Bivši fu....?????

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ok.
Kako pa izbirata testno vozili? A je point zapeljevanje in dokazovanje, da nisi za v odpis al je point namakanje?
Potem pa.....kako lahko. Kako lahko?

Kot moski podpiram idejo, da bi se zgal okol. Kot persona pa tega ne morem. Lahko drazim, podjebavam, flirtam, sam vec pa ne gre.
Da mi da ss-ovc pistolo na glavo in rece pozgi tole prasicko or die. Bi me môral ubit.

Testno vozilo izbiraš po čemerkoli se ti pač zljubi. Point je primarno firbec, ostalo pa je neka mešanica napisanega.

To, čemur praviš "persona", se pri tebi pač bolj ozira na to, kar si je družba (s pomočjo cerkve) izmislila, kot na biološka dejstva. Nič ni narobe s tem, da si se s tem sprijaznil ali ti je to postalo všeč, mi je pa hecno, ko se sprašuješ (nisi edini), kako folk sploh lahko drugače, ko pa to sloni samo na družbenem konsenzu in je čist poljubna stvar.

Jaz sem zase dobro premislil in so ta nepisana družbena pravila odpadla kot knof z gat. Men zveza sama po sebi ne pomeni nič, če enih enostavnih testov (ali celo običajne okolice) ne prenese, in je tudi ne bom poskusil ohranit. Isto enemu hribovcu, ki ni še nikol peljal nič novejšega in je brez dnarja, ne bom verjel, da je njegov golf 2 najjači avto. Enmu hribovcu, ki je peljal vse možno in ima dost denarja, da lahko gre takoj v salon po tri nove, bom pa verjel, da je na golfu 2 nekaj posebnega, če ga še vedno vozi.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Smeh, lapaš in primerjaš nekaj živega (običjano z razumom, karakterjom itd.) s čevapi in avtomobili. Dosti pove o vsem.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kot moski podpiram idejo, da bi se zgal okol. Kot persona pa tega ne morem. Lahko drazim, podjebavam, flirtam, sam vec pa ne gre.
Da mi da ss-ovc pistolo na glavo in rece pozgi tole prasicko or die. Bi me môral ubit.

Zakaj imam občutek, da tvoja bere forum?
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
lepo pove že odnos do vsega, če primerjaš ljudi s testnimi vozili..tako da nadaljnje debatiranje postane brezpredmetno.
Sicer pa poznamo podobne primerke, ki se požvižgajo na "norme" pa se tudi vidi kolk so "srečni in zapolnjeni v lajfu" - beri tablete cigareti, živci, čiri in ostala zalega..

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
lepo pove že odnos do vsega, če primerjaš ljudi s testnimi vozili..tako da nadaljnje debatiranje postane brezpredmetno.

Dobro, potem pa ne debatiraj več, jaz bom pa še naprej s tistimi, ki se jim ne zdi brezpredmetno.

Napisano seveda ne pomeni, da menim, da so ljudje testna vozila ali čevapčiči, ampak služi samo ponazoritvi, da tako kot imajo avtomobili različne lastnosti, imajo različne lastnosti tudi ljudje (so boljši in so slabši, to je dejstvo), katere je dobro non-stop spoznavat. Če se od spoznavanja ogradiš, boš težko trdil, da si naredil vse, da si glede avtomobila, hrane ali človeka, s katerim preživljaš čas, sprejel optimalno odločitev.

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Sicer pa poznamo podobne primerke, ki se požvižgajo na "norme" pa se tudi vidi kolk so "srečni in zapolnjeni v lajfu" - beri tablete cigareti, živci, čiri in ostala zalega..

Sicer nimam nobene od naštetih težav, sam dr. sajkek zihr boljš ve. Drgač pa poznamo, ja. Tradicionalne monogamiste, ki se od ljubosumja štihajo v Mariboru (pa še kje, saj ni edini primer). Posploševanje ne deluje sam v eno smer.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Največ tega je pri t.i. klasičnih zvezah. Kjer se verjame v zvestobo itd.

