Bivši fu....?????

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kasius, to je pa res. Ampak enkrat se človek mora umiriti in vnesti. Verjetno si nihče ne želi biti na stara leta sam.
smile-1.gif

Biti v vezi zato, da ne boš na stara leta sam? Ni to malo bedn razlog?

In kaj če ti partnerka umre, ko si star okoli 60..spet si na stara leta sam...

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Sem napisal, da ne more? Lahko. Napisal sem, da se poroči veliko ljudi, ki se ne bi smeli, ampak se vseeno (in ugibam, da se zato, ker se večina okoli njih). Menda se strinjaš, da če se zadeva konča s štihanjem, ne samo, da za te osebe ni bilo dobro, da so bile poročene, ampak ni bilo dobro, da niso bile na zaprtem oddelku.

Ta je pač mal preveč dobesedno vzel "dokler naju smrt ne loči". Če tega nisi nikol obljubil, tudi nekako ni toliko razlogov, da bi vzel dobesedno.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Tu nimajo besede nobenega pomena, saj normalen človek ne more zaštihati partnerja - partnerko, ženo - moža, če si ti odtrga imaš lahko prstan ali ne, ti lahko pomaga le še sreča, da ne greš do konca.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Dobro, če se tebi zdi, da besede pred oltarjem nimajo nobenega pomena, je to tvoja stvar. Zanj so ga več kot očitno imele, še preveč. Za to sicer ni avtomatsko kriv ritual poroke (ker se večina poročenih le ne začne štihat), problem je le v tem, da se tudi nerazsodni poročajo. Takšni bi morali imeti čim manj kontakta z drugimi ljudmi, ne pa da se še z rituali dodatno vežejo na druge.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Jaz tudi mislim, da to nima veze z nekim obredom; tud pes lahko iz rečmo temu ljubosumja ubije dojenčka, če vid, da se preveč posvečate slednjemu za razliko od prej.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Če imaš otroka z eno tečno žensko in se non stop kregata, kar pomeni da tudi otroku ni najlepše, boš pa srečen umrl?
Na vsaki strani imaš ekstreme, ampak tu je bolj vprašanje, zakaj nekatere tako jezi, kar dela Satan?

Haha, kakšno razmišljanje zato, ker je ženska tečna kot driska, pomeni, da morajo biti vsi okoli nje zagrenjeni in naenkrat se podre ves smisel življenje, zaradi ene ženske. Vidim, da razmišljanje šepa.

Kar se pa tiče jeze, mene ne jezi. Meni je zabavno, da ti nekdo baše ženo/punco/partnerko, kao ti nabijaš druge in se potem zvečer dobita in je kao vse v redu. Jaz tukaj vidim več razlogov, samo jih bom rajši zase zadržal, ker se mi zdi vse skupaj ena provokacija.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ali pa tisti, ki se vam posveti, da boste za sabo pustili en prazen kup ničesar.

Za mano bo ostal prah. Za tabo bo ostal prah.

Jaz bom umrl v zavedanju, da sem življenje živel polno in užival maksimalno. To je pa point lajfa, v bistvu, vsaj zame.

Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Na vsaki strani imaš ekstreme, ampak tu je bolj vprašanje, zakaj nekatere tako jezi, kar dela Satan?

Mislim da zato, ker so mu fauš, da mu to funkcionira. Oni morajo furat zvestobo, ali se pa kurbat na skrivaj. Vmes se še tresejo od straha, da ne bi slučajno nekega dne odkrili, da jih ženska vara.

To pa je recept za živčnost.

Tvoj problem in tebi podobnih osebkov je, da si rojen egoist, samovšečnost vam je najbližja, pretirana samozavest pa je običajen sopotnik. Predvidevam tudi, da imaš psa. Imel si stalno punco pa si se je naveličal, zdaj jih pa malo menjaš in ti to trenutno paše. Se tipkamo čez kakšnih 5 let, če rečem, da si zdaj nekje blizu 30ih let. Morda je to res smisel življenja, ne rečem, tudi jaz sem hedonist, vendar se najde smisel življenja tudi globlje. Prideš do tega, ko boš malo razmislil in sam sebe vprašal, če je res smisel samo en. Pa nna zdravje ne pozabi. Ljubice poskrbijo, da si hitro na tanki črti med smislom in nesmislom.

Me sploh ne čudi, če bo že nekaj desetletij, Slovenec samo še pozabljeni pojem v slovarju, ravno zaradi takšnih kot si sam. Jaz vem, da svoj uspeh želim deliti z nekom, kaj mi bodo materialne dobrine, uspeh in vse kar pride zraven, če ga ne morem zapraviti za svoje najbližje.

Misliš, da tisti stari prdci, ki imajo preveč denarja, kar tako hodijo v tuje dežele iskat ženo itd. Pa ne zato, ker ima preveč denarja (zato doma ne išče, ker misli, da domačinke zanima samo denar, no najbrž jih res), ampak zato, ker ga samota ubija, tiste mu pa razlagajo, da ljubijo, da je edini moški, ki si ga želi in da bo ob njemu do konca njegovih dni. Vidiš korelacijo med vsemi obljubami?

Verjamem, da obstajajo osebe, ki enostavno želijo biti same in jim to tudi paše, kar pa ne pomeni, da se ne morejo zaljubiti in živeti z eno žensko. Ne boš verjel, vse potrebe ti lahko zadovolji tudi samo ena ženska, ni pa neobičajno, da ti jih ne more zadovoljiti nobena od desetih, ki si jih podrl prejšnji mesec. Kaj je bolje pa naj presodi vsak sam.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Če je lahko Christopher Walken poročen od leta 1969, nima računalnika, telefona in mu žena prenaša informacije je to dovolj zame
tongue-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ja samo takrat so še ble neke moralne vrednote pa integriteta ... medtem ko današnja "mladina"
crazy1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Če je lahko Christopher Walken poročen od leta 1969, nima računalnika, telefona in mu žena prenaša informacije je to dovolj zame
tongue-1.gif

link?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Joj ne mi ti zdej z linkom,
bonk.gif

Dodal: ampak dobro za starejše člane naše skupnosti
evil.gif

Wikipedija
Citat:
Walken married Georgianne Walken (née Thon) in 1969

The Inimitable Christopher Walken Says He Doesn’t Have a Computer. Why Would He?
Citat:
“No, I missed all that,”

Mr. Stewart followed up: “Are you saying you don’t have a computer?” Mr. Walken: “No.” Mr. Stewart: “For real?” Mr. Walken: “No, I don’t.

Any information he needs, he gets from his wife.

Mr. Walken doesn’t even have a cell phone

VIDEO
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
[
Tvoj problem in tebi podobnih osebkov je, da si rojen egoist, samovšečnost vam je najbližja, pretirana samozavest pa je običajen sopotnik. Predvidevam tudi, da imaš psa. Imel si stalno punco pa si se je naveličal, zdaj jih pa malo menjaš in ti to trenutno paše. Se tipkamo čez kakšnih 5 let, če rečem, da si zdaj nekje blizu 30ih let. Morda je to res smisel življenja, ne rečem, tudi jaz sem hedonist, vendar se najde smisel življenja tudi globlje. Prideš do tega, ko boš malo razmislil in sam sebe vprašal, če je res smisel samo en. Pa nna zdravje ne pozabi. Ljubice poskrbijo, da si hitro na tanki črti med smislom in nesmislom.

Me sploh ne čudi, če bo že nekaj desetletij, Slovenec samo še pozabljeni pojem v slovarju, ravno zaradi takšnih kot si sam. Jaz vem, da svoj uspeh želim deliti z nekom, kaj mi bodo materialne dobrine, uspeh in vse kar pride zraven, če ga ne morem zapraviti za svoje najbližje.

Misliš, da tisti stari prdci, ki imajo preveč denarja, kar tako hodijo v tuje dežele iskat ženo itd. Pa ne zato, ker ima preveč denarja (zato doma ne išče, ker misli, da domačinke zanima samo denar, no najbrž jih res), ampak zato, ker ga samota ubija, tiste mu pa razlagajo, da ljubijo, da je edini moški, ki si ga želi in da bo ob njemu do konca njegovih dni. Vidiš korelacijo med vsemi obljubami?

Verjamem, da obstajajo osebe, ki enostavno želijo biti same in jim to tudi paše, kar pa ne pomeni, da se ne morejo zaljubiti in živeti z eno žensko. Ne boš verjel, vse potrebe ti lahko zadovolji tudi samo ena ženska, ni pa neobičajno, da ti jih ne more zadovoljiti nobena od desetih, ki si jih podrl prejšnji mesec. Kaj je bolje pa naj presodi vsak sam.

Sem že kar čez 30. Sem v letih, ko se eni moji vrstniki že ločujejo, vrstnice pa lovijo zadnji vlak in srečo.

Misliš, da se jaz nisem poskušil iti tega, kar promovirate ti in tebi podobni?

Meni materialne dobrine v življenju zelo malo pomenijo. Ogromno mi pa pomeni svoboda in iskrenost. Spoznal sem, d aje osebo, na katero se lahko popolnoma zaneseš, zelo težko najti.

Zato sem raje sam, kot da se grem nekaj na pol, kot 80% ljudi v tej državi.

Drek je že zdavnaj šel v propeler, jaz si nisem izmislil kapitalizma in takih odnosov med ljudmi. Jaz sem posledica, ne vzrok nečesa.

Jaz vam vsem srečno vezanim želim veliko sreče, za preživetje naroda pa mi je vseeno, ker nisem nacionalist.

Nazadnje urejeno:

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Kar se pa tiče jeze, mene ne jezi. Meni je zabavno, da ti nekdo baše ženo/punco/partnerko, kao ti nabijaš druge in se potem zvečer dobita in je kao vse v redu. Jaz tukaj vidim več razlogov, samo jih bom rajši zase zadržal, ker se mi zdi vse skupaj ena provokacija.

Čist pošteno, to je tvoja pravica. Meni se pač zdi zabavno, da se ljudje zmenijo, da x let ali celo do konc življenja ne bodo več raziskovali ali eksperimentirali, ker jih je strah naletet na kaj boljšega. V polovici primerov (ali koliko zvez pač razpade) pride boljša oseba itak že čist slučajno mimo, pol je pa surla, jok, prepir, pretep ali celo štihanje, ker je pač v tem primeru vsaj eden obljubil nekaj, česar se ne more držat.

Vsakemu otroku je jasno, da bo vsaka oseba sama od sebe (nobena obljuba ni potrebna) najraje preživljala čas s tisto osebo, ki se ji zdi najboljša. Pa vsakemu otroku je jasno, da je možno (in kar verjetno), da je med neznanci še kakšna boljša oseba. Hecno je, da si ljudje obljubljajo stvari, ki so v nasprotju s tema dvema enostavnima dejstvoma.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.365
2.739
113
Glede na tvoj lajfstajl, verjetno poznas se koga s podobnim mnenjem, prepricanjem. Kako se pa njih obnese, pripomore k trdnejsi vezi, jo pokonca? Kaj pa k pade libido?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
kaj sinti poskusal in kaj nisi, jaz ne vem. Vem pa, da danes ljudje ne znajo komunicirati in to na vseh ravneh. Oce si, brat sestra, sesttra mama, moz zena itd., da ne nastevam vseh kombinacij. Ze preprost in iskren kako si, kaj si pocela danes je vcasih dovolj, da se ti nekdo odpre. Vcasih pa ni tako preprosto, vendar se da in za osebe, ki ti nekqj pomenijo, se je potrebno ptruditi. V zivljenju zelo tezko uspes sam, vedno bos odvisen od nekoga pa najmsi bo to samo navaden delavec ali pa tvoji najblizji, ki bodo ob tebi.

se mi zdi, da je najlazje reci, Kriv je kapitalizem, kriva je cerkev, politika itd. Vec ali manj sprejemamo zavedne odlocitve. Tudi mene so zajebali pa me to ne dela zagrenjenega, sem bil jezen, seveda, vendar jih mirno odstranis iz zivljenja in spoznavas nove. Ves koliko je dus zunaj pa ne samo v Dezeli, ki so prav normalne in v redu za druzbo. Jaz menim, da ti si vzrok in posledica. Vzgoja, okolje in morda omejeno razmisljane so te naredili taksnega kot si.

Pa ne rabis biti nacionalist, da omogcis nekomu sladkibo zivljenja.