Bo šel T2 v stečaj?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:Ob svetem nikoli? Pri starsih ze vec kot dve leti nihce ne mrdne... Sicer mi je pa itak vseeno
evil.gif
Ni ti vseeno, saj ti je pomembno, da imaš dobre telekomunikacijske storitve pri operaterju po svoji izbiri. A ni to fajn?
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Nisem komunist...
nisem žid...
itd..

zato mi je vseeno...

Ups!

(polni citat najdete na internetu)

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Vseeno mi je za T2 in njihove (Gratelove) kable, ker v vec kot dveh letih se niso bili sposobni pokablirati bloka... Soglasja imajo... Torej? Naj se mogoce sekiram?

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Citat:
Uporabnik Muzo pravi:
Al Gratel ni polagu kablov po celi Lj, to so bli pridni škrati k so to itak zastonj nardil? Ali mogoče optični kabli tut ne delajo?

Sam tok, na lokaciji pri moji babici v Lj-Siska je ta bebavi Gratel prekopal celotno ulico, naredil preboje v (vrstne) hise, kao da je optika mozna. Seveda se veselo odlocim da skenslamo telemach, telekom, debitel,... podpisemo pogodbo za optiko... Ko pa pridejo T2 monterji pa skupaj pogruntamo da opticnih kablov sploh nikjer ni, da jih bebavi Gratel ni potegnil.. Vprasanje do kje na ulici so..

No sicer imam sedaj zacasno T2 VDSL ki dela kot je treba, ampak vseeno ni optika.. In ce je take Gratelove nategancije vec in v razlicnih podrocjih, potem ne vem kdo Gratel sploh resno jemlje (in jasno od kje Juriju tok miljonckov)..

NavadniNimda, ali obstaja kaksna cifra/kontakt kamor lahko tezim Gratelu kdaj bodo potegnili optiko?

lp Anze

Ne mores verjet, kasn je ratu folk. A Gratel je kriv, da ni optike. T2 je pa kul, ki Gratelu ni placal nekaj 10 mio €?????????
bonk.gif

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ne mores verjet, kasn je ratu folk. A Gratel je kriv, da ni optike. T2 je pa kul, ki Gratelu ni placal nekaj 10 mio €?????????
bonk.gif

JA GRATEL JE KRIV DA PR MEN NI OPTIKE. Ze zato ker lazno sporoca T2 da je priklop na optiko mozen, pa ga dejansko ni. In ce so zlagane take zadeve, ki onemogocajo normalno poslovanje T2, grem stavit da so tudi (vsaj nekateri) milijoni zlagani. T2 je verjetno v pogodbi z Gratelom imel doloceno, da placa IZGRAJEN IN OPERATIVEN prikljucek. VSAJ v mojem primeru NI tako, in sam se ne cudim da pri T2 niso placali take pogodbe.

Se za take ki slabse razumejo primer iz netelekomunikacij: grem v trgovino kjer sem se odlocil da mi delavka nrdi sendvic s sirom in salamo. Na blagajni vidim da mi je dala samo napol prerezano zemljo brez sira in salame. In ker jaz nebom placal tega kvazi "sendvica" bo mene trgovina tozila da nisem placal narocenega?

lp Anze

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.561
464
83
Oba bi imela kar nekaj več optike prodene, če se nebi preganjala eden za drugim! Pa še nekaj več zadovoljnih uporabnikov bi bilo.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
bonk.gif

JA GRATEL JE KRIV DA PR MEN NI OPTIKE. Ze zato ker lazno sporoca T2 da je priklop na optiko mozen, pa ga dejansko ni. In ce so zlagane take zadeve, ki onemogocajo normalno poslovanje T2, grem stavit da so tudi (vsaj nekateri) milijoni zlagani. T2 je verjetno v pogodbi z Gratelom imel doloceno, da placa IZGRAJEN IN OPERATIVEN prikljucek. VSAJ v mojem primeru NI tako, in sam se ne cudim da pri T2 niso placali take pogodbe.

