Bo šel T2 v stečaj?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Bom jaz prej novinarjem verjel, kot pa T-2ju. Zakaj ? Hint gradnja centrale 3 lete, pa optika v Celju. Tako, da prej verjamem novinarjem.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Seveda, jaz dobim 100€ za spaman članek!
stupid-1.gif

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
kaj pa tisti, katerim je gratel dolžan denar za gradnjo optične infrastrukture? Kolikor vem, obljube za plačilo trajajo že leto dni...a ti tudi nabijajo v prazno. Predlagam, da to osebno poveš kateremu v obraz.
Najbrž T2 nima nič s tem a ne?

Upam, da vas kupi nekdo, ki Vam bo znal naredit red v hiši.Itak ste pa T2 samo aparat v rokah lastnikov, tko da vaša zgodba je po mojem mnenju izpeta...

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Jaz govorim o natepavanju v neodvisnih medijih, o zgodbah iz ozadja pa ne bom napletal. To velja tako za tisti del zgodbe, ki ga poznam, kot za tisti del, ki ga ne poznam.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Natepavanje gor, natepavanje dol. Kot da sem
stupid-1.gif
.
Vem da nisi prifuknjen, zato sem ti pa rekel, da ti ni treba natepavati v prazno. Nekateri pa morajo, saj so plačani za to, podobno kot velja za nekatere neodvisne novinarje. Ne kaže jih jemati resno.
wink-1.gif

A tebe je treba resno jemat?
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Jaz govorim o natepavanju v neodvisnih medijih, o zgodbah iz ozadja pa ne bom napletal. To velja tako za tisti del zgodbe, ki ga poznam, kot za tisti del, ki ga ne poznam.

O strela jasna, a tko hudo je že pri T-2?

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
moje mnenje je, da vkolikor bi zadeve funkcionirale normalno na vseh nivojih poslovanja in delovanja, bi seveda vsaka objava v odvisnih ali neodvisnih medijih v zvezi s T2 bila dobrodošla marketinška poteza.Tako pa je bilo preveč zavajanj in obljub in sedaj je situacija kakršna pač je(ne želim več predvidevati kakšnih scenarijev).

ŽIvicira me pa, ker vsakokrat, ko nekdo nekaj kritičnega napiše o T2, ste vsi v zraku, kot da so se vsi obrnili proti vam, vi želite pa samo dobro za narodov blagor.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Jaz tule kar nekaj dni nisem dajal komentarjev, kljub zelo enostranskim natepavanjem in laganjem nekaterih dobro znanih elementov na temle forumu. Na drugih forumih pa sploh nisem nič komentiral. Torej ni res, da smo vsi v zraku.

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
ne jemlji tega osebno..govorim o podjetju T2 in izjavah pooblaščencev le- tega v medijih.Sem pa repliciral prejle odgovor nate.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Če bi tole blo vse laž..bi t-2 bol odločno nastopil v medijih tko pa je bol tiho kar kaže da je vse res kar se govori...

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
se strinjam.To pomeni,da so bile.In seveda te izjave bi lahko rekel so "pravljice izpod Gorjancev", ker gre človeku na smeh/jok, ker skušajo nekateri na takšen nesramen način prikriti svojo nesposobnost.