Bo šel T2 v stečaj?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
NN, a to pomeni, da bodo komunajzarji zmagali?
rolleyes-1.gif
Jaz nisem Nostradamus, sposoben sem razumeti samo tisto, kar se je že zgodilo in malce tistega, kar se dogaja sproti. Da bi pa štekal tisto, kar se bo zgodilo v prihodnosti, pa nisem dosti pameten.
cool-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Ti verjami komur hočeš. Ni ti pa treba zraven še natepavati v prazno. Nekateri so pač plačani za to, ti pa (predpostavljam) nisi.

Če bi bil plačan zato, bi že v Celju vsi imeli optiko
evil.gif

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
mogoče kader in €€€€€€€?? vsaka vojna stane...
crazy1.gif
i

Nazadnje urejeno:

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Da se oglasi en ki je bolj bralec kot pa pisalec
grims-1.gif

Doma imamo T2 storitve cca tri in pol leta, vzeli smo jih takoj ko je bilo mogoče in se tako znebili nagravžnega monopolnega telekoma
evil.gif

Jaz srčno upam da se T2-ju ne bo zgodilo kaj "hudega", če bo prišlo do kakih menjav v lastniški strukturi, to nas uporabnikov ne zanima, glavno da ostanejo storitve in take cene kot so, tako da T2
srce-1.gif

Lp&srečno.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Meni tudi ni jasno, zakaj. Plus zakaj se folk sploh tako obremenjuje z vsem tem. Najbrz bo to slaba slovenska lastnost oz. teznja po samounicenju.
bonk.gif

Jaz sem bil zelo zadovoljen T2 uporabnik, zal pa sem na sedanji lokaciji obsojen na Telekom, ceprav za mobilne storitve se vedno uporabljam T2, ker mi najbolj ustreza zaradi cene 4 cente v vecino drugih drzav in sekundnega intervala.
cheer.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik _milo_ pravi:
A bi vi res radi da bi Tulikom bil edini ponudnik storitev?
Nekaterim je , in tudi še bo nekaj časa. In taki ne bomo opazili, če T-2 obstaja ali ne. Upam, da bo Tuš bolj resen pri VDSLu.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ker ni takšen je*iku*ac. Če bi se on v to spustil, bi nas ziher imelo več VDSL kot pa sedaj.

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
grims-1.gif

Doma imamo T2 storitve cca tri in pol leta, vzeli smo jih takoj ko je bilo mogoče in se tako znebili nagravžnega monopolnega telekoma
evil.gif

Jaz srčno upam da se T2-ju ne bo zgodilo kaj "hudega", če bo prišlo do kakih menjav v lastniški strukturi, to nas uporabnikov ne zanima, glavno da ostanejo storitve in take cene kot so, tako da T2
srce-1.gif

Lp&srečno.
Hvala za zaupanje.
cheer.gif
Večina ljudi pri T-2 se trudi, da bi stvari laufale kot se spodobi. Če pa bodo kdaj slučajno kakšne spremembe v lastniški strukturi, pa to seveda naj ne bi vplivalo na kvaliteto delovanja. In prav gotovo tudi ne na ceno storitev!

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
grims-1.gif

evil.gif

srce-1.gif

Lp&srečno.
Hvala za zaupanje.
cheer.gif
Večina ljudi pri T-2 se trudi, da bi stvari laufale kot se spodobi. Če pa bodo kdaj slučajno kakšne spremembe v lastniški strukturi, pa to seveda naj ne bi vplivalo na kvaliteto delovanja. In prav gotovo tudi ne na ceno storitev!

Še jaz...
Na dveh lokacijah zadovoljni uporabniki, planiramo prehod še na tretji, tako da upam, da bo zadeva laufala naprej tako kot je do sedaj
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik _milo_ pravi:
A bi vi res radi da bi Tulikom bil edini ponudnik storitev?
Nekaterim je , in tudi še bo nekaj časa. In taki ne bomo opazili, če T-2 obstaja ali ne.
Torej če spet dajo 1 Mbps za 45 EUR, sploh ne boš opazil?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pa kaj pol. Sej ne morm iti drugam. Ali me pride 1 Mbps 26 € ali 45 € ali 100 €. Če bom hotel imeti internet bom mogel pač plačat toliko kolikor bo pač cena.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Pa kaj pol. Sej ne morm iti drugam. Ali me pride 1 Mbps 26 € ali 45 € ali 100 €. Če bom hotel imeti internet bom mogel pač plačat toliko kolikor bo pač cena.

OK, če si ti milijonar je super. Jaz in moji nismo. Nam ni vseno če plačamo 50 EUR za 1 Mbit ali 25 EUR za 10 Mbitov.