Bo šel T2 v stečaj?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
CIAy, kako niso problem cene? S svojo dampinško politiko so sicer res da spravili cene konkurence na sila prijazne številke, samo če ne gre, ne gre. Denar mora nekje prihajati notri, da ga lahko trošiš. Kot bi ti rekel, da ni problem nizka plača, sranje je, ker nimam plačanih računov. Se ti ne zdi, da tukaj nekaj ne štima (če nimaš norega strica v Ameriki al pa Vatikanu)?
Kritik, saj to je cilj stečaja, da se pospravi, naredi red in dela naprej bolje. Ne gledat razupitih slovenskih stečajev, kjer je bil cilj pobrati, kar se pobrati da, potem pa adijo. Pridejo novi lastniki, naredijo red in delajo dalje, to je pravi stečaj. Da se morajo parih parazitov, ki so prišli s telekoma, da bodo delali dobro in pošteno, k'ne NN, znebiti, to je pa jasno vsakemu.

A bodo sedanji lastniki vsaj enkrat tako trezni in presekali agonijo ter požrli svoj napuh, to je pa drugo vprašanje.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Tudi če zamenjajo lastnike in vse vodilne pri T-2, bo firma delovala normalno naprej, brez strahu za uporabnike, tako zasebne kot poslovne. Tudi cene se ne bodo višale. To bi v teh časih, ko marsikatera družina nima dosti niti za preživetje, bilo povsem neodgovorno početje.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ja itak, da uporabniki tega ne čutijo, lep primer je Telemach, UPC pa spet Telemach al kako je že šlo, lastništvo ne pomeni nič napram uporabnikom. Važno je le, da če do stečaja pride, da se ga spelje tako kot je treba, ne pa da se ga izkoristi za potop in basanje lastnih žepov, kar me pri trenutnih lastnikih , na žalost, ne bi čudilo. NN samo ne mi zdaj spet o svetniških sijih vseh pri T2, ker veš da ni res, pokvarjeni so ko kvargelj, tako kot večina v vodstvih te branže.
Če pa hočemo biti povsem iskreni, so naredili najbolj začetniško napako, kar jih je možno, se vidi, da so mutivode, igrali so le na eno molzno kravo, a kaj, ko se je le-ta zapletla v lastne igrice in so ji vimeni presahnile. Klinc, tut kravo je treba past, da jo lahko molzeš.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Spet natepavaš v prazno v dobri stari staropartijski maniri.
cool-1.gif

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Nimda, če se bo lastništvo spremenilo ni šans da daješ tukaj kakršnakoli zagotovila o spremembah cen. To bo povedal nov lastnik.

Neodgovorno je pa to, kar počnete sedaj, tako da ne sanjaj o tem kaj je odgovorno in kaj ni.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
A to boš kar trosil naokoli kaj je odgovorno, kaj ne, in celo to, kako bo morebitno novo lastništvo delovalo? Hudirja, kdo sem pa jaz da se bom s tako avtoriteto preklal.
d055.gif
Ti imaš prav in jaz se motim, zato se ponižno umikam iz debate za nekaj cajta.

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Vsekakor ce bodo zeleli delovati bodo morali dvigniti cene, ker z tem dampingom ki so se ga šli so DRUGIM od Gratela naprej
naredili najvec skode. JA uporavljali so omrezje in ga se naprej, placali pa nebi. Tisto kar so zasluzili pa se za njih same ni
bilo dovolj. In vsak nov lastnik ki bo prisel bo prvo IZRACUNAL koliko ima stroskom da lahko normalno deluje in da mu se kaj
ostane. Sefi pri T2 pa so pri tej matematiki izpustili veliko dejavnikov in posledice so TU.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
CIAy, kako niso problem cene? S svojo dampinško politiko so sicer res da spravili cene konkurence na sila prijazne številke, samo če ne gre, ne gre. Denar mora nekje prihajati notri, da ga lahko trošiš. .

