Za T2 govorim.Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Pri kateri firmiCitat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Plač pa še vedno niso dobili...
Jaz sem jo dobil v zakonsko določenemu roku - in sploh ne slabo
Za T2 govorim.Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Pri kateri firmiCitat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Za T2 govorim.Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Pri kateri firmiCitat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Edini, ki se obremenjujejo s tem so kablaši in Tušmobilovci. Prvi, ker ne morejo dvigniti cen, drugi pa prav tako, poleg tega pa si še želijo, da bi zastonj dobili mobilno omrežje, ter fixni del omrežja, kamor je le-to priklopljeno. Poleg frekvenc, ki so jih brezplačno dobili od svojih prijateljev pri apfeku, bi tako imeli pravzaprav vse zastonj. Vse kar bi njim bilo treba vložiti, bi bilo par milijonov Evrov v une čudovite reklame na TV in v neodvisnih cajtungih. Če bi lahko potem še cene dvignili, bi lahko pa zraven še na frulice špilali ter milo žvrgoleli.Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Meni tudi ni jasno, zakaj. Plus zakaj se folk sploh tako obremenjuje z vsem tem. Najbrz bo to slaba slovenska lastnost oz. teznja po samounicenju.
Jaz sem bil zelo zadovoljen T2 uporabnik, zal pa sem na sedanji lokaciji obsojen na Telekom, ceprav za mobilne storitve se vedno uporabljam T2, ker mi najbolj ustreza zaradi cene 4 cente v vecino drugih drzav in sekundnega intervala.
Verjetno premalo plačujejo svojemu informatorju, ali pa jih le-ta namerno zalaga s pokvarjeno robo.Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Za T2 govorim.Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Pri kateri firmiCitat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Jaz tudi
Vsaj za monterje lahko potrdim.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Stein, nisem miljonar. Sem pačo nekdo, ki potrebuje internet ( ne za facebook, p2p) . Sam 90 % interneta uporabljam sam zaradi posla. In tukaj ti ni cena pomembna.
Nisi dobro prebral: jaz nisem tisti, ki bi bil dobre volje, če bi bil Telekom v težavah. Nasprotno, slabe volje sem v takih primerih. Torej me po tej premisi ne moreš šteti med optimiste.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Optimist. Mislim da bomo prej doživeli stečaj vseh po spisku. Kriza je stisnila vse, razlika je le v tem, da imajo nekateri bistveno večje rezerve kot drugi. Med tistimi s skromnimi rezervami ni Skupine Telekom Slovenije, vsaj primerjalno z ostalimi playerji ne.