bine iz gostilne

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Zdaj se bo pa obrekovalo vsakega, ki si upa te domišljave kuharčke malce na zemljo spustiti. Ti šalabajzarji ne znajo niti jajc skuhat, kaj šele speči kaj na rare/medium/well done.. potem je pa kup izgovorov.
Kar naj se malce dvigne standard, vsaj začimbe lahko spoznajo..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Itak je pa šov in men je vseen, ker Bineta dobro poznam in vem da je super dečko!

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
524
76
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
.....med drugim prodal imetja, da je lahko šel. Sej poanta je v tem, da pri nas "plebejec" ne vidi več tega, kako in zakaj je sam tako zaribal, ampak samo še to, kako so oni tam gor krivi za to, da je on zaribal.

Medklic: po Mariburu in v Prlekiji sem letos, ne more rečt drugega, kot zgrožen opazoval v bistvu urejene, pred točo zaščitene plantaže sadja, ki bo že drugo leto propadlo. Hebemu mater....pri nas se pa res nič ne splača očitno. Plebs pa nima za jest. Sarcasm off....
stupid-1.gif

Ja no, po srednji šoli pa ni imel glih ne vem kolk imetja (razen če ni pojerbal), tako da ga ne preveč v zvezde kovat s tem dejanjem (šel v tujino in bla bla bla). Še veliko jih je šlo, ker so morali, tako da ne zdaj delat neke zgodbe iz tega kako je uspel iz nič itd...
rolleyes-1.gif

Konec koncev verjetno zna kuhati, drugače pač ne bi vodil te oddaje, zato je vse skupaj samo stvar okusa kje se dobro je, kje je dovolj na krožniku ter konec koncev tudi koliko kje stane krožnik hrane.
Brez veze ga hvaliti ali pa udrihati po njem, saj ima vsak izbiro v življenju in lahko gleda ali pa ne gleda te oddaje.

Itak je pa to alter scena in so vsi znalci in "znalci" o vsem tem, kar se dogaja okrog njih.
wink-1.gif

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Mislim, kakšna debata; saj to je samo show za rajo. Za vodjo pa izberejo (o profi znanju ne bi, verjamem, da je vrhunski kuhar) nekoga, ki ima v redu izgled, je vodljiv in sledi scenarijo. Ostalo je pa promocija pa trganje na koščke oseb, ki so (nekateri morda celo zares) prišli tja, da bi se kaj naučili - ali pa se samoreklamirali.
Ma kdo še jemlje to zares.
Ko si utrujen je Bruce Willis bolj gledljiv kot kakšna resna drama evropske produkcije. Pop glasba je bolj ustrezna za zvočno kuliso kot Wagner, npr.
Tako se ta svet vrti. Eni beremo Alter na računalniku, drugi pa Science international...
LPM

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Bine je sel po srednji soli v francijo in je tam leta delal 16 ur na dan da je lahko prisel do tega.

jah se prej pa je 7 let delal...tak da goba opet nakladas tak kot pri alenkici

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Prvi dve sezoni si bil glavni salabajzer, ce nisi znal zelenjave na "žuljen" zrezat, v tretji ta tehnika sploh ni bila omenjena, pa nekateri, sploh punce nimajo pojma kako nož obrnit...

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Prvi dve sezoni si bil glavni salabajzer, ce nisi znal zelenjave na "žuljen" zrezat, v tretji ta tehnika sploh ni bila omenjena, pa nekateri, sploh punce nimajo pojma kako nož obrnit...

Ne upajo več reskirat. Lani jim je eden dva dni skupaj rezal zelje.
hysterical-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Normalno je, da se v šov vzame tud nekaj takšnih, ki se jih lahko z lahkim srcem v štartu odjebe. Težko bi Bine zmetal ven 15 vrhunskih kuharjev. To sezono bom spremljal, ker enega osebno poznam drugi pa je iz našega konca in je velik palamuđija
grin1.gif

Bi pa rad okusil kulinariko "praznoglavca", ki pravi, da je Bine nek šalabajzer...
cheer.gif

Pravijo, da je car v kuhinji in izven nje. Preprost motorist, ki pride v vsako vikendico na klobaso, če ima čas.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.890
113
Emona / Carnium
Men je model mudel, ker ne je*e folka, k nima stika z realnostjo, k so naduti, k mislijo, da so mudeli (pa niso), k jih zabija na realna tla s svojimi komentarji in tako dalje. Model ne je*e 5% in tako je prav. On bi lahko te kuharske "wanna be-je" šolal tudi o čem drugem, ne samo o kuhariji. In takih ljudi, kot je on, v Sloveniji manjka. Imamo neomejene količine ljudi, ki MISLIJO, da so mudeli, ki so prepričani, da si zaslužijo več še preden odprejo usta pa take fore.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
res je tale bine hud kuhar, zaradi mene ima lahko 60 zvezdic od michelina, ampak, da dela ene zvitke in uporablja listnato testo od mlinotesta namesto, da bi jih naredil sam, ker je to pac osnova dobrega, ne odlicnega za kakrsnega se ima in ga imajo, pac pa dobrega kuharja. (!)

amater.
bonk.gif

a boste spet brisali moje poste in me dali v ban?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Men je model mudel, ker ne je*e folka, k nima stika z realnostjo, k so naduti, k mislijo, da so mudeli (pa niso), k jih zabija na realna tla s svojimi komentarji in tako dalje. Model ne je*e 5% in tako je prav. On bi lahko te kuharske "wanna be-je" šolal tudi o čem drugem, ne samo o kuhariji. In takih ljudi, kot je on, v Sloveniji manjka. Imamo neomejene količine ljudi, ki MISLIJO, da so mudeli, ki so prepričani, da si zaslužijo več še preden odprejo usta pa take fore.

zabija jih? kako? saj mu nihce noce, ne upa, ne sme predvsem pomojem, nic reci, ker bi ga fuknili iz showa kolikor je dolg in sirok. vsi se mu klanjajo kot, da je clovek bog. vsaka druga beseda je oprosti sef, razumem sef. hahaha.
hysterical-1.gif

aja pa kaksen sef to? izgubljeno s prevodom spet? chef ni isto kot chief.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
res je tale bine hud kuhar, zaradi mene ima lahko 60 zvezdic od michelina, ampak, da dela ene zvitke in uporablja listnato testo od mlinotesta namesto, da bi jih naredil sam, ker je to pac osnova dobrega, ne odlicnega za kakrsnega se ima in ga imajo, pac pa dobrega kuharja. (!)

amater.
bonk.gif

a boste spet brisali moje poste in me dali v ban?

Če še nisi vidu je tale oddaja reklama za izdelke. Od Tuša, pivke, ..... Čeprav sem le parkrat do sedaj pogledal.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja ne vem, gledam z desnim ocesom, z levim sem na alterju in mod za stalkerja si dljam iz moddb.com...
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.890
113
Emona / Carnium
Ne, sej jim nič noče Bine. "Klanjanje" je morda res pretirano, je pa po mojem mnenju potrebno, ker nobenega (dobrega) strokovnjaka, ki te uči, ne naslavljaš kot, da si z njim ovce pasel. Pa tu gre za predstavo za gledalce in s tem povezano pretiravanje. Sicer niti ne vem, koliko znanja lahko pobereš z udeležbo na takšnem cirkusu, se mi pa dozdeva, da tisti "pametni" igralci poskušajo v "gostilni" ostati kar se da dolgo ravno zaradi poceni šolanja.
Drgač pa edin hurenci praviln naglasijo besedo šêf.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik ggg pravi:

zabija jih? kako? saj mu nihce noce, ne upa, ne sme predvsem pomojem, nic reci, ker bi ga fuknili iz showa kolikor je dolg in sirok. vsi se mu klanjajo kot, da je clovek bog. vsaka druga beseda je oprosti sef, razumem sef. hahaha.
hysterical-1.gif

aja pa kaksen sef to? izgubljeno s prevodom spet? chef ni isto kot chief.

Tipičen slovenski problem: spoštovanje avtoritete.

A ti bi rad debato v kuhinji, da se grejo najprej pomenit, kako in kako bodo delali?
confused-1.gif

Noro.
stupid-1.gif