Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Dec je car ko se fuka okoli baba pa [cenzura]... Dokler boste večina tako mislili se pač ne da govorit o enakopravnosti.
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
ampak nekaj mi pa vseeno ni jasno, ker pa je nekdo to že napisal....evo citata:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Dec je car ko se fuka okoli baba pa [cenzura]... Dokler boste večina tako mislili se pač ne da govorit o enakopravnosti.
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Da prodam staro foro... če ključavnico odpre vsak ključ, imaš zanič ključavnico. Če pa imaš ključ, ki odpre veliko ključavnic, potem imaš THE ključ!
Citat:
Da prodam staro foro... če ključavnico odpre vsak ključ, imaš zanič ključavnico. Če pa imaš ključ, ki odpre veliko ključavnic, potem imaš THE ključ!
Citat:
avtorju teme:
Oglasi se kaj pa napiši kako si se odločil. Ne vem pa, kaj je glavni razlog (iz njene strani), da hodi na kosila z ex jebachem.
hotSatan
maš pa res zanimivo življenje oz. urejeno to s partnerico
ne razumem zakaj se tisti, ki se imajo za monogamiste tako razburjajo, ob hotSatanovih postih. Live and let live!
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Varnostni vijak je tudi precej zanič, če ga vsak natični ključ (ki se povezne gor kot vagina na penis) odšraufa. Pa kapa, ki paše na vsako glavo, je tudi dobra.