Bivši fu....?????

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
avtorju teme:
Oglasi se kaj pa napiši kako si se odločil. Ne vem pa, kaj je glavni razlog (iz njene strani), da hodi na kosila z ex jebachem.

hotSatan
maš pa res zanimivo življenje oz. urejeno to s partnerico
zmaga.gif

ne razumem zakaj se tisti, ki se imajo za monogamiste tako razburjajo, ob hotSatanovih postih. Live and let live!
wink-1.gif

ampak nekaj mi pa vseeno ni jasno, ker pa je nekdo to že napisal....evo citata:

Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Dec je car ko se fuka okoli baba pa [cenzura]... Dokler boste večina tako mislili se pač ne da govorit o enakopravnosti.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Dec je car ko se fuka okoli baba pa [cenzura]... Dokler boste večina tako mislili se pač ne da govorit o enakopravnosti.

Da prodam staro foro... če ključavnico odpre vsak ključ, imaš zanič ključavnico. Če pa imaš ključ, ki odpre veliko ključavnic, potem imaš THE ključ!

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:

Da prodam staro foro... če ključavnico odpre vsak ključ, imaš zanič ključavnico. Če pa imaš ključ, ki odpre veliko ključavnic, potem imaš THE ključ!

se pravi:

če tip podre dosti žensk je "CAR"!
če ženska sexa z dostimi je pa "ku.rba"?

(ob predpostavki, da sta oba "car" in "ku.rba" v zvezi)

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:

Varnostni vijak je tudi precej zanič, če ga vsak natični ključ (ki se povezne gor kot vagina na penis) odšraufa. Pa kapa, ki paše na vsako glavo, je tudi dobra.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
avtorju teme:
Oglasi se kaj pa napiši kako si se odločil. Ne vem pa, kaj je glavni razlog (iz njene strani), da hodi na kosila z ex jebachem.

hotSatan
maš pa res zanimivo življenje oz. urejeno to s partnerico
zmaga.gif

ne razumem zakaj se tisti, ki se imajo za monogamiste tako razburjajo, ob hotSatanovih postih. Live and let live!
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik Alan pravi:

aplauz.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:

Varnostni vijak je tudi precej zanič, če ga vsak natični ključ (ki se povezne gor kot vagina na penis) odšraufa. Pa kapa, ki paše na vsako glavo, je tudi dobra.

ej..

a teb tvoja kdja reče

dej me tko k me je zanč un..

al pa..najboljši si

al pa s tabo mi full sede

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ne, ker je samoumevno. Ti si že tud probu korenje, pa se čevapi nimajo česa bat. Če bi presedlal čist na korenje, pa ti tudi ne bi bili fouš, ker bodo vedno našli nekoga drugega, ki jih bo malcal.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ni tko naštiman, da se kajmak pogojuje s čevapi, zato ni razloga , da bi se jedlo čevape, če niso dobri. V trgovini ti tud ponavad ne rečejo, da moraš vzet čevape, če hočeš kajmak, ampak ga lahko dobiš posebej. Zato tud ni glavobolov pol.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ne vem, še nisem slišal za človeka, ki zaradi prehranjevanja z eno vrsto hrane kar pozabil, da obstaja tudi druga hrana. Zveni kot resen nevrološki defekt. Men recimo vsak dan rata, da jem kaj drugega.