Se za take ki slabse razumejo primer iz netelekomunikacij: grem v trgovino kjer sem se odlocil da mi delavka nrdi sendvic s sirom in salamo. Na blagajni vidim da mi je dala samo napol prerezano zemljo brez sira in salame. In ker jaz nebom placal tega kvazi "sendvica" bo mene trgovina tozila da nisem placal narocenega?

lp Anze

Ma si mogoce kdaj pomislil, da zakaj se vse krivice godijo ravno T2ju? To je kot pri formuli 1, ce poslusas Fisichello ... se vse stvari ravno njemu zgodijo. V teh primerih velja pomisliti tudi na neorganiziranost firme?? Da se sami ne vedo kje imajo kaj in kje ne? To mislis, da ni mozno?

A nisi opazil, da je za vsako (ampak res vsako) tezavo VEDNO kriv nekdo drug in ne T2? Net ne dela - ja zihr Telekom kej cara, SMSji ne laufajo v nobeno omrezje, ja krivda je na Mobitelov in Simobilovi strani, omrezje se jim sesuje, seveda je krivda ne vem kje ze ... lani roamingi niso delovali, seveda ni bila T2jeva krivda ampak od operaterja, s katerim imajo podpisano pogodbo...da ne omenim, da so morali na zacetku menjati ne vem koliko SIM kartic ... ampak seveda, tudi tokrat niso naredili oni napake.
Pri njih funkcionira stavek: "It's a feature, not a bug"
wink-1.gif

To je to.

Glede placila racunov: nalijmo si cistega vina. T2 Gratelu ni placal zato, ker denarja nima in ne zato, ker bi Gratel naredil slabo oziroma neizgradil necesa...
Denarja nimajo pa zato, ker storitve prodajajo pod ceno in se slepajo na 2-3 dokapitalizacije letno, hkrati pa na ves glas gonijo, kako fajn je vse to. NOBENA odgovorna firma se tako ne obnasa. Nobena. Cetudi bi imeli (kar ne verjamem) namen zadevo povrniti v 20 letih me zanima, kako bodo to storili.

Ce mene kdo vprasa, bodo storitve furali dokler ne klecnejo, nato jih bodo spravili v stecaj in nekdo jih bo takoj za majhne denarce kupil in mastno zasluzil. To je seveda moje osebno mnenje in ugibanje.

Glede sendvicev:
v takih primerih svetujem, da gres v McDonalds, tam imajo sendvice ze narejene
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Njim je čisto malo mar za denar. Ker ne razploagajo z svojim denarjem ampak z denarjem cerkve. To pa ja vsak butl ve, da za svoje probleme vedno krivijo Telekom. Konec koncev je pa T-2 nastal iz takih, ko so delali svinjarije pri Telekomu, tukaj se pa prikazujejo kot neki angelcki.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Njim je čisto malo mar za denar. Ker ne razploagajo z svojim denarjem ampak z denarjem cerkve. To pa ja vsak butl ve, da za svoje probleme vedno krivijo Telekom. Konec koncev je pa T-2 nastal iz takih, ko so delali svinjarije pri Telekomu, tukaj se pa prikazujejo kot neki angelcki.
Imaš prav - ko so šli naši iz Telekoma, je Telekom nehal nategovati uporabnike. Moram pohvaliti tale napad brilijantne logične analize.
cool-1.gif

Telekom za to, da tvoja centrala še ni operativna, ni prav nič kriv.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Kdo pa ? Mi ? Vodovodarji ? Krajevna skupnost ? Elektro Celje ? Kmetijska zadruga ? Tuš ? Ali sam T-2 ? Prej bo slednje, ker sploh ne veste da imamo dve centrali
smile-1.gif
.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Kje pa je pol ? Okoli obstoječih central ni nobenih novih objektov, razen enega kontejnerja za smeti. Če bo bližje Celjski strani, bo toliko bolje za vse.
smile-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Sej je lahko kar precejšnja razdalja - skoplje se jašek (če že ni) in se položi notri povezavo med Telekom centralo in T-2 kolokacijo. Jaz ne vem naslova, mislim pa, da je v gasilskem domu. (Ne mi rečt, da imate tudi 2 gasilska doma!
shocked-1.gif
)

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ne dve centrali so, ena je v stavbi gasilskega doma ( ta je uradno bila zgrajena 1989), druga zgrajena mnogo kasneje je pa ulico višje (Gasilska ulica).

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Mi imamo kolokacijo v gasilskem domu. Logika pravi, da je povezana s tisto centralo Telekoma, ki je bližje. Torej sedaj verjetno točno veš, če si vezan na to centralo ali ne!