Samo oni so predvidevali, da se jim bo po xx letih povrnila naložba v optično omrežje. Kjer sami določajo cene, dokler to APEKU nebo šlo v nos. Pri VDSLu je pa drugače, tam pa morajo Telekomu plačevati. T-2 je v take števlike spravilo polaganje optike. Če bi ponujali samo VDSL2 , bi poslovali pozitivno. Oni pač niso predvideli, da več kot bo optike, večji bodo stroški za polaganje optike in itd.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
CIst tako, kdo pa si ti? CPN? Vodja kadrovske? Direktor?

Cene bo dolocil nov lastnik in ne ti, kdorkoli pac ze si.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
CIAy, kako niso problem cene? S svojo dampinško politiko so sicer res da spravili cene konkurence na sila prijazne številke, samo če ne gre, ne gre. Denar mora nekje prihajati notri, da ga lahko trošiš. .

Samo oni so predvidevali, da se jim bo po xx letih povrnila naložba v optično omrežje. Kjer sami določajo cene, dokler to APEKU nebo šlo v nos. Pri VDSLu je pa drugače, tam pa morajo Telekomu plačevati. T-2 je v take števlike spravilo polaganje optike. Če bi ponujali samo VDSL2 , bi poslovali pozitivno. Oni pač niso predvideli, da več kot bo optike, večji bodo stroški za polaganje optike in itd.

MY point exactly, zakalkuliral so se do konca, ker niso računali, da bo aside financiranje presahnilo in niso dovolj hitro reagirali, da bi to nadomestili. Politika "ah bomo že kako" se tu ne obnese.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Kaj takega bi si lahko Telekom privoščil, pa še njih bi zvilo.
Aja: Kdaj bo pa na Hrvaškem začel T-2 tržiti storitve ?
evil.gif
Tam jim pa nebo tako gladko šlo, kot pri našem Telekomu. Ker DT je pač DT

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
405
26
28
Ljubljana
Za tiste zaposlene, ali pa vodilne pri T2!

Kaj se prepirate o tem kaj in kako bo!
RAJE DOBRO REŠITE PROBLEME, ki nastajajo že 2 dni po širšem območju Ljubljane in to na optiki. V četrtek dobre 4ure in danes v petek dobre 4ure. Storitev ni zanesljiva, kar je bolj pomembno od 1€ gor ali DOL! Tudi plačilo boste dobili takšno. če se bo to predolgo ponavljalo!
Se popravljam, danes nakmanj od 8ure zjutraj, do 17ure pooldne ni delalo!

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mihagr pravi:
Za tiste zaposlene, ali pa vodilne pri T2!

Kaj se prepirate o tem kaj in kako bo!
RAJE DOBRO REŠITE PROBLEME, ki nastajajo že 2 dni po širšem območju Ljubljane in to na optiki. V četrtek dobre 4ure in danes v petek dobre 4ure. Storitev ni zanesljiva, kar je bolj pomembno od 1€ gor ali DOL! Tudi plačilo boste dobili takšno. če se bo to predolgo ponavljalo!
Se popravljam, danes nakmanj od 8ure zjutraj, do 17ure pooldne ni delalo!

To bo sigurno Telekom kriv, T2 sigurno ne.
hysterical-1.gif

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
405
26
28
Ljubljana
MadMitch, če te ta strah ali jeza še ni minila, prav, ampak meni je bolj pomembno, da stvar zanesljivo deluje!
Ampak, da nadaljujem, TAK NAČIN DELOVANJA OZIROMA NUDENJA USLUG je tipičen odraz nezainteresiranosti vodstva (riba najbolj smrdi pri glavi), za funkcioniranje podjetja in skrbi za svoje riti, pa vse do serviserjev na terenu, ki ne delajo z zadovoljstvom in veseljem, saj tudi njih skrbi za vsakdanji kruhek (službo). In če nič drugega (pozabimo stečaje in ostalo, ki naj ne bi skrbelo uporabnikov), TAK ODNOS DO VSEGA TEGA KAR SEM NAPISAL, vodi točno tja!!!!!!

