Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
[
Tvoj problem in tebi podobnih osebkov je, da si rojen egoist, samovšečnost vam je najbližja, pretirana samozavest pa je običajen sopotnik. Predvidevam tudi, da imaš psa. Imel si stalno punco pa si se je naveličal, zdaj jih pa malo menjaš in ti to trenutno paše. Se tipkamo čez kakšnih 5 let, če rečem, da si zdaj nekje blizu 30ih let. Morda je to res smisel življenja, ne rečem, tudi jaz sem hedonist, vendar se najde smisel življenja tudi globlje. Prideš do tega, ko boš malo razmislil in sam sebe vprašal, če je res smisel samo en. Pa nna zdravje ne pozabi. Ljubice poskrbijo, da si hitro na tanki črti med smislom in nesmislom.
Me sploh ne čudi, če bo že nekaj desetletij, Slovenec samo še pozabljeni pojem v slovarju, ravno zaradi takšnih kot si sam. Jaz vem, da svoj uspeh želim deliti z nekom, kaj mi bodo materialne dobrine, uspeh in vse kar pride zraven, če ga ne morem zapraviti za svoje najbližje.
Misliš, da tisti stari prdci, ki imajo preveč denarja, kar tako hodijo v tuje dežele iskat ženo itd. Pa ne zato, ker ima preveč denarja (zato doma ne išče, ker misli, da domačinke zanima samo denar, no najbrž jih res), ampak zato, ker ga samota ubija, tiste mu pa razlagajo, da ljubijo, da je edini moški, ki si ga želi in da bo ob njemu do konca njegovih dni. Vidiš korelacijo med vsemi obljubami?
Verjamem, da obstajajo osebe, ki enostavno želijo biti same in jim to tudi paše, kar pa ne pomeni, da se ne morejo zaljubiti in živeti z eno žensko. Ne boš verjel, vse potrebe ti lahko zadovolji tudi samo ena ženska, ni pa neobičajno, da ti jih ne more zadovoljiti nobena od desetih, ki si jih podrl prejšnji mesec. Kaj je bolje pa naj presodi vsak sam.