.

Jaz tudi
wink-1.gif

Vsaj za monterje lahko potrdim.
Verjetno premalo plačujejo svojemu informatorju, ali pa jih le-ta namerno zalaga s pokvarjeno robo.
d055.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Stein, nisem miljonar. Sem pačo nekdo, ki potrebuje internet ( ne za facebook, p2p) . Sam 90 % interneta uporabljam sam zaradi posla. In tukaj ti ni cena pomembna.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.561
464
83
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Stein, nisem miljonar. Sem pačo nekdo, ki potrebuje internet ( ne za facebook, p2p) . Sam 90 % interneta uporabljam sam zaradi posla. In tukaj ti ni cena pomembna.
bonk.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Najlažje je to napisat
stupid-1.gif
.
Jaz æe rečem, ne bom pri Telekomu, bom pač brez interneta in se lahko po je*em. Pa bom administracijo strežnikov izvajal tako, da bom na 5 mestih hkrati fizično
stupid-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Jutri bo Telekom objavil stečaj, ali pa vsaj zelo slabe rezultate. Tam je zaposlenih prek 2 tisoč ljudi in nihče pri zdravi pameti jih noče videti na cesti. Pokaži malo sočutja do njih. Ne vrti se cel svet le okoli tvojega apache serverja, jebemtiš.

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Optimist. Mislim da bomo prej doživeli stečaj vseh po spisku. Kriza je stisnila vse, razlika je le v tem, da imajo nekateri bistveno večje rezerve kot drugi. Med tistimi s skromnimi rezervami ni Skupine Telekom Slovenije, vsaj primerjalno z ostalimi playerji ne.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Optimist. Mislim da bomo prej doživeli stečaj vseh po spisku. Kriza je stisnila vse, razlika je le v tem, da imajo nekateri bistveno večje rezerve kot drugi. Med tistimi s skromnimi rezervami ni Skupine Telekom Slovenije, vsaj primerjalno z ostalimi playerji ne.
Nisi dobro prebral: jaz nisem tisti, ki bi bil dobre volje, če bi bil Telekom v težavah. Nasprotno, slabe volje sem v takih primerih. Torej me po tej premisi ne moreš šteti med optimiste.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
NN: da ta mesec T2 še ni mogel izplačat plač zaposlenim sem napisal zato, ker mi je to povedal - zaposleni. Če vašim ne bom verjel, ja komu pa bom?

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
po tvojem mnenju je vse skupaj manipulacija in zarota proti T2?Mogoče.Dolgovi pa tudi in ti so na žalost pripeljali do te situacije.
Kdo in zakaj je za to kriv, kako se bo zadeva rešila, kdaj kupiti, odkupiti, dokapitalizirati, zlobirati pa nima smisla tukajj reševat.Se mi pa zdi pošteno, da javnost ve, kaj se dogaja.Tako v primeru T2, kot tudi ostalih zadevah.
MOgoče je pa še kakšen pastir, ne samo ovce?

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
PREVERJENO, T-2 TUDI NE PLAČUJE LICENC ZA TV PROGRAME!!! PA NE OD DANES NAPREJ, CCA POL LETA ŽE NE!!!

Zanima me, koliko časa je še do teme na tv zaslonih uporabnikov?

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Saj je napisal, koliko časa še do teme ...

To okrog zunanje zarote zoper T2 je čista budalaština. T2 se je namreč zarotil proti samemu sebi. Lastniki pa so očitno čisto brez pameti, da niso začeli ukrepati že kako leto ali dve nazaj, ko se bi lahko storilo še marsikaj.
Bilanca dan današnji je namreč jasna. Dolgovi do neba, neplačane zapadle obveznosti, lastniki, ki nimajo več od kje vzeti denar in posledično pač preti dolgoročna plačilna nesposobnost. Kaj slednje prinese je pa jasno.

T2ju sicer želim uspešno iskanje novega lastnika, vendar za denarje, kot ga ceni trenutni lastnik, ga ne bo junaka. Torej nekdo bo moral požreti grenko pilulo odpisovanja stotine milijonov EUR investicije. Pa četudi se najde nov lastnik, T2 ju ne gine popolna reorganizacija ter popolno preoblikovanje cenovne politike.

Namen podjetij je namreč proizvajati profit. Če tega ni ali še huje, če tudi možnosti za to ni, potem je bodisi potrebno spremeniti poslovanje tako, da bo to možno ali po opustiti investicijo in poslovanje, dokler se poslovna škoda še ne poveča.

Ogo

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Ogo, dober post. Upam, da ne bo to reševanje na račun malih podjetnikov in tistih, ki so v dobri veri delali za T-2, pa še vedno niso poplačani.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Če bodo pač cene zvišali, pa lahko folk reče samo adijo, ker nisi vezan. Tako, da če bodo cene višali, ne vem kaj bo. Imaš pa Telekom, ko ima navite cene sam zato, da lahko kupuje firme na balkanu. Ni v T-2ju problem v cenah storitev, ampak v tem ker oni dolgujejeo podizvajalcem. Ti podizvajalci, pa še kar naprej delajo za njih. Me zanima, kaj bi se zgodilo, če nebi plačali operaterju, ki T-2ju zagotavlja mednarodno povezavo ?

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Točno tako je. Mislim, da bi se moral T2 znebiti nekaj formalnih in kakšnega neformalnega direktorja, postaviti novo ekipo z znanjem in furati dalje.
Vidim, da je onemogočanje konkurence s cenovno politiko obrodilo le zelo slabo stanje v T2