Največje živčne izpade doživljajo ljudje, ki se jim porušijo sanje. Recimo o zvesti ženi.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Če imaš otroka z eno tečno žensko in se non stop kregata, kar pomeni da tudi otroku ni najlepše, boš pa srečen umrl?
Na vsaki strani imaš ekstreme, ampak tu je bolj vprašanje, zakaj nekatere tako jezi, kar dela Satan?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ali pa tisti, ki se vam posveti, da boste za sabo pustili en prazen kup ničesar.

Za mano bo ostal prah. Za tabo bo ostal prah.

Jaz bom umrl v zavedanju, da sem življenje živel polno in užival maksimalno. To je pa point lajfa, v bistvu, vsaj zame.

Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Na vsaki strani imaš ekstreme, ampak tu je bolj vprašanje, zakaj nekatere tako jezi, kar dela Satan?

Mislim da zato, ker so mu fauš, da mu to funkcionira. Oni morajo furat zvestobo, ali se pa kurbat na skrivaj. Vmes se še tresejo od straha, da ne bi slučajno nekega dne odkrili, da jih ženska vara.

To pa je recept za živčnost.

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
kdo govori v zvezi kjer je kreg govori se o zvezi kjer z nekom nekaj ustvarjaš, gradiš, vzgajaš... meni gre fuk po glavi vsakih pet minut verjetno puščam vtis da bi pofukal vse gar hodi ampak sam pri sebi vem da tega nočem početi z drugimi oz mi ženska, ki se ji reče mama mojih treh otrok zapolnjuje oz izpolnjuje prav vse želje, ki jih imam in obratno sva toliko odprta da si lahko poveva vse in nekako si ne predstavljava intimnosti z drugimi čeprav sva imela že marsikakšno idejo
iskreno povedano sex je nekaj povsem naravnega ampak bi hudo dolgo moral čakat da bi dobil pri svoji da bi me vmes premamila druga oz bi se mi moja morala hudo zagabit ampak potem je to že druga sfera potem nisva več za skupaj

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Jaz bom umrl v zavedanju, da sem življenje živel polno in užival maksimalno. To je pa point lajfa, v bistvu, vsaj zame.

Skakanje s cveta na cvet ti kakšne velike sreče in izpopolnjenosti ne prinese. Nekaj časa že, na dolgi rok pa pusti praznino.

Sicer pa, kako mora biti fajn, ko ti ženska pribije, da se je dala dol s tvojim najboljšim kolegom, ti ji pa hladen ko špricer začneš naštevati, katere si sam nategnil. Potem se pa oba iskreno temu nasmejita brez vsakega grenkega priokusa.
tongue-1.gif

Sicer pa, dokler satan ne pove, koliko bab, ki niso bile njegova, je dejansko nategnil v zadnjih dvet letih in koliko jih je njegova, nimamo kaj veliko moralizirati. Ker imam občutek, da ne prav veliko.
smile-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
To, čemur praviš "persona", se pri tebi pač bolj ozira na to, kar si je družba (s pomočjo cerkve) izmislila, kot na biološka dejstva.
No, spolno zvestovo partnerju dvomim, da si je izmislila samo cerkev, navsezadnje najdemo živalske vrste, ki živijo z enim partnerjem do konca življenja... Mene osebno ne moti, če kdo živi drugače kot jaz, ne drži pa, da je zvestoba partnerju produkt razvoja družbenih norm ipd.
smile-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:

Skakanje s cveta na cvet ti kakšne velike sreče in izpopolnjenosti ne prinese. Nekaj časa že, na dolgi rok pa pusti praznino.

Če bi pozorno prebral njegov post, bi videl, da je napisal, da to velja zanj. Ti pišeš, da skakanje s cveta na cvet ne prinese sreče, pozabljaš pa, da to velja zgolj zate, za druge tega ne moreš ravno trdit. Boš ful presenečen, če ti povem, da ti rolex ne prinese sreče?

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sicer pa, dokler satan ne pove, koliko bab, ki niso bile njegova, je dejansko nategnil v zadnjih dvet letih in koliko jih je njegova, nimamo kaj veliko moralizirati. Ker imam občutek, da ne prav veliko.
smile-1.gif

Nimam interesa spreminjat tvojih občutkov. Če ne verjameš, pač ne verjemi, meni je prav, zaradi številke itak ne boš nič bolj.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ni nujno, da si je cerkev to izmislila, promovira pa zelo na veliko (zato so župniki ponavadi zraven na porokah). Nekatere živali so z enim partnerjem, nekatere pa se parijo z večimi. Vprašanje je, katerim od teh bi ljudje bili bolj podobni, če ne bi bilo določenih družbenih vplivov. Ne trdim, da je en recept pravilen in dober za vse ter da so monogamne zveze avtomatsko zanič. Je pa dejstvo, da je veliko ljudi, ki se sploh ne zavedajo, da to ni za njih, pa se vseeno spustijo vanje, zato je pa toliko razpadlih. Za ta dva že ni bilo preveč dobr.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Če bi pozorno prebral njegov post, bi videl, da je napisal, da to velja zanj. Ti pišeš, da skakanje s cveta na cvet ne prinese sreče, pozabljaš pa, da to velja zgolj zate, za druge tega ne moreš ravno trdit. Boš ful presenečen, če ti povem, da ti rolex ne prinese sreče?

Verjetno ne bi mogel verjeti, če ti povem, da to dobro vem, ampak mnenje nekoga, ki si o nekomu ustvari celotno sliko iz ene teme, zame pač ni relevantno. Kar se tiče jebačev, je pa splošno znano, da tisti, ki pogosto menjavajo partnerje, največkrat končajo sami in zagrenjeni. Sicer pa je imel najbrž vsak obdobja, ko je malo bolj menjaval ženske in ve, da razen trenutnega zadovoljstva, kaj veliko sreče od tega ni imel.

Citat:
Nimam interesa spreminjat tvojih občutkov. Če ne verjameš, pač ne verjemi, meni je prav, zaradi številke itak ne boš nič bolj.

Očitno ne čutiš, da stopam tebi v bran. Nekaj je, če imata partnerja zmenjeno, da bosta tolerirala skoke čez plot, pa tega ne počneta ravno pogosto, drugo pa, če se non stop gonita okoli. In če gre za drugo, lahko začnemo kaj hitro ugibati o revanšizmu, tekmovalnosti pa še čemu. V tem primeru je res boljše biti sam.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Ne mislim samo skakanja s cveta na cvet, ampak splošen način lajfa. Meni se ni treba prilagajati nikomur. Kakor hitro imaš zvezo, sploh klasično, takoj živiš kompromisarsko, hočeš-nočeš.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Nekaj je, če imata partnerja zmenjeno, da bosta tolerirala skoke čez plot, pa tega ne počneta ravno pogosto, drugo pa, če se non stop gonita okoli. In če gre za drugo, lahko začnemo kaj hitro ugibati o revanšizmu, tekmovalnosti pa še čemu. V tem primeru je res boljše biti sam.

Aha, če misliš tako, se s tem precej strinjam. Ravno o tem, da ne gre za nikakršno tekmovanje, sem pisal nekaj strani nazaj. Pa na tej strani, da gre v prvi vrsti za eksperimente. Pa ene trikrat, da menim, da se da bolje ovrednotit partnerja, če ga imaš s čim primerjat (in s primerjavami ne nehaš nujno po "poroki"). Mislim, da bi iz tega moralo biti vse skupaj precej razvidno. S slednjim si odlično zadel.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Hehe, bi človek rekel, da bi se za 35-letnika pričakovalo, da je čas eksperimentiranja že za njim.
grin1.gif

Kasius, to je pa res. Ampak enkrat se človek mora umiriti in vnesti. Verjetno si nihče ne želi biti na stara leta sam.
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
No ja po tej logiki morš met sam dost dnarja, pa te tud na stara leta crklja ene pet "plačank" :p