Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ne mores verjet, kasn je ratu folk. A Gratel je kriv, da ni optike. T2 je pa kul, ki Gratelu ni placal nekaj 10 mio €?????????
JA GRATEL JE KRIV DA PR MEN NI OPTIKE. Ze zato ker lazno sporoca T2 da je priklop na optiko mozen, pa ga dejansko ni. In ce so zlagane take zadeve, ki onemogocajo normalno poslovanje T2, grem stavit da so tudi (vsaj nekateri) milijoni zlagani. T2 je verjetno v pogodbi z Gratelom imel doloceno, da placa IZGRAJEN IN OPERATIVEN prikljucek. VSAJ v mojem primeru NI tako, in sam se ne cudim da pri T2 niso placali take pogodbe.
Se za take ki slabse razumejo primer iz netelekomunikacij: grem v trgovino kjer sem se odlocil da mi delavka nrdi sendvic s sirom in salamo. Na blagajni vidim da mi je dala samo napol prerezano zemljo brez sira in salame. In ker jaz nebom placal tega kvazi "sendvica" bo mene trgovina tozila da nisem placal narocenega?
lp Anze
Ma si mogoce kdaj pomislil, da zakaj se vse krivice godijo ravno T2ju? To je kot pri formuli 1, ce poslusas Fisichello ... se vse stvari ravno njemu zgodijo. V teh primerih velja pomisliti tudi na neorganiziranost firme?? Da se sami ne vedo kje imajo kaj in kje ne? To mislis, da ni mozno?
A nisi opazil, da je za vsako (ampak res vsako) tezavo VEDNO kriv nekdo drug in ne T2? Net ne dela - ja zihr Telekom kej cara, SMSji ne laufajo v nobeno omrezje, ja krivda je na Mobitelov in Simobilovi strani, omrezje se jim sesuje, seveda je krivda ne vem kje ze ... lani roamingi niso delovali, seveda ni bila T2jeva krivda ampak od operaterja, s katerim imajo podpisano pogodbo...da ne omenim, da so morali na zacetku menjati ne vem koliko SIM kartic ... ampak seveda, tudi tokrat niso naredili oni napake.
Pri njih funkcionira stavek: "It's a feature, not a bug"
To je to.
Glede placila racunov: nalijmo si cistega vina. T2 Gratelu ni placal zato, ker denarja nima in ne zato, ker bi Gratel naredil slabo oziroma neizgradil necesa...
Denarja nimajo pa zato, ker storitve prodajajo pod ceno in se slepajo na 2-3 dokapitalizacije letno, hkrati pa na ves glas gonijo, kako fajn je vse to. NOBENA odgovorna firma se tako ne obnasa. Nobena. Cetudi bi imeli (kar ne verjamem) namen zadevo povrniti v 20 letih me zanima, kako bodo to storili.
Ce mene kdo vprasa, bodo storitve furali dokler ne klecnejo, nato jih bodo spravili v stecaj in nekdo jih bo takoj za majhne denarce kupil in mastno zasluzil. To je seveda moje osebno mnenje in ugibanje.
Glede sendvicev:
v takih primerih svetujem, da gres v McDonalds, tam imajo sendvice ze narejene