Čudno da se NavadniNimda še ni nič oglasil, po vseh "neumnostih", v katerih debate se spušča, lahko sedaj s sklonjeno glavo samo sporoči, da se trudijo -že skoro dva dni in to po pravilu: "ČE SE NA VAŠ KLIC NE ODZOVEMO, TO POMENI DA IMAMO ČEZ GLAVO DELA, DA ODPRAVIMO NAPAKO IN NE ZATO, KER SE NAM NE LJUBI!"

Ja in še to, od mojega zadnjega posta ob 17:47 pa do sedaj ko sem začel pisati tega dostop zopet ni deloval, hitrost ki jo plačujem že dolgo (pol leta ali nekaj več) ni več tista oziroma konstantna, kot bi morala biti (odstopa več kot 10% od nazivne in VERJEMITE, NE NAVZGOR AMPAK NAVZDOL seveda s tem ne mislim upload/download), pa se nisem še nikoli pritožil, no pa s telefonijo tudi ni v redu, ampak ker to uporablja samo žene se nič ne razburjam!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Miha, jaz se s tabo povsem strinjam, to je tudi razlog, zakaj je moj primarni ponudnik interneta Telekom, naj ga še tako kritizirajo, net DELA. Sploh sedaj, ko sem na optiki. Če grem gledat loge routerja, je na Telekomovi strani uptime od 10.8.09 ko sem resetiral router, medtem ko je na T2 strani cel kup izpadov. Da se razumemo, oboje je optika, oba imam pred nosom (Šiška). Sigurno je tako stanje, kot je trenutno na T2 ubijajoče za vse zaposlene, ki jim je primarno to, da si, dokler se še da, najdejo rezervno zaposlitev, če bo, bog ne da, šlo vse k vragu. Kot si napisal, riba smrdi pri glavi in če je tam nezainteresiranost za vsakodnevne probleme, če zaradi pomanjkanja denarja ne morejo zagotoviti potrebne opreme za vzdrževanje, če se vodilni ne posvečajo vsakodnevnim stvarem, ker imajo polne glave reševanja situacije, se vse to, potencirano, prenaša po lestvici navzdol do vratarja in čistilke, posledično trpi uporabnik, ki ima še vedno najnižjo ceno na tržišču (razen kablašev seveda).

PS: tisto o Telekomu VS T2 je bilo namenjeno NNu.

Nazadnje urejeno:

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
405
26
28
Ljubljana
Ja, saj bo bolje, bi rekli nekateri! No, jaz sem imel možnost preizkusiti vse tri najpomembnejše ponudnike, PRIZNATI MORAM, da z nobenim nisem imel posebnih težav, tudi s T-2 ne, od enega do drugega sem prehajal bolj zaradi tehnične izvedbe lokalne inštalacije optike (vatianta T-2 ali Telekom), bolj me jezi recimo to, kako se nekateri hvalisajo in spuščajo v brezplodne debate po forumih, namesto da bi recimo pisali kratka navodila kaj in kako storiti, če ti ne dela to ali ono, PREDVSEM ČE SO ZAPOSLENI pri enem od ISP-jev. Tu gori čitam marsikdaj o tem da ne dela povezava ta ali ona, ti fantje bi raje napisali, kako recimo na usmerjevalniku narediš release/renew, ali pa kaj drugega, kaj pa vem..... namesto da ne znajo povedati drugega kot ping, reinstall pa seveda Live Linux, TA BO SEVEDA REŠIL vse težave!

No, sedaj sem se razpisal za celo leto vnaprej, za vsak slučaj, če mi dostop ne bo deloval! Ha-ha-ha!

_milo_

Zelenc'
19. nov 2009
15
0
1
mene pa zanima zakaj T-2 ne ponuja tudi ADSL? do danes še nikjer nisem prebral razloga zakaj ga ne ponujajo.

torej?
sprasujem se.gif