Bivši fu....?????

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ni to digitalna stvar, da je al pa je ni, povsod pač ni enaka
wink-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ja, imaš prav, da ni, saj tud pri seksu z vsako osebo ni isto involvementa. Zadovoljstvo pa ravno tako ni digitalna stvar, da bi samo bila ali pa ne, ampak je vedno lahko še večje, zato je mal čudno, da bi se človek moral za zadovoljstvo obračati 110 % samo na eno osebo (pa če želi pitje pira z drugimi, pogovor z drugimi, delo z drugimi ali eksperimentalni seks z drugimi).

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Dobra ja...ha ha..Zvesti so samo..veš kateri..tisti, ki nimajo šans..

hysterical-1.gif

No s takimi izjavami dokazuješ kako mlečen si še v glavi. Na žalost. Pa ne gre za zagovarjanje enega principa zveze ali drugega. Ampak enostavno se ti posmehuješ iz drugačnega principa kot ga furaš sam. Resnica ni nikoli samo ena. In sam sebe negiraš, živi in pusti umreti..model a ti sploh veš kaj govoriš
rolleyes-1.gif
Pa vem, da ti niti sploh nima smisla pisati ampak oprost prjatu, mlečen si.

HotSatan, bravo, da uspeš furati tisto kar vama odgovarja, odkrito in trdno. Če vama špila potem keep going
zmaga.gif

Sam imam ženo, otroka, varam ne, zaupam ji in ona meni. Nama zveza funkcionira. Posteljne užitke pa znava začiniti na mnoge načine. Tako da nama je kul. In kaj zdaj? Sem za nekatere omejeni ali neprivlačen moški, ker ne iščem še ene za porivat? Sam sebi lažem, ker se rad vrnem domov k ženi in se skupaj zabavava in spijeva kakšno pivo na terasi ko gre otrok spat?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Poročen si pa, kako dolgo?

V reali še nisem srečal tipa, ki je poročen vsaj 5-6 let, ki bi trdil stvari, ki jih trdiš ti. Zgleda, da je alter res zbirališče nekih posebnih tipov, ki so še po dolgih letih zakona zelo zadovoljni z monogamijo v zakonu.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Poročen dve leti, skupaj živiva 7 let, otrok star dobra 3 leta....ne vem zakaj tako težko dopuščaš možnost, da tudi taka "tradicionalna zveza" funkcionira? Misliš, da je samo "tvoja" pot edina, prava, delujoča? Itak da so prepiri, kje pa niso. Ampak, če imata oba partnerja kolikor toliko pošlihtano podstrešje se da o vsem pogovoriti. Pogovor je ključen, pa naj bo to s partnerjem ali pa s prijateljem, lahko pa tudi sam s sabo, če ti paše
smirk-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
kasius ko odrasteš ti sex ni več prva prioriteta v življenju. Sam vem, da se držim tega kar pravi pakul in tudi meni zdaj fukcionira... pač smo si različni. enim laufa tako enim drugače eni si zatiskajo oči enim ni treba. ne mormo vseh ljud "popredalčkat"

ker zanimivo a ne, obstajajo tudi samski ki se nikoli niso poročili ki nikoli niso imeli nobenega partnerja nič... pa še zdaj normalno živijo

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
v tej temi ste ga tako posrali s temi offtopici, da sploh ne vem več kaj se je zgodilo z možakarjem, ki je odprl temo.

Lahko bi vsaj debatirali o večerjah z bivšimi fuk... ne pa o odprtih zvezah s fukarjenjem vsepovprek. Odprite svojo temo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Joj ko bi ti vedel kako se smešiš s takimi izjavami, ker res daješ občutek, da ne nimaš pojma kaj govoriš, razen, da si v fazi, kjer si v glavi prepirčan, da si Alfa jebač, da ne rabiš nobenega ob sebi in vsi ki ne živimo po tvojem slogu smo dolgočasni.
Daj mi povej, kaj misliš, da se ga jaz ne nabijem občasno ko mi zapaše s kolegi v kafani, da ne grem smučat ali pa na road trip z kolegi za nekaj dni brez žene otroka, misliš, da ne smem doma gledati akcije s Steven Segalom, če bi to rad? Kaj pa je zate dolgočasno? Da na vsake par dni sexsam z isto žensko, katera mi je kljub otroku še vedno abnormalno sexy in imam bonerja samo da jo zagledam v oprijetih hlačah ali modrcu? Da mi občasno izrazi željo, da bi še kakšno žensko naju v postelji? Si to hotel slišati?
Dej res no...prej ko si boš izbil v glave, da je tvoj način lajfa pravilni, vse ostalo je dolgočasno, prej se ti bo svet odprl. Veš miško, tudi ti se staraš in ne boš daleč od dneva ko ti bodo kar naenkrat bejbe govorile, ti si pa že star
evil.gif
Pa moli boga, da bo s tvojim onetom vedno vse ok, ker si ne znam predstavlajti kaj zna kakšna trajna impotenca narediti v glavi takim alfa samcem katerim vse bazira zgolj na seksu :D

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Kasius je zelo daleč od alfa jebača, tako da res ne vem česa se oklepa?

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Če tak dolgocajtn lajf pomeni "odrasti", potem upam, da nikoli ne bom odrasel.

Sej nič ne rečem, če ti tak način življenja ustreza, uživaj, ne posiljuj pa drugih s svojimi nazori. Za tiste, kjer sta dve sorodni duši v razmerju še vedno obstajajo swinger klubi in podobno, tko da poročen lajf ni nujno tko dolgočasen, kot si ti misliš, le jajc nimaš, da bi tisti, s katero bi lahko bil long run, predlagal kaj takega...al ti pa mogoče ni všeč, da bi se ona tud sekala z drugim...ne vem, v vsakem primeru kaže na tvojo ozkost...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
njegov problem je da pač ni pripravljen vložit več ko 3 % sebe, oz kolko njega pač predstavlja kita
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Razumem, da si to rečeš. Kaj pa ostalih 10%? Ne razumem pa, da vse nas ostale značuješ za dolgočasneže, ki si zatiskamo oči, ker bi globoko v sebi naskočili vsako na dveh nogah in da je dejansko nemogoče z eno osebo preživeti več kot mesec dni skupnega življenja.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sori, malo mi je pač čudno, ko tu itak vsak trdi zase, da je v zvezi ful srečen, po drugi strani pa limajo nage babe v sosednjo temo, razglabljajo, katera je dobra, katera ni, zvečer tukaj raje razglabljajo o x temah, ko da bi doma crkljali svoje žene..

To meni ni ravno obnašanje srečnih zakoncev, prej zdolgočasenih zakoncev.

Da ne bomo odkrivali tople vode, bilo je že malo morje tem, kjer so dotični bodisi direktno, ali indirektno priznali, d arade volje skočijo še kam drugam, ali pa pač, da bi, samo nimajo poguma..

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ne vem od kje ti vzporednica, če ima nekdo doma ženo, da pa ne sme nage babe nalimati na Alter?
Midva večkrat skupaj kakšno na ulici pokomentirava, pač v smislu, uff ker gaštel, pa tud če je tipo dober, pač ja hud tip kaj naj, najlepšega ni, nas je samo veliko lepih
evil.gif

Tako da glej, nama pač ni dolgčas, pa niti te nimam kaj prepričevati v nasprotno. Men je fino (če verjameš ali ne), teb je tudi fino, super, sam da smo zadovoljni.
tongue-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
HotSatan, bravo, da uspeš furati tisto kar vama odgovarja, odkrito in trdno. Če vama špila potem keep going
zmaga.gif

Sam imam ženo, otroka, varam ne, zaupam ji in ona meni. Nama zveza funkcionira. Posteljne užitke pa znava začiniti na mnoge načine. Tako da nama je kul. In kaj zdaj? Sem za nekatere omejeni ali neprivlačen moški, ker ne iščem še ene za porivat? Sam sebi lažem, ker se rad vrnem domov k ženi in se skupaj zabavava in spijeva kakšno pivo na terasi ko gre otrok spat?

Lepo, da tudi tebi funkcionira. Neprivlačen in omejen? Niti približno. Mogoče kvečjemu manj firbčen v smislu eksperimentiranja z drugimi ljudmi (pride vsaj do komentiranja drugih, za nekatere je še to nedopustno), pa morda zato bolj firbčen v smislu eksperimentiranja z eno osebo ali česa drugega.

Drugač pa nimam problema z eksperimentalnim seksom z drugimi ljudmi (če glede tega ne lažeš. Če moraš, imaš napačnega partnerja), prav tako ne s pitjem piva z drugimi ljudmi (če glede tega ne lažeš. Če moraš, imaš napačnega partnerja). Kaj bi lahko imel proti pitju piva s partnerico, mi pa sploh ni jasno.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja verjetno se moj ego, ravno tako kot tvoj, ful bolje počuti, če bi nekaj vsak po svoje nabijal na forumu. V čem je fora, sej a se moramo komu dokazovati? Zakaj že? Jaz ti verjamem, da tako furaš, super, sem res vesel in podpiram take odprte zveze ravno iz razloga, ker vem kako se folk ne zna pogovarjati in je ogromno ega v igri. Take zveze dokazujejo nasprotno. Zato pa tebi pravim samo
zmaga.gif

Drugače pa tudi meni ni jasno, zakaj so nekateri tako sveto prepričani, da je monogamna zveza dolgočasna. Kje pa piše, da nekdo, če le to hoče in ima zadeve urejene, k sebi v posteljo ne more povabiti še koga, čeprav ima prstan na roki? Naprimer trojčki, pari,..karkoli pač folku odgovarja?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sori, malo mi je pač čudno, ko tu itak vsak trdi zase, da je v zvezi ful srečen, po drugi strani pa limajo nage babe v sosednjo temo, razglabljajo, katera je dobra, katera ni, zvečer tukaj raje razglabljajo o x temah, ko da bi doma crkljali svoje žene..

To meni ni ravno obnašanje srečnih zakoncev, prej zdolgočasenih zakoncev.

Da ne bomo odkrivali tople vode, bilo je že malo morje tem, kjer so dotični bodisi direktno, ali indirektno priznali, d arade volje skočijo še kam drugam, ali pa pač, da bi, samo nimajo poguma..

1. a si nabavil opanke
2. a si kaj kavsal ta teden
3. biti poročen in gledati nage babe v sosednji temi ni greh, prepoved ali kakroli.
4. biti poročen in gledati ange babe v sosednji temi z ženo je pa carsko.

poročen lahko menjaš z v vezi.

pač gledaš, ogovarjaš, uščipneš, namočiš.