Bivši fu....?????

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
V klasični zvezi mora biti nekaj že kar dlje časa zares (vsem očitno, a si morda še noben noče priznati) narobe, da takoj (v trenutku) zamenjaš partnerja.

Sam sem sam tok vprašal ker me zgoraj opisan način življenja pač močno spominja na srednješolske in študentske čase, kjer nam je bilo vsem tipom in puncam res vseeno za vse. Pol so se pa časi malo spremenili.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
V klasični zvezi mora biti nekaj že kar dlje časa zares (vsem očitno, a si morda še noben noče priznati) narobe, da takoj (v trenutku) zamenjaš partnerja.

Sam sem sam tok vprašal ker me zgoraj opisan način življenja pač močno spominja na srednješolske in študentske čase, kjer nam je bilo vsem tipom in puncam res vseeno za vse. Pol so se pa časi malo spremenili.

Kje si uspel razbrati, da je HotSatanu vseeno za vse?

Mislim, da je obratno, prav v taki zvezi, kot jo ima on, mora biti zaupanje med partnerjema na še višjem nivoju, da to funkcionira.

Klasične zveze temeljijo na "seksava samo med sabo". Zato so zelo ogrožene že v trenutku, ko se razve, da je bilo to pravilo kršeno. V odprti zvezi pa to pravilo niti ne obstaja. Zato mora partnerja povezovati še marsikaj drugega, ne samo seks, da vztrajata skupaj.

Da ti klasična zveza laufa, moraš biti res monogamen, ali pa lažnjivec. Torej, za človeka, ki si prizna, da je poligamen, to ni.

Ne vem, zakaj se vas tolk modelov na tem forumu čuti dobesedno ogrožene, ker njemu taka zveza uspeva. Živi in pusti živeti.

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Zato, ker imamo slovenci vprogramirano fovsijo in posesivnost.
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Saj lahko da imamo vse to vgrajeno; ampak sam mislim, da gre pač za malo večjo odgovornost z leti, ko postajaš starejši, začneš sam plačevati račune... ko smo bili mladi smo se neodgovorno žgal, ko pa si starejši se pač zavedaš, da ima tudi to svojo ceno (in to ne mislim toliko na neko ljubosumje, kot pa na spolne bolezni, skupni finančni projekti itd.).

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.361
9.597
113
EU
Fantje, popolnoma ste zabluzili s temo.
Dokaz je jure33 @, ki se sploh več ne oglaša.
bonk.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Citat:
Saj lahko da imamo vse to vgrajeno; ampak sam mislim, da gre pač za malo večjo odgovornost z leti, ko postajaš starejši, začneš sam plačevati račune... ko smo bili mladi smo se neodgovorno žgal, ko pa si starejši se pač zavedaš, da ima tudi to svojo ceno (in to ne mislim toliko na neko ljubosumje, kot pa na spolne bolezni, skupni finančni projekti itd.).

...in se ne ukvarjas z drugimi in njihovim zivljenjem.
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Kdo pa komu ne pusti živeti? Jaz vsakemu od vas želim, da boste vaša življenja živeli na polno (in to kakorkoli si boste zaželeli)
cheer.gif

Smo pač na forumu pa malo komentiramo an
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:

...in se žgeš na skrivaj in ženi za hrbtom..?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
če maš doma vse kar rabiš in še več pač ni treba okol gledat, samo za to se je pač treba predat 110 % kar pa je težko dandanes, ker vsi kr nekaj pazimo na vse strani
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
LOL, ti si tak kot en moj kolega, ki ima same izgovore, da ne rabi "odrast" in da lahk dela kaj hoče. .. je pa smešno ko mal spije, pa potem udari prava psihoza, starost pa v lajfu tema, tipično. Kriv pa izključno sam.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Sej ni letelo tocno nate, smo tvoj citat se si sposodil.
smile-1.gif

Le zanimivo je, kako pride na plan moraliziranje in predalckanje.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz pa pravim, fajn da vama laufa
zmaga.gif

meni je tud vsec taksna "veza", laufam nekaj podobnega in nocem vec nazaj na 1:1
tongue-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:

Seks nima nujno veze s finančnimi projekti, razen če je del pogodbe (čemur se potem reče prostitucija, le da ni nujno direktno za keš). Če se lahko z lokalnim štromarjem dogovoriš za potek projekta, ne da je seks omenjen, se lahko tudi s partnerico.

SPB so seveda relevantne, imamo pa danes kondome, teste in zdravila. Če bi te motilo, da tvoja partnerica s kondomom seksa z nekom, ki ima svež test in je vsepovsod negativen, te dejansko ne motijo SPB, ampak nekaj drugega.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če maš doma vse kar rabiš in še več pač ni treba okol gledat, samo za to se je pač treba predat 110 % kar pa je težko dandanes, ker vsi kr nekaj pazimo na vse strani
smile-1.gif

Zakaj bi se bilo treba glede seksa nekomu predat 110 % in to iskat pri samo eni osebi, če ni problema glede pogovora, gledanja športa in pitja pira (in kar še je drugih prijetnih aktivnosti) z drugimi osebami? To so vse naravne in zabavne aktivnosti (znanstveno dokazano), s katerimi ni nujno, da komu škodiš. Zakaj omejevat eno stvar, drugih pa ne?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
smile-1.gif

Zakaj bi se bilo treba glede seksa nekomu predat 110 % in to iskat pri samo eni osebi, če ni problema glede pogovora, gledanja športa in pitja pira (in kar še je drugih prijetnih aktivnosti) z drugimi osebami? To so vse naravne in zabavne aktivnosti (znanstveno dokazano), s katerimi ni nujno, da komu škodiš. Zakaj omejevat eno stvar, drugih pa ne?

za tebe nevem, ampak jaz pri pitju pira al pa sexu nisem enako involved, al kak naj povem
grin1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Aha, involvement nardi razliko? Zveni dost nerodno, če hočeš kdaj prostovoljno narest kaj, kar nima zveze s partnerico in zahteva involvement. Služba recimo. Sploh če še hkrati uživaš v tem, bo cela katastrofa. Ali kako?

Nazadnje urejeno: