Bivši fu....?????

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
40+ al 30-

valjda je huda, drugač je drugi neb hotl žgat... matr čudn sptrašuješ...

e moj alko.

mogoče je tok nehuda, d ajo on žge dost, pa si pač pomaga.,

dej počak, da se midva pogovoriva..tole mi best tema na alterju

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Sej ma alkoholik prav. Kot da bi jaz tebe vprašal, al so čevapi, ki jih mlatiš vsak teden, dobra hrana. Pa ne tko sam teb dobra, ker mogoč ne znaš drugega skuhat, ampak vsem dobra.

Na takšna vprašanja se mi ne da odgovarjat. Če imaš kakšne teorije, jih lahko razgrneš, pa bom pokomentiru, če bo kaj zanimivega.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Manjka možnost, da se samo ne bojim konkurence.

Kako tvoja jedina ve, da ima dobro robo doma, če (recimo) 20 let ni preizkusila nobene druge?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Manjka možnost, da se samo ne bojim konkurence.

Kako tvoja jedina ve, da ima dobro robo doma, če (recimo) 20 let ni preizkusila nobene druge?

Pocas. Jedina ne ve.

Zdej pa nazaj. Zakaj ona hodi okol. Da se me bojid konkutence je odgovor na zakaj ti to sprejemas, toleriras. Mene zanima oa zaksj ons okol.

Pol pa se, ce ti tudi, zakaj ti okol. Kako sploh lahko?

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Testne vožnje. Ker lahko in ker to nobenmu ne škodi. Ja, jaz tudi, o tem sem že pisal.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Softi, če sta oba zato, zakaj pa ne, jima že paše, sam sicer nisem za take stvari, ampak to je njuna odločitev, drugo je če pride do varanja, tist pa z moje strani ni tolerance.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ok.
Kako pa izbirata testno vozili? A je point zapeljevanje in dokazovanje, da nisi za v odpis al je point namakanje?
Potem pa.....kako lahko. Kako lahko?

Kot moski podpiram idejo, da bi se zgal okol. Kot persona pa tega ne morem. Lahko drazim, podjebavam, flirtam, sam vec pa ne gre.
Da mi da ss-ovc pistolo na glavo in rece pozgi tole prasicko or die. Bi me môral ubit.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
softi marketing ti pa gre:)) tole k preberejo bejbe bo alterjev server počepnu zarad privatnih sporočil teb
wink-1.gif

no drugače pa je težka satanova filozofija... iščem in iščem toda ne najdem vračam se k tebi v objem...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Puste Satana nej živi po svoje. Če mu paše tak način življenja naj ga živi, saj je navsezadnje njegovo življenje! Drugače pa tudi jaz ne razumem da bi svojo "sharal" in se tudi ne trudim razumeti, je pa res da je boljše da sta se tako dogovorila kot imata kot pa da se drugje jahata na skrivaj.

Kot je pa že 8888 rekel, da moja na drug cvet skoči poti nazaj ni in je zaključila kariero
wink-1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
omenil si da je stara 35-40 let in če sta skupaj že nekaj časa ji pač pase malo spremembe, tebi bi tudi ne,brez zamere,
sicer pa itak sam vidiš da zenske nonstop eksperimentirajo od nohti, frizurce, oblekce, oprema stanovanja, vsega se hitro naveličajo kaj češ

lp