Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ok.
Kako pa izbirata testno vozili? A je point zapeljevanje in dokazovanje, da nisi za v odpis al je point namakanje?
Potem pa.....kako lahko. Kako lahko?
Kot moski podpiram idejo, da bi se zgal okol. Kot persona pa tega ne morem. Lahko drazim, podjebavam, flirtam, sam vec pa ne gre.
Da mi da ss-ovc pistolo na glavo in rece pozgi tole prasicko or die. Bi me môral ubit.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kot moski podpiram idejo, da bi se zgal okol. Kot persona pa tega ne morem. Lahko drazim, podjebavam, flirtam, sam vec pa ne gre.
Da mi da ss-ovc pistolo na glavo in rece pozgi tole prasicko or die. Bi me môral ubit.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
lepo pove že odnos do vsega, če primerjaš ljudi s testnimi vozili..tako da nadaljnje debatiranje postane brezpredmetno.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Sicer pa poznamo podobne primerke, ki se požvižgajo na "norme" pa se tudi vidi kolk so "srečni in zapolnjeni v lajfu" - beri tablete cigareti, živci, čiri in ostala zalega..
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
lepo pove že odnos do vsega, če primerjaš ljudi s testnimi vozili..tako da nadaljnje debatiranje postane brezpredmetno.
Sicer pa poznamo podobne primerke, ki se požvižgajo na "norme" pa se tudi vidi kolk so "srečni in zapolnjeni v lajfu" - beri tablete cigareti, živci, čiri in ostala zalega..
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ali pa tisti, ki se vam posveti, da boste za sabo pustili en prazen kup ničesar.
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Na vsaki strani imaš ekstreme, ampak tu je bolj vprašanje, zakaj nekatere tako jezi, kar dela Satan?
Citat:
Jaz bom umrl v zavedanju, da sem življenje živel polno in užival maksimalno. To je pa point lajfa, v bistvu, vsaj zame.
No, spolno zvestovo partnerju dvomim, da si je izmislila samo cerkev, navsezadnje najdemo živalske vrste, ki živijo z enim partnerjem do konca življenja... Mene osebno ne moti, če kdo živi drugače kot jaz, ne drži pa, da je zvestoba partnerju produkt razvoja družbenih norm ipd.Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
To, čemur praviš "persona", se pri tebi pač bolj ozira na to, kar si je družba (s pomočjo cerkve) izmislila, kot na biološka dejstva.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Jaz bom umrl v zavedanju, da sem življenje živel polno in užival maksimalno. To je pa point lajfa, v bistvu, vsaj zame.
Skakanje s cveta na cvet ti kakšne velike sreče in izpopolnjenosti ne prinese. Nekaj časa že, na dolgi rok pa pusti praznino.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sicer pa, dokler satan ne pove, koliko bab, ki niso bile njegova, je dejansko nategnil v zadnjih dvet letih in koliko jih je njegova, nimamo kaj veliko moralizirati. Ker imam občutek, da ne prav veliko.
Citat:
Če bi pozorno prebral njegov post, bi videl, da je napisal, da to velja zanj. Ti pišeš, da skakanje s cveta na cvet ne prinese sreče, pozabljaš pa, da to velja zgolj zate, za druge tega ne moreš ravno trdit. Boš ful presenečen, če ti povem, da ti rolex ne prinese sreče?
Citat:
Nimam interesa spreminjat tvojih občutkov. Če ne verjameš, pač ne verjemi, meni je prav, zaradi številke itak ne boš nič bolj.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Skakanje s cveta na cvet ti kakšne velike sreče in izpopolnjenosti ne prinese. Nekaj časa že, na dolgi rok pa pusti praznino.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Nekaj je, če imata partnerja zmenjeno, da bosta tolerirala skoke čez plot, pa tega ne počneta ravno pogosto, drugo pa, če se non stop gonita okoli. In če gre za drugo, lahko začnemo kaj hitro ugibati o revanšizmu, tekmovalnosti pa še čemu. V tem primeru je res boljše biti sam.