Joj, da se mu ni kaj zgodilo!Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Kje je zdej MMX? Ne morem verjeti, pozabil je na članek v Žurnal24, spletna edicija!
(link?)
Joj, da se mu ni kaj zgodilo!Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Kje je zdej MMX? Ne morem verjeti, pozabil je na članek v Žurnal24, spletna edicija!
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ne razumem, če rabijo denar zakaj so nižali cene na optiki??????
Zakaj pa misliš, da je Čeferin tako drag? Očitno še nisi bil nikoli pri odvetniku. Odvetniške tarife so znane, kaj se bosta pa vidva dogovorila, če bo uspešen, je pa druga stvar.Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Pa kaj misliš, da sem fašist, da bom moral vzeti kredit pri eni banki, da bom hotel delati za nekoga, ki mi potem opravljenih storitev nebo plačal. Še plačevat bom moral, da bom lahko delal. To je glih tako, da bi jaz delal za T-2 (montiral VDSL2) in bi moral T-2ju plačati zato da montiram VDSL2. Zato je pa lažje najdi par manjših firm in jih na takšen način uničiti. Potem pa nisi nikomur dolžan. Kdo od malih podjetnikov pa ima denarja za Čeferina.
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Ljubljana - Na okrožnem sodišču v Mariboru so nam potrdili, da je za 10. december razpisan narok za začetek stečajnega postopka nad T2.
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ali imas 15 let, ali pa zivis v oblakih. That'all I can say
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Ljubljana - Na okrožnem sodišču v Mariboru so nam potrdili, da je za 10. december razpisan narok za začetek stečajnega postopka nad T2.
Bo prenos v živo na SLO1?
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ali imas 15 let, ali pa zivis v oblakih. That'all I can say
